reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin mi dong przyspieszył owu, więc mam nadzieję, że u Ciebie też tak jest i będziesz w końcu miała cykle normalnej długości :)
@NeSSi @leeleeth trzymam kciuki dziewczyny za Wasze małe cuda. Wierzę, że wszystko będzie dobrze!
@Paraplu wywołuje z krzaków! Odezwij się :)
@StorAnia przykro Mi :( Mam nadzieję że w przyszłym miesiącu będzie już dobrze! daj znać co lekarz powiedział :)
@mfifi04 kochana trzymam kciuki za wizytę :) i też daj od razu znać co lekarz powiedział!
@marc ja nadal trzymam kciuki, choć jak nie ten miesiąc to kolejny będzie :*
@gabrika cieszę się że szefowa tak to przyjęła :) dbaj o Was :*
Trzymam kciuki za wszystkie testujące a także za te, które właśnie działają :)

reklama
@Dariana dam znać jak zawsze;* dziewczyny od starty minęło już 2 miesiące. Strasznie szybko. Nawet nie wiem kiedy to zlecialo. Jeszcze miesiąc i znowu zaczynam starania;) @Windy przykro mi z powodu bieli;/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za starania! kolejna dzidzia zostanie z Tobą! Bardzo w to wierzę :*

Dziewczyny, czy którakolwiek z Was miała infekcję dróg moczowych w ciąży?

Otrzymałam dzisiaj badania moczu i wyniki są słabe :/ mam skierowanie na posiew... Zaczełam się stresować... jak to możliwe skoro nie mam żadnych objawów zapalenia dróg moczowych - nic mi nie dolega.

Czy powinnam się martwić? Czy to może być powikłanie po infekcji "babskiej", którą złapałam zaraz na początku ciąży? :(:(
Ja mamm teraz w ciąży... dostałam lek na 10 dni :)

reklama
@leeleeth kochana odpocczywaj dużo! Kciuki !

Boję się czwartkowych badań, czuję się znów gorzej, brzuch boli, teraz cały... wrrr. Ciąża to wieczny strach, to okropne...

Do góry