marc
Fanka BB :)
Do 1-2 dni po owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze masz duże hcg ,tule cię mocnodziewczyny opłaca się teraz robić progesteron czy lepiej normalnie w cyklu?
przyszła mija bhcg 269
Mnie też[emoji4] ale testy mówią, że narazie nic z tego. A Ty w końcu kupiłaś? Czy ten cykl tylko na temperturze jedziesz?
Jesteś bardzo silna i tak trzymaj. Kiedyś los się odwróci i będziemy przeszczęśliwe[emoji8] wszystkie.
Poczekaj może do normalnego cyklu.dziewczyny opłaca się teraz robić progesteron czy lepiej normalnie w cyklu?
przyszła mija bhcg 269
Ale że co, nic Ci nie pokazywały? Sorka ale nie pamiętam takich szczegółów[emoji12]Tak bo u mnie testy owu wogole wcześniej sie nie sprawdziły :-( a temperaturę pierwszy raz mierze i w nią wierze i wewnętrzne boleści
nie najgorzej, tylko bardzo wolno idzie. Mam nadzieję, że zejdzie samo. Boli już mniej, tzn. tak samo, ale już z przerwami. Sytuacja powoli oswojona, w końcu to 4 raz.Poczekaj może do normalnego cyklu.
Może zbadaj betę jeszcze raz sprawdzisz czy spada. Jak się czujesz? Bidulko tulam. Jeszcze będzie dobrze[emoji8]
Ale że co, nic Ci nie pokazywały? Sorka ale nie pamiętam takich szczegółów[emoji12]
Ale wcześniej też cp? Robiłaś jakieś dodatkowe badania? Albo masz plan takowe zrobić?nie najgorzej, tylko bardzo wolno idzie. Mam nadzieję, że zejdzie samo. Boli już mniej, tzn. tak samo, ale już z przerwami. Sytuacja powoli oswojona, w końcu to 4 raz.
Chcę, żeby szybko zeszło i żeby można było wystartować na nowo
Mnie bolał brzuch cały dzień jak na okres tylko gdzieś 100xbardziej wreszcie wody poszły i potem do 10 min i po wszystkim...nie najgorzej, tylko bardzo wolno idzie. Mam nadzieję, że zejdzie samo. Boli już mniej, tzn. tak samo, ale już z przerwami. Sytuacja powoli oswojona, w końcu to 4 raz.
Chcę, żeby szybko zeszło i żeby można było wystartować na nowo
ja tak miałam przedostatnio- jedna wizyta w łazience i po wszystkim. Teraz zanosi się na kilka dni i nie wiem czy nie z łyżeczkowaniem znowu. Za to przy cp cały miesiąc, ale chociaż bez zabieguMnie bolał brzuch cały dzień jak na okres tylko gdzieś 100xbardziej wreszcie wody poszły i potem do 10 min i po wszystkim...
Poczekaj może do normalnego cyklu.
Może zbadaj betę jeszcze raz sprawdzisz czy spada. Jak się czujesz? Bidulko tulam. Jeszcze będzie dobrze[emoji8]
Ale że co, nic Ci nie pokazywały? Sorka ale nie pamiętam takich szczegółów[emoji12]