reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O kurcze. Ja mam tylko 1 max 2 dni pod rząd pozytywne w cyklu. Ciekawe, a byłaś kiedyś na monitoringu?

Jejq ja go też kocham. Znajomi mieli [emoji7] [emoji7] [emoji7] minio się zwał . Niestety już go nie ma[emoji20] bardzo lubił jak się go klepało po zadku[emoji4] .

Nie, nigdy nie byłam ;-) bo uważam jeszcze, ze moze kiedyś :-) póki co próbuje po kolei sposobów, a kiedyś moze spróbuje :-)
Ze 2 miesiące temu byłam u ginekologa i byłam około w 9dc i jajka juz były duże wtedy, ale nic nie wyszło z tego ..
Jutro dalej sprawdzam temperaturę i ciekawe co to bedzie ;-)

Któraś z Nas tutaj ma takiego kotelka :-)
Moj mąż mowi, ze kota możemy miec :-) a te rosyjskie sa piękne :-)

Cudowny Maluch :) Już na fb widziałam słodziaka :D
U mnie czekanie na wywoływaną, spóźnioną @... oby zaraz przyszła, bo wtedy hsg. I tyle...

Pamiętam :(
A maluchy słodkie :*:*
Ania!!! Po hsg to się dopiero u Ciebie zacznie[emoji4] . Zobaczysz! Dobrze pamiętam, że jutro jedziesz na działkę? Wyrzuć wszystkie nerwy i złe emocje w grządki i Ci na bank ulży[emoji106]

A to jego brat i siostra (nowe psy cioci od spalonego domu może pamiętacie) Kazan i Kora

1489693912-aaaaaa.jpeg

Ja tez pamietam tamta sytuacje :-(

Piękne pieski :-)

Cześć dziewczyny trochę mnie nie było ale mam nowe "dziecko" wabi się Kaiser i kocham go nad życie !

Co u was napiszecie mi ? Bulbasek Spark Siwa84 Docia Auslanderka StorAnia DorciaMamaOlka mfifi04

A to moje cudo
1489693753-aaaaaa.jpeg
Nimi cudny ja mam 4letnia już:)owczarka ,buziole trzymaj za nas mała,kiedyś się uda,a ty jak się czujesz

Nie, nigdy nie byłam ;-) bo uważam jeszcze, ze moze kiedyś :-) póki co próbuje po kolei sposobów, a kiedyś moze spróbuje :-)
Ze 2 miesiące temu byłam u ginekologa i byłam około w 9dc i jajka juz były duże wtedy, ale nic nie wyszło z tego ..
Jutro dalej sprawdzam temperaturę i ciekawe co to bedzie ;-)

Któraś z Nas tutaj ma takiego kotelka :-)
Moj mąż mowi, ze kota możemy miec :-) a te rosyjskie sa piękne :-)
Racja. Nie ma co od razu się spinać. Ja jestem optymistka i wierzę że będziemy grudniowe mamy[emoji4] . Ale zaraz zdrowy rozsądek mi podpowiada, że dla mnie to raczej styczeń[emoji12] .
3mam kciuki za jutrzejszą temp. u Ciebie[emoji110]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nimitti, piękny piesek ! [emoji7]
My niestety na razie tylko rybki mamy bo syn alergik [emoji27]
Dziewczyny u mnie dziwny ten cykl.. dziś 25 dc a przy podcieraniu mam jasno różowy śluz wiec pewnie rozkręca się powoli @ [emoji53] dodatkowo mam na czole chyba z 4-5 drobnych pryszczy a zawsze był 1.. jest możliwe, że powodem jest zbyt niski progesteron?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitti, piękny piesek ! [emoji7]
My niestety na razie tylko rybki mamy bo syn alergik [emoji27]
Dziewczyny u mnie dziwny ten cykl.. dziś 25 dc a przy podcieraniu mam jasno różowy śluz wiec pewnie rozkręca się powoli @ [emoji53] dodatkowo mam na czole chyba z 4-5 drobnych pryszczy a zawsze był 1.. jest możliwe, że powodem jest zbyt niski progesteron?

Nie mam pojęcia. Ja na początku tego cyklu dostałam z 7 bomb na całej twarzy..... ale to cykl po operacji i cp. więc wszystko się może zdarzyć. A kiedy była owu? Może test zrób? Badałaś progesteron?

Przy dużym krwawieniu Nie nie nie, można brać dopiero pod koniec plamienia @ miesiączkowego, nigdy wtedy, gdy jest żywa krew
Nie musi być pod koniec plamienia, bo niektórzy plamia do 8-9dc, to bez sensu. W 4 dc zazwyczaj już okres nie jest taki intensywny i można już brać :)

I jak długo?

Do 1-2 dni po owu :)

Male uaktualnienie - cicia z Hameryki przyjechala :)

@Lanvin bylabys tak dobra i zmienila w wolnej chwili tabelke u mnie?

Nastepny termin: 15 kwietnia.
Cs bez zmian: 3

[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]
Ok jutro to zrobię :)

Zakochałam sie :-D

Chyba kupujemy kotela :p
1489695465-aaaaaa.jpeg

Mam takiego samego, kotkę :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Mnie bolał brzuch cały dzień jak na okres tylko gdzieś 100xbardziej wreszcie wody poszły i potem do 10 min i po wszystkim...
Strasznie to wszystko co opisuje ie dziewczyny, współczuję wam bardzo.

A mnie rozkłada grypa, mam katar i boli mnid gardlo. Cycuchy tez jyz bolą na @ także na dniach będzie. Wysłałam mojemu ginowi wyniki progesteronu i lh na maila, może jutro oddzwoni bo dzisiaj jest na dyżurze w szpitalu to nie odczyta. Jak coś konkretnego i mądrego powie to wam napisze. A i zamówiłam termometr owulacyjny i testy na kolejny cykl . I może się umówię na monitoring.

Do góry