Lanvin
Fanka BB :)
Chciałabym [emoji3]Przez chwilę ucieszyłam się, ze to ciążowy! Krecha motywującą do działania!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym [emoji3]Przez chwilę ucieszyłam się, ze to ciążowy! Krecha motywującą do działania!
Dziewicza biel, nie ma czego szukać, serio...@Windy91 nic na tym teście nie widac? Nawet cień cienia?
Kuźwa, Lanvin, won do łoża! Aż chyba zamowie tego donga [emoji1] [emoji110]Dziewczynki, zrobiłam test owu, dzisiaj 14dc. To jeszcze nie całkiem pozytyw biorąc pod uwagę jaką mocną kreche miałam w zeszłym miesiącu, ale chyba coś się święci? Jeśli tak, to trzeba przyznać, że dong działa cuda!
@Luxuorius no przemyśle Wiktora, choć tak się już nastawilam na Gabrysia mój mówi, że nie bo będą do niego Gabi wołać, jak do dziewczynki to nawet mu nie mówię, że doo Wiktora mogą Wiki wołać, bo w końcu braknie mi imion
@gabrika reakcja szefowej super! Aż zazdroszczę bo ja swojej jeszcze nie powiedziałam i nie wiem jak to zrobie... wątpię czy pozytywnie zareaguje bo ja miałam być na jej zastępstwo o czym później się dowiedziałam... Ale w końcu powiedzieć będę musiała.
Z tego co pamiętam to Lux bujała się cała ciąże prawie z infekcjami, pewnie powie ci więcej [emoji6]Dziewczyny, czy którakolwiek z Was miała infekcję dróg moczowych w ciąży?
Otrzymałam dzisiaj badania moczu i wyniki są słabe :/ mam skierowanie na posiew... Zaczełam się stresować... jak to możliwe skoro nie mam żadnych objawów zapalenia dróg moczowych - nic mi nie dolega.
Czy powinnam się martwić? Czy to może być powikłanie po infekcji "babskiej", którą złapałam zaraz na początku ciąży?