reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale wcześniej też cp? Robiłaś jakieś dodatkowe badania? Albo masz plan takowe zrobić?
pierwsze poronienie samoistne zatrzymane, potem ciąża, potem poronienie samoistne, potem cp ale sama się oczyściła a teraz nie wiem, bo nie zlokalizował pęcherzyka ani w macicy ani w jajowodach.

co do badań:
-zespol antyfosfolipidowy wykluczony
- zakrzepica- jedna mutacja MTHFR homozygota
-na kariotyp czekamy na wynik, ale córka ma translokację wzajemną zrównoważoną więc pewnie któreś z nas ma i chyba to jest problem, więc nie ma gwarancji czy się jeszcze kiedyś uda

reklama
ja tak miałam przedostatnio- jedna wizyta w łazience i po wszystkim. Teraz zanosi się na kilka dni i nie wiem czy nie z łyżeczkowaniem znowu. Za to przy cp cały miesiąc, ale chociaż bez zabiegu
Tzn plamilam 3 dni wcześniej już. Potem usg potwierdzili brak bicia serduszka na drugi dzień jak wracałam że sklepu (musiałam się przejść bo bym oszalała) przed samym domem mi chlusnelo i już wtedy szybkim krokiem do domu z mokrym spodniami. Jakkolwiek głupio to nie brzmi ale postaraj się pochodzic jak najwięcej schody itp to mi 'pomoglo'...

Pokazywały tylko juz od 9dc cały czas tak samo praktycznie pózniej juz nie i znowu za kilka dni pokazywały :-)
O kurcze. Ja mam tylko 1 max 2 dni pod rząd pozytywne w cyklu. Ciekawe, a byłaś kiedyś na monitoringu?
Zakochałam sie :-D

Chyba kupujemy kotela :p
Jejq ja go też kocham. Znajomi mieli [emoji7] [emoji7] [emoji7] minio się zwał . Niestety już go nie ma[emoji20] bardzo lubił jak się go klepało po zadku[emoji4] .

Cześć dziewczyny trochę mnie nie było ale mam nowe "dziecko" wabi się Kaiser i kocham go nad życie !

Co u was napiszecie mi ? Bulbasek Spark Siwa84 Docia Auslanderka StorAnia DorciaMamaOlka mfifi04

A to moje cudo
1489693753-aaaaaa.jpeg

Cześć dziewczyny trochę mnie nie było ale mam nowe "dziecko" wabi się Kaiser i kocham go nad życie !

Co u was napiszecie mi ? Bulbasek Spark Siwa84 Docia Auslanderka StorAnia DorciaMamaOlka mfifi04

A to moje cudo
1489693753-aaaaaa.jpeg
Hej nimitii jak się czujesz powiedz? Już wróciłaś do siebie po operacji?
Śliczny pies.
Jej większość z Was ma takie piękne pupile, słodziaki.... a my nie możemy mieć[emoji20] . Mamy zakaz w mieszkaniu. Ale mamy plan się wyprowadzić za rok do domku i już się kłócimy jakiego psa kupimy[emoji12]

reklama
M2b dogoterapia pełną gębą tak jestem zaafetowana tym ze mam psa ze świata poza nim nie widzę. Tak naprawdę to mój pierwszy psiak. Mieliśmy owczarka jak byłam mała ale mało pamiętam. A odkąd jest Kaiser jestem inna osoba ! Śmieje się że mi przez niego szwy pójdą [emoji23] jutro idę na ściągnięcie szwów tak btw. A od kwietnia do endokrynologa wiec powoli acz szczęśliwie się bujam przez życie :)))

Do góry