reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No pewnie,ze jedna mozesz wypic :)
Zalezy,czy tobie bedzie smakowala.
Po jednej jeszcze nikt nie umarl :) ja do samego konca pilam,co prawda z mlekiem ale.musialam bo to juz.nalog ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ciazy tez pilam jedną kawe rano z mlekiem bez kawy chyba nie dalabym rady funkcjonowac bylam strasznie oslabiona

reklama
@Antonia2016 super!super! Super! Tak bardzo sie cieszę z twoich bladzioszkow a z mojego nie potrafię ..... no ale ja juz tak mam strasznie jestem przezorna :):p
@Emzilka brzusio ladnie rośnie a wraz z nim twoja kruszynka....zycze zdrowego przybierania na wadze i samych radosnych wizyt w gabinecie pani doktor @kotek87 &&&&&& zeby @ nie przyszła czasem temp. Nie jest wyznacznikiem .....
mysle że Twoje bladziochy to też wczesna ciążą jak u antonii :)
wiem że nie jest wyznacznikiem ale troche już mierze :p
no nic zobaczymy :)

Witam :)

@Antonia2016 Trzymam kciuki żeby to było to :) wykres obiecujący :)

@kotek87 U Ciebie też temperatury wysoko:) trzymam kciuki :) Ja niby termin @ mam jutro bądź w sobotę ale nie nakręcam się bo temperatura dziś znów w dół :( Jak do soboty nie przylezie to chyba dopiero w niedzielę za testuje.

@Emzilka Piękny brzusio :) Rośnijcie zdrowo :)

@MartaBarbaraWeronika Jak u Ciebie ? Testujesz dziś ? Trzymam kciuki:)

@Jestemblond Powtarzasz test ? Trzymam kciuki :)

@sylwkaq90 czekamy na wieści po wizycie :)
no wysoko niby ale wiesz takie góry doliny...
&&& trzymam kciuki żeby @ do Ciebie nie przyszła
pokaż wykres?

Hej, ja witam sie z @ jak w zegarku. @Lanvin, następna @ 6.04.

Piękna krecha ciemnieje!!!!
Gratuluje nie cicho tylko bardzo głośno!!! :)
Nie ma nic niepewnego, JESTEŚ W CIĄŻY!! Gratki!! :)
Ja bym nie traciła ani jednego dnia, godziny zeby sie nie cieszyć!! :) wiadomo, aż do porodu zawsze moze sie cos zdarzyć, ale po co martwić sie dwa razy? :)

Piękny brzusio!! Ale szczuplutka jesteś :)

Spokojnie możesz jedna nie mocna, moze z mlekiem. Tylko proponuje prawdziwa a nie rozpuszczalna bo rozpuszczalna to większy syf, chemia przetworzona wiec lepiej juz prawdziwa.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Nie podobuje mnie się to :(

A in vitro macie po kolejnej @, czyli w kwietniu tak?

Witam :)

@Antonia2016 Trzymam kciuki żeby to było to :) wykres obiecujący :)

@kotek87 U Ciebie też temperatury wysoko:) trzymam kciuki :) Ja niby termin @ mam jutro bądź w sobotę ale nie nakręcam się bo temperatura dziś znów w dół :( Jak do soboty nie przylezie to chyba dopiero w niedzielę za testuje.

@Emzilka Piękny brzusio :) Rośnijcie zdrowo :)

@MartaBarbaraWeronika Jak u Ciebie ? Testujesz dziś ? Trzymam kciuki:)

@Jestemblond Powtarzasz test ? Trzymam kciuki :)

@sylwkaq90 czekamy na wieści po wizycie :)
Jaka u Ciebie dziś temperatura??

Ja w ciazy tez pilam jedną kawe rano z mlekiem bez kawy chyba nie dalabym rady funkcjonowac bylam strasznie oslabiona
Ha, a ja w ciąży nie mogłam. Nie pamiętam czy takie były zalecenia, czy ja po prostu nie mogłam. Ale z tego, co ostatnio czytam to od 2010 tyle się zmieniło...Jakbym była w ciąży teraz, to wszystkiego od nowa musiałabym się uczyć, dużo zaleceń jest już innych. No. wczoraj mamaginelokog wrzucila ciekawy artykuł o leżeniu w ciąży... Ja musiałam leżeć plackiem, a niby najnowsze zalecenia mówią, żeby być "leniwa królowa", czyli dużo odpoczywać, spotkać się z kimś, nie denerwować, ale przede wszystkim NIE leżeć plackiem :)

A tak poza tym to Antonia, MartaBarbaraWeronika trzymam kciuki za Was :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

upload_2017-3-9_9-40-14.png

@kotek87 Mój wykresik :) no leci temperatura w dół więc jutro pewnie będzie @ . W ogóle to jak patrzę na Wasze wykresy to są takie wyraźne. W sensie jak jest u Was skok po owulacji to temperatura się w miarę równo trzyma a u mnie po dwóch dniach spadło :/ Dziwne to. Zobaczymy w następnym cyklu jak będzie, bo na razie ten był pierwszy i nie mam porównania.

Załączniki

• upload_2017-3-9_9-40-14.png
    upload_2017-3-9_9-40-14.png
    16,9 KB · Wyświetleń: 232
Hej, ja witam sie z @ jak w zegarku. @Lanvin, następna @ 6.04.

Piękna krecha ciemnieje!!!!
Gratuluje nie cicho tylko bardzo głośno!!! :)
Nie ma nic niepewnego, JESTEŚ W CIĄŻY!! Gratki!! :)
Ja bym nie traciła ani jednego dnia, godziny zeby sie nie cieszyć!! :) wiadomo, aż do porodu zawsze moze sie cos zdarzyć, ale po co martwić sie dwa razy? :)

Piękny brzusio!! Ale szczuplutka jesteś :)

Spokojnie możesz jedna nie mocna, moze z mlekiem. Tylko proponuje prawdziwa a nie rozpuszczalna bo rozpuszczalna to większy syf, chemia przetworzona wiec lepiej juz prawdziwa.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
:-) no racja[emoji106]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry