Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Lanvin mi dong przyspieszył owu, więc mam nadzieję, że u Ciebie też tak jest i będziesz w końcu miała cykle normalnej długości
@NeSSi @leeleeth trzymam kciuki dziewczyny za Wasze małe cuda. Wierzę, że wszystko będzie dobrze!
@Paraplu wywołuje z krzaków! Odezwij się
@StorAnia przykro MiMam nadzieję że w przyszłym miesiącu będzie już dobrze! daj znać co lekarz powiedział
@mfifi04 kochana trzymam kciuki za wizytęi też daj od razu znać co lekarz powiedział!
@marc ja nadal trzymam kciuki, choć jak nie ten miesiąc to kolejny będzie :*
@gabrika cieszę się że szefowa tak to przyjęładbaj o Was :*
Trzymam kciuki za wszystkie testujące a także za te, które właśnie działają![]()
Znam ten ból tule mocno,ja ląduje na sorJestem, zyje, znow mi migrena dala w koscmam 500 postow do nadrobienia, jutro przeczytam i sie odezwe. Buzia :*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No raczej jeszcze nie miałaś owulacji niskie temp,czekamyHej
@bertha Na Pilates chodzę w Legnicy, bo tam mieszkam, a we Wrocławiu tylko pracuję, więc nie mogę Ci nic polecićAle spróbuj gdziekolwiek, bo naprawdę fajne ćwiczenia
@Lanvin no krechy obiecująceAle tak szczerze to chyba te testy z Rossmana są za bardzo czułe
pozytyw miałam niby w poniedziałek a owulacji ani widu ani słychu
do tego kupiłam wczoraj te z domowego laboratorium ( w zeszłym cyklu idealnie mi pokazały owulację ) i tam blada kreska
jajniki czuję od dwóch dni więc chyba jajca dochodzą
także chyba owulacja będzie tak jak przy 36 dniowym cyklu około 22 - 23 dc czyli za 3-4 dni
@leeleeth , @NeSSi Super że dzieciaczki zdrowea z resztą na pewno będzie dobrze
Musi być
![]()
@Windy91 Przykroale może jeszcze za wcześnie i 1 kwietnia będzie niespodzianka
Poniżej mój wykres
Zobacz załącznik 800609