reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mnie też[emoji4] ale testy mówią, że narazie nic z tego. A Ty w końcu kupiłaś? Czy ten cykl tylko na temperturze jedziesz?

Jesteś bardzo silna i tak trzymaj. Kiedyś los się odwróci i będziemy przeszczęśliwe[emoji8] wszystkie.

Tak bo u mnie testy owu wogole wcześniej sie nie sprawdziły :-( a temperaturę pierwszy raz mierze i w nią wierze i wewnętrzne boleści :p

dziewczyny opłaca się teraz robić progesteron czy lepiej normalnie w cyklu?

przyszła mija bhcg 269
Poczekaj może do normalnego cyklu.
Może zbadaj betę jeszcze raz sprawdzisz czy spada. Jak się czujesz? Bidulko tulam. Jeszcze będzie dobrze[emoji8]
Tak bo u mnie testy owu wogole wcześniej sie nie sprawdziły :-( a temperaturę pierwszy raz mierze i w nią wierze i wewnętrzne boleści :p
Ale że co, nic Ci nie pokazywały? Sorka ale nie pamiętam takich szczegółów[emoji12]

Może zbadaj betę jeszcze raz sprawdzisz czy spada. Jak się czujesz? Bidulko tulam. Jeszcze będzie dobrze[emoji8]

Ale że co, nic Ci nie pokazywały? Sorka ale nie pamiętam takich szczegółów[emoji12]
nie najgorzej, tylko bardzo wolno idzie. Mam nadzieję, że zejdzie samo. Boli już mniej, tzn. tak samo, ale już z przerwami. Sytuacja powoli oswojona, w końcu to 4 raz.
Chcę, żeby szybko zeszło i żeby można było wystartować na nowo

nie najgorzej, tylko bardzo wolno idzie. Mam nadzieję, że zejdzie samo. Boli już mniej, tzn. tak samo, ale już z przerwami. Sytuacja powoli oswojona, w końcu to 4 raz.
Ale wcześniej też cp? Robiłaś jakieś dodatkowe badania? Albo masz plan takowe zrobić?

Mnie bolał brzuch cały dzień jak na okres tylko gdzieś 100xbardziej wreszcie wody poszły i potem do 10 min i po wszystkim...

Mnie bolał brzuch cały dzień jak na okres tylko gdzieś 100xbardziej wreszcie wody poszły i potem do 10 min i po wszystkim...
ja tak miałam przedostatnio- jedna wizyta w łazience i po wszystkim. Teraz zanosi się na kilka dni i nie wiem czy nie z łyżeczkowaniem znowu. Za to przy cp cały miesiąc, ale chociaż bez zabiegu

Pokazywały tylko juz od 9dc cały czas tak samo praktycznie pózniej juz nie i znowu za kilka dni pokazywały :-)

reklama
Zakochałam sie :-D

Chyba kupujemy kotela :p

Załączniki

• IMG_3522.PNG
    IMG_3522.PNG
    220,9 KB · Wyświetleń: 97
Do góry