reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No więc...tak jak myślałam, pęcherzyków nie ma. Tzn jest jeden, z którego może coś będzie bo jest ładnie okrągły i ma 11mm. Endo 7.2 także nawet jak na mnie. W poniedziałek mam jechać na sprawdzanie. Jeżeli urośnie to pregnyl, jeżeli nie to dupek i wywolujemy @, następny cykl z lametta bo jak widać clo sobie nie radzi. Póki co hsg nie będziemy robić, bo jak widać problemem największym póki co jest brak owulacji. To byłoby na tyle

No więc...tak jak myślałam, pęcherzyków nie ma. Tzn jest jeden, z którego może coś będzie bo jest ładnie okrągły i ma 11mm. Endo 7.2 także nawet jak na mnie. W poniedziałek mam jechać na sprawdzanie. Jeżeli urośnie to pregnyl, jeżeli nie to dupek i wywolujemy @, następny cykl z lametta bo jak widać clo sobie nie radzi. Póki co hsg nie będziemy robić, bo jak widać problemem największym póki co jest brak owulacji. To byłoby na tyle
A jaką masz dawkę cllo? Na mnie 1 tabletka nie działała na przykład... endo super masz

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Lanvin po prostu dojrzałam do tej decyzji. Może mi się odmieni tego nie wiem ale na chwile obecną wystarczy mi mój synek.
Nimi szkoda. Ale to jest każdego indywidualna sprawa. A tak ogólnie ok??
Witam Was z rana, szykuje się powoli do ginki na monit, w tym cyklu w ogóle nie czuje jajników więc możliwe, że nic tam nie wyrosło. Pokaże jej badania K i poproszę o skierowanie na hsg. Tyle w skrócie ode mnie. Miłego dnia :*

P.s Iza piękne krechy, będzie dobrze!
Daj znać po wizycie. A już byłaś hehe.

Ostatnia edycja:
1491296146-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A co to za piękności!!! :)

@Lanvin taka chudzina w ciąży, super ;)
A synusia miałaś takiego maleńkiego, trzymam kciuki za kolejne, nowe usg u Ciebie! ;*
@NeSSi @Luxuorius jak u Was? :)
@bertha i Ty jak? :) milczyyyyysz!
;) siedzę sobie w krzaczorach, mysle ze nadchodzi moment ze musze miec abstynencje od forum. Mniej sie udzielam, bo po prostu jakos juz nie czuje takiej potrzeby..
to troche nałóg, zabiera masę czasu, wiec w sumie sie cieszę ze troche odpuszczam. Choc całkowicie jeszcze noe potrafię wiec staram sie czytać. Jakby ktoś pilnie mnie potrzebował to wywołajcie mnie na priv bo mogę postu nie zauważyć. :)

U mnie @ przyszła wczoraj, takze nowy cykl. Miejmy nadzieje ze ostatni przed ivf.

Apropos ciężarówek odchodzących z wątku.. to ja powiem jako adwokat diabła odwrotnie niz większość - uważam ze to dobrze ze ciężarówki przechodzą na wątki ciążowe. Czy nie każda z nas wlaśnie o tym marzy? Ja marze od 1,5 roku od kiedy jestem na forum, zeby w końcu moc pojawić sie na takim wątku... to naturalna kolej rzeczy i ja rozumiem jak ktoś przechodzi i żegna sie z wątkiem staraczkowym :) niezależnie od tego ile tu miłych znajomość zawarłyśmy, to jesli ktoś ma ochotę przejść po pojawieniu sie 2 kresek, to ja wspieram decyzje. Sama chciałabym przejść na wątek ciezarowkowy, mimo ze tak jak mowię, tu mam was wszystkie, to marze po prostu o nowym etapie..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry