reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
a to mnie się coś pomyliło że robiłaś 🤦 no ale plamienie jest czy ustalo ? Nie masz ochoty powtórzyć testu ? Może to rozpieranie to nie na okres . Ja aktualnie też mam takie delikatne skurcze i momentami boli typowo jakby zaraz miało mnie zalać ,myślę że wiesz o co mi chodzi
Teraz czysto, nic...no szlam sobie szlam i Rossmann wiadomo zamknięty, wszystkie apteki po drodze zamkniete 🫣 ale mam gemini całodobowa więc kupię jak będę wracać...

to zależy o jakie objawy pytasz 😅 najwcześniej to chyba cycki bolały , przy 1 biochemię to już od 4-5 dni po owu zaczynały być nabrzmiałe . Teraz wsumie też szybko były nabrzmiałe i bolesne ale myślałam że to od zastrzyku
No to ja też mam bolesne od ok 3-4 dni...no ale to może być też na okres 😏

Co tu taka cisza kobiety ? ☺️ Jak tam weekend ? My dzisiaj się wybieramy do kina na Pana Kleksa 🫣 i do Leroy bo handlowa haha 😅 a mężowi się zachciało w kuchni robić mały remont haha 😅

Ja wczoraj spędziłam pół dnia na obdzwanianiu aptek w poszukiwaniu prolutexu. To jest jakaś masakra, nie ma go nigdzie w aptekach, w hurtowniach brak i nie ma zamiennika. Musieliśmy jechać 70 km a i tak udało się kupić tylko 2 z 3 opakowań na recepcie 🙈 2 opakowania to jest na 7 dni więc za tydzień znów ta sama historia mnie pewnie czeka 🙄

reklama
Do góry