reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ta apka "Mój kalendarzyk" to jest fajna do monitorowania kiedy przyjdzie @, ale moim zdaniem w kwestii wyznaczania owu zupełnie się nie sprawdza! :/ Ja polecam ovufriend. Torchę bardziej skrupulatnie trzeba dane wprowadzać, ale zdecydowanie daje lepszy pogląd na cykl i kiedy owulacja ma miejsce.

Co do nakręcania się, to popieram @Lanvin - nie róbmy tego! Prawda jest taka, że w każdym niemal cyklu temperatura w drugiej jego części szybuje wysoko. Bardzo często spada dopiero dzień przed @. Dlatego lepiej się nie nakręcać :) najlepsze podejście to zająć się czymś innym, nie doszukiwać się objawów, nie wkręcać sobie "filmów"... Najlepiej testować najwczesniej dzień przed planowaną @, wcześniej nawet o tym nie myślec. W tem sposób i czas szybciej minie i wszystkie będziemy zdrowsze :) Poza tym lepiej się pozytywnie zaskoczyć, niż rozczarować... Prawda? :)

Dokładnie tak ;-) jestem przykładem w zeszłym cyklu :-(

reklama
U mni

Jak miałam najpierw 4,9 a później 3,06 to dalej endo powiedziała że dużo za dużo. Tak jak pisalysmy 1-1,5 jest ok. U mnie na ostatnim pomiarze 2,14

Witamy na super forum

tylko się cieszyć
:)
Kurde wczoraj padlam po pracy. Jeszcze ponad 100 postów do nadrobienia :p
I bedziesz coś działać z tym tsh 2,14? Ja mam 2,02 a moja gin mówiła że Max do 2,3 czyli mam w normie a mimo wszystko się zastanawiam czy coś z tym nie zrobic..
Sprawdzilam swoje wyniki i ja jak sie starałam miałam 2,7tsh i zaszłam za pierwszym cyklem a teraz mam 2,5 i też nikt problemu nie widzi. W piątek mam giną to jeszcze z nim pogadam na ten temat czy te 1,5 jest dla wszystkich czy dla osób z hashi bo już nie wiem co myśleć.

Zapytaj to chętnie zobaczę co inny gin na to [emoji6] moj powiedział ze 2,3 max ja mam 2,02..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

marc super temperatura :)

u mnie 13 dc dziś zmierzyłam temp 36,48 myślę że jeszcze przed owu bo w owu spada do ok 36,22,
chyba zaczne mierzyc temp. zawsze daje tam jakis obraz a działać i tak trzeba u mnie na razie co dwa dni.
MOJE tsh 1,85
Kotek a jak w tym cyklu rządzicie? :-) trzymam kciuki za Was wszystkie[emoji110]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ta apka "Mój kalendarzyk" to jest fajna do monitorowania kiedy przyjdzie @, ale moim zdaniem w kwestii wyznaczania owu zupełnie się nie sprawdza! :/ Ja polecam ovufriend. Torchę bardziej skrupulatnie trzeba dane wprowadzać, ale zdecydowanie daje lepszy pogląd na cykl i kiedy owulacja ma miejsce.

Co do nakręcania się, to popieram @Lanvin - nie róbmy tego! Prawda jest taka, że w każdym niemal cyklu temperatura w drugiej jego części szybuje wysoko. Bardzo często spada dopiero dzień przed @. Dlatego lepiej się nie nakręcać :) najlepsze podejście to zająć się czymś innym, nie doszukiwać się objawów, nie wkręcać sobie "filmów"... Najlepiej testować najwczesniej dzień przed planowaną @, wcześniej nawet o tym nie myślec. W tem sposób i czas szybciej minie i wszystkie będziemy zdrowsze :) Poza tym lepiej się pozytywnie zaskoczyć, niż rozczarować... Prawda? :)
Dokładnie tak :)

Dokładnie tak ;-) jestem przykładem w zeszłym cyklu :-(
I ja :) wkreciłam sobie niepokalane poczęcie, trzeba mieć nierówno pod sufitem [emoji14]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry