reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moje drugie dziecko
0298080bccf3991e7e1fbbbcda6bc6de.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lanvin mi dong przyspieszył owu, więc mam nadzieję, że u Ciebie też tak jest i będziesz w końcu miała cykle normalnej długości :)
@NeSSi @leeleeth trzymam kciuki dziewczyny za Wasze małe cuda. Wierzę, że wszystko będzie dobrze!
@Paraplu wywołuje z krzaków! Odezwij się :)
@StorAnia przykro Mi :( Mam nadzieję że w przyszłym miesiącu będzie już dobrze! daj znać co lekarz powiedział :)
@mfifi04 kochana trzymam kciuki za wizytę :) i też daj od razu znać co lekarz powiedział!
@marc ja nadal trzymam kciuki, choć jak nie ten miesiąc to kolejny będzie :*
@gabrika cieszę się że szefowa tak to przyjęła :) dbaj o Was :*
Trzymam kciuki za wszystkie testujące a także za te, które właśnie działają :)

Jestem, zyje, znow mi migrena dala w kosc :( mam 500 postow do nadrobienia, jutro przeczytam i sie odezwe. Buzia :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobrek :-)

Jaka miałam noc.... dreszcze, zimne poty - tragedia.... trzeba wziąć przed praca gruntowna kapiel.
I co Oczywiście spać juz dalej nie mogę :-( wyspana jestem echhhh

Ja ostatnio kaźdą noc mam taką dziwną. Ok północy karmię małego a potem się kręce ze trzy godziny. Milion myśli mnie napada i męczy mnie to bardzo.

No wlasnie.... nie wiem moze to przez zmianę czasu... nie mam pojecia. Pózniej przez cały dzień chodzę jak zombie

byłam na kontroli u gina- podobno czysto.
Wizyta- ogromne rozczarowanie. Składki NFZ płacę, ubezpieczenie prywatne mam i to pakiet najwyższy do wielu przychodni i co? i nic. Lekarz niby opinie super. Wizyta u niego tym razem 4, a licząc wcześniejsze poronienie to 5. Wizyta 5min. Badań zleconych poza bhcg- zero. ZERO. A przecież nie płaci NFZ ani nawet ta przychodnia, bo ubezpieczenie z zewnątrz. Wywiad zna, że 4 straty i jedna powikłana ciąża. Ani morfologii, ani progesteronu, ani tsh i reszty tarczycowych. Zero zaleceń typu w kolejnej ciąży od razu zbadamy/ przepiszemy itp

I teraz muszę iść do mojego gina wydać extra 200zl za wizytę i Bóg wie ile za badania, które powinien pokryć NFZ i moje ubezpieczenie w myślę min. 80%.

Hej :)

@bertha Na Pilates chodzę w Legnicy, bo tam mieszkam, a we Wrocławiu tylko pracuję, więc nie mogę Ci nic polecić :( Ale spróbuj gdziekolwiek, bo naprawdę fajne ćwiczenia :)

@Lanvin no krechy obiecujące :) Ale tak szczerze to chyba te testy z Rossmana są za bardzo czułe :( pozytyw miałam niby w poniedziałek a owulacji ani widu ani słychu :( do tego kupiłam wczoraj te z domowego laboratorium ( w zeszłym cyklu idealnie mi pokazały owulację ) i tam blada kreska :( jajniki czuję od dwóch dni więc chyba jajca dochodzą :p także chyba owulacja będzie tak jak przy 36 dniowym cyklu około 22 - 23 dc czyli za 3-4 dni :)

@leeleeth , @NeSSi Super że dzieciaczki zdrowe :) a z resztą na pewno będzie dobrze :) Musi być:)

@Windy91 Przykro :( ale może jeszcze za wcześnie i 1 kwietnia będzie niespodzianka :)

Poniżej mój wykres :)

upload_2017-3-29_7-24-15.png

Załączniki

• upload_2017-3-29_7-24-15.png
    upload_2017-3-29_7-24-15.png
    17,8 KB · Wyświetleń: 297
Hej :)

@bertha Na Pilates chodzę w Legnicy, bo tam mieszkam, a we Wrocławiu tylko pracuję, więc nie mogę Ci nic polecić :( Ale spróbuj gdziekolwiek, bo naprawdę fajne ćwiczenia :)

@Lanvin no krechy obiecujące :) Ale tak szczerze to chyba te testy z Rossmana są za bardzo czułe :( pozytyw miałam niby w poniedziałek a owulacji ani widu ani słychu :( do tego kupiłam wczoraj te z domowego laboratorium ( w zeszłym cyklu idealnie mi pokazały owulację ) i tam blada kreska :( jajniki czuję od dwóch dni więc chyba jajca dochodzą :p także chyba owulacja będzie tak jak przy 36 dniowym cyklu około 22 - 23 dc czyli za 3-4 dni :)

@leeleeth , @NeSSi Super że dzieciaczki zdrowe :) a z resztą na pewno będzie dobrze :) Musi być:)

@Windy91 Przykro :( ale może jeszcze za wcześnie i 1 kwietnia będzie niespodzianka :)

Poniżej mój wykres :)

Zobacz załącznik 800609
No raczej jeszcze nie miałaś owulacji niskie temp,czekamy

reklama
Hej dziewczyny ! Pare dni mnie nie było i już cieżko mi się połapać z tematami :frown:
U mnie bez zmian a wlaściwie co raz to gorzej. Wizyta 3 kwietnia u gin a ja już chodze jak potłuczona. Nie wiem co sie dzieje, ciązy brak bo robiłam betke . Dzis i wczoraj jeszcze jeden test dla siebie aby wiedzieć. 52 dzień cyklu a okresu jak nie było tak i nie ma. Sutki takie bolące, ze nawet jak są w staniuku to bolą, do tego te zawroty głowy .... :sad:

Do góry