Dariana
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak skarbie jak mam migrenę to wymiotuje,żadnego leku nie przyjmuje,dlatego sor i kroplowki,ostatnio 2dostalam i 3leki przeciwbólowe,czasem czuję że będzie migrena to wtedy ketonal odrazu przy lekkim bólu,bo jak przetrzymam to jadę sor,nawet herbaty organizm nie przyjmuje@Docia1975 na sor? Coś się dzieje? Czy piszesz, że zawsze przy migrenach tam ladujesz??
@marc śniło mi się dziś, że mi test pokazujesz i mówisz: Spark widzisz tam jakiś cień? A tam druga krecha taka jak u mnie była
Hej dziewczyny ! Pare dni mnie nie było i już cieżko mi się połapać z tematami
U mnie bez zmian a wlaściwie co raz to gorzej. Wizyta 3 kwietnia u gin a ja już chodze jak potłuczona. Nie wiem co sie dzieje, ciązy brak bo robiłam betke . Dzis i wczoraj jeszcze jeden test dla siebie aby wiedzieć. 52 dzień cyklu a okresu jak nie było tak i nie ma. Sutki takie bolące, ze nawet jak są w staniuku to bolą, do tego te zawroty głowy ....
Brr, współczuję... :/ ja na całe szczęście nie wiem co to migrenyTak skarbie jak mam migrenę to wymiotuje,żadnego leku nie przyjmuje,dlatego sor i kroplowki,ostatnio 2dostalam i 3leki przeciwbólowe,czasem czuję że będzie migrena to wtedy ketonal odrazu przy lekkim bólu,bo jak przetrzymam to jadę sor,nawet herbaty organizm nie przyjmuje
I co ten torbiel z dnia na dzień może sie pojawic ? Bardzo dawno temu (5lat) miałam torbiela ale po miesiączce już go nie byłoWiesz co, nie chcę Ci straszyć.. Ale ja takie właśnie objawy miałam, częstomocz do tego... Okazało się, że mam torbiel na jajniku.... Dupek na wywołanie okresu dostałam a później już miesiączki nie miałam, bo jestem w ciąży
U nas na prywatnej wizycie lekarz płyt czy masz ubezpieczenie i kieruje na badania na NFZ.byłam na kontroli u gina- podobno czysto.
Wizyta- ogromne rozczarowanie. Składki NFZ płacę, ubezpieczenie prywatne mam i to pakiet najwyższy do wielu przychodni i co? i nic. Lekarz niby opinie super. Wizyta u niego tym razem 4, a licząc wcześniejsze poronienie to 5. Wizyta 5min. Badań zleconych poza bhcg- zero. ZERO. A przecież nie płaci NFZ ani nawet ta przychodnia, bo ubezpieczenie z zewnątrz. Wywiad zna, że 4 straty i jedna powikłana ciąża. Ani morfologii, ani progesteronu, ani tsh i reszty tarczycowych. Zero zaleceń typu w kolejnej ciąży od razu zbadamy/ przepiszemy itp
I teraz muszę iść do mojego gina wydać extra 200zl za wizytę i Bóg wie ile za badania, które powinien pokryć NFZ i moje ubezpieczenie w myślę min. 80%.
I co ten torbiel z dnia na dzień może sie pojawic ? Bardzo dawno temu (5lat) miałam torbiela ale po miesiączce już go nie było