reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny trochę mnie nie było ale mam nowe "dziecko" wabi się Kaiser i kocham go nad życie !

Co u was napiszecie mi ? Bulbasek Spark Siwa84 Docia Auslanderka StorAnia DorciaMamaOlka mfifi04

A to moje cudo
1489693753-aaaaaa.jpeg
Już się o Ciebie kochana martwilam. Piękny[emoji173] do przytulania. U mnie ok byłam wczoraj u gin że staraniami poczekać 2 cykle. Jutro sobie badania mam ich chyba że 20:/ pisz lepiej co u Ciebie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny trochę mnie nie było ale mam nowe "dziecko" wabi się Kaiser i kocham go nad życie !

Co u was napiszecie mi ? Bulbasek Spark Siwa84 Docia Auslanderka StorAnia DorciaMamaOlka mfifi04

A to moje cudo
1489693753-aaaaaa.jpeg
Kochana u mnie dobrze :) jak miło,że jesteś :) rety jaki cudny pies :) urośnie to zje wiadro karmy na raz :D a jak się czujesz? Już doszlas do siebie? :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam pojęcia. Ja na początku tego cyklu dostałam z 7 bomb na całej twarzy..... ale to cykl po operacji i cp. więc wszystko się może zdarzyć. A kiedy była owu? Może test zrób? Badałaś progesteron?

Owu była 10 lub 11 dni temu.. testu nie robię bo wątpię, że cokolwiek z tego mogłoby być.. progesteronu jeszcze nie badałam ale chyba w kolejnym cyklu się wybiorę ! @ miałam zawsze w punkt i rozkręcała się s ciągu kilku godzin.. żadnych wczesniej plamien dlatego dziwi mnie ten cykl.. [emoji53] Dzieki za odpowiedz [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie musi być pod koniec plamienia, bo niektórzy plamia do 8-9dc, to bez sensu. W 4 dc zazwyczaj już okres nie jest taki intensywny i można już brać :)

Do 1-2 dni po owu :)

Ok jutro to zrobię :)

1489695465-aaaaaa.jpeg

Mam takiego samego, kotkę :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

A jak właściwie jest z ta toksoplazmą? Kurde ...

Ślicznej te koty ja to kociara i psiara jestem nimiti sliczny. Zawsze jak zwierzak w domu to inaczej i przywiazanie jest do niego.

U mnie dupa @ się rozkreca narazie plamie ale test negatywny wiec się pewnie rozkreci.

reklama
Do góry