reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O kurcze. Ja mam tylko 1 max 2 dni pod rząd pozytywne w cyklu. Ciekawe, a byłaś kiedyś na monitoringu?

Jejq ja go też kocham. Znajomi mieli [emoji7] [emoji7] [emoji7] minio się zwał . Niestety już go nie ma[emoji20] bardzo lubił jak się go klepało po zadku[emoji4] .

Nie, nigdy nie byłam ;-) bo uważam jeszcze, ze moze kiedyś :-) póki co próbuje po kolei sposobów, a kiedyś moze spróbuje :-)
Ze 2 miesiące temu byłam u ginekologa i byłam około w 9dc i jajka juz były duże wtedy, ale nic nie wyszło z tego ..
Jutro dalej sprawdzam temperaturę i ciekawe co to bedzie ;-)

Któraś z Nas tutaj ma takiego kotelka :-)
Moj mąż mowi, ze kota możemy miec :-) a te rosyjskie sa piękne :-)

Cudowny Maluch :) Już na fb widziałam słodziaka :D
U mnie czekanie na wywoływaną, spóźnioną @... oby zaraz przyszła, bo wtedy hsg. I tyle...

Pamiętam :(
A maluchy słodkie :*:*
Ania!!! Po hsg to się dopiero u Ciebie zacznie[emoji4] . Zobaczysz! Dobrze pamiętam, że jutro jedziesz na działkę? Wyrzuć wszystkie nerwy i złe emocje w grządki i Ci na bank ulży[emoji106]

A to jego brat i siostra (nowe psy cioci od spalonego domu może pamiętacie) Kazan i Kora

1489693912-aaaaaa.jpeg

Ja tez pamietam tamta sytuacje :-(

Piękne pieski :-)

Cześć dziewczyny trochę mnie nie było ale mam nowe "dziecko" wabi się Kaiser i kocham go nad życie !

Co u was napiszecie mi ? Bulbasek Spark Siwa84 Docia Auslanderka StorAnia DorciaMamaOlka mfifi04

A to moje cudo
1489693753-aaaaaa.jpeg
Nimi cudny ja mam 4letnia już:)owczarka ,buziole trzymaj za nas mała,kiedyś się uda,a ty jak się czujesz

Nie, nigdy nie byłam ;-) bo uważam jeszcze, ze moze kiedyś :-) póki co próbuje po kolei sposobów, a kiedyś moze spróbuje :-)
Ze 2 miesiące temu byłam u ginekologa i byłam około w 9dc i jajka juz były duże wtedy, ale nic nie wyszło z tego ..
Jutro dalej sprawdzam temperaturę i ciekawe co to bedzie ;-)

Któraś z Nas tutaj ma takiego kotelka :-)
Moj mąż mowi, ze kota możemy miec :-) a te rosyjskie sa piękne :-)
Racja. Nie ma co od razu się spinać. Ja jestem optymistka i wierzę że będziemy grudniowe mamy[emoji4] . Ale zaraz zdrowy rozsądek mi podpowiada, że dla mnie to raczej styczeń[emoji12] .
3mam kciuki za jutrzejszą temp. u Ciebie[emoji110]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nimitti, piękny piesek ! [emoji7]
My niestety na razie tylko rybki mamy bo syn alergik [emoji27]
Dziewczyny u mnie dziwny ten cykl.. dziś 25 dc a przy podcieraniu mam jasno różowy śluz wiec pewnie rozkręca się powoli @ [emoji53] dodatkowo mam na czole chyba z 4-5 drobnych pryszczy a zawsze był 1.. jest możliwe, że powodem jest zbyt niski progesteron?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitti, piękny piesek ! [emoji7]
My niestety na razie tylko rybki mamy bo syn alergik [emoji27]
Dziewczyny u mnie dziwny ten cykl.. dziś 25 dc a przy podcieraniu mam jasno różowy śluz wiec pewnie rozkręca się powoli @ [emoji53] dodatkowo mam na czole chyba z 4-5 drobnych pryszczy a zawsze był 1.. jest możliwe, że powodem jest zbyt niski progesteron?

Nie mam pojęcia. Ja na początku tego cyklu dostałam z 7 bomb na całej twarzy..... ale to cykl po operacji i cp. więc wszystko się może zdarzyć. A kiedy była owu? Może test zrób? Badałaś progesteron?

Przy dużym krwawieniu Nie nie nie, można brać dopiero pod koniec plamienia @ miesiączkowego, nigdy wtedy, gdy jest żywa krew
Nie musi być pod koniec plamienia, bo niektórzy plamia do 8-9dc, to bez sensu. W 4 dc zazwyczaj już okres nie jest taki intensywny i można już brać :)

I jak długo?

Do 1-2 dni po owu :)

Male uaktualnienie - cicia z Hameryki przyjechala :)

@Lanvin bylabys tak dobra i zmienila w wolnej chwili tabelke u mnie?

Nastepny termin: 15 kwietnia.
Cs bez zmian: 3

[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]
Ok jutro to zrobię :)

Zakochałam sie :-D

Chyba kupujemy kotela :p
1489695465-aaaaaa.jpeg

Mam takiego samego, kotkę :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Mnie bolał brzuch cały dzień jak na okres tylko gdzieś 100xbardziej wreszcie wody poszły i potem do 10 min i po wszystkim...
Strasznie to wszystko co opisuje ie dziewczyny, współczuję wam bardzo.

A mnie rozkłada grypa, mam katar i boli mnid gardlo. Cycuchy tez jyz bolą na @ także na dniach będzie. Wysłałam mojemu ginowi wyniki progesteronu i lh na maila, może jutro oddzwoni bo dzisiaj jest na dyżurze w szpitalu to nie odczyta. Jak coś konkretnego i mądrego powie to wam napisze. A i zamówiłam termometr owulacyjny i testy na kolejny cykl . I może się umówię na monitoring.

Do góry