reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Smieje się, ze to spozywcza ciaza, ale na wadze ledwo kg do przodu, wiec chyba nie :p
Ale piękny, mały brzunio [emoji173]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Nie, w ogóle. Raz mi się zdarzyło ponad tydzień temu jak napiłam się kawy...
Wczoraj dla eksperymentu też sobie zrobiłam i mi smakowała ... :)
Ooo, młody musi się jeszcze wiele nauczyć :p

Edit: Antonia super, jest różowiutki bladzioszek :)

A rozmawiałaś z gin o piciu kawy w ciąży?? Mnie moja gin, że nie powinnam kawy pić w ogóle teraz... A tak jestem senna, że nie wiem jak bez kawy wytrzmuje... :( może chociaż jedną słąbą, rozpuszczalną, to mogę? Co?

A rozmawiałaś z gin o piciu kawy w ciąży?? Mnie moja gin, że nie powinnam kawy pić w ogóle teraz... A tak jestem senna, że nie wiem jak bez kawy wytrzmuje... :( może chociaż jedną słąbą, rozpuszczalną, to mogę? Co?
No pewnie,ze jedna mozesz wypic :)
Zalezy,czy tobie bedzie smakowala.
Po jednej jeszcze nikt nie umarl :) ja do samego konca pilam,co prawda z mlekiem ale.musialam bo to juz.nalog ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@Antonia2016 Twoje temperatury są bardzo obiecujące ale z tym testem to bym mu za bardzo nie ufala bo to jednak test z allegro o ile się nie mylę i do tego lh. Ale oczywiście życzę Ci żeby to była ciąża. :)

@marc Kochana napisze do Ciebie na priv tymi ziółkami przepraszam że tak późno ale jestem zalatana :*

Hej, ja witam sie z @ jak w zegarku. @Lanvin, następna @ 6.04.

27 dc i trochę ciemnieja :-) mam dobre przeczucie. Hcg delikatnie ciemniejszy niż wczoraj a lh mocniejszy niż w moją owu hihi
1489042615-aaaaaa.jpeg
1489042623-aaaaaa.jpeg
1489042633-aaaaaa.jpeg
1489042641-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie :-) to jeszcze nic pewnego. W sobotę mam mieć@ jak nie przyjdzie zrobie test z apteki :-) na pamiątkę

Piękna krecha ciemnieje!!!!
Gratuluje nie cicho tylko bardzo głośno!!! :)
Nie ma nic niepewnego, JESTEŚ W CIĄŻY!! Gratki!! :)
Ja bym nie traciła ani jednego dnia, godziny zeby sie nie cieszyć!! :) wiadomo, aż do porodu zawsze moze sie cos zdarzyć, ale po co martwić sie dwa razy? :)

Smieje się, ze to spozywcza ciaza, ale na wadze ledwo kg do przodu, wiec chyba nie :p
Piękny brzusio!! Ale szczuplutka jesteś :)

Spokojnie możesz jedna nie mocna, moze z mlekiem. Tylko proponuje prawdziwa a nie rozpuszczalna bo rozpuszczalna to większy syf, chemia przetworzona wiec lepiej juz prawdziwa.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Witam :)

@Antonia2016 Trzymam kciuki żeby to było to :) wykres obiecujący :)

@kotek87 U Ciebie też temperatury wysoko:) trzymam kciuki :) Ja niby termin @ mam jutro bądź w sobotę ale nie nakręcam się bo temperatura dziś znów w dół :( Jak do soboty nie przylezie to chyba dopiero w niedzielę za testuje.

@Emzilka Piękny brzusio :) Rośnijcie zdrowo :)

@MartaBarbaraWeronika Jak u Ciebie ? Testujesz dziś ? Trzymam kciuki:)

@Jestemblond Powtarzasz test ? Trzymam kciuki :)

@sylwkaq90 czekamy na wieści po wizycie :)

@Antonia2016 super!super! Super! Tak bardzo sie cieszę z twoich bladzioszkow a z mojego nie potrafię ..... no ale ja juz tak mam strasznie jestem przezorna :):p
@Emzilka brzusio ladnie rośnie a wraz z nim twoja kruszynka....zycze zdrowego przybierania na wadze i samych radosnych wizyt w gabinecie pani doktor @kotek87 &&&&&& zeby @ nie przyszła czasem temp. Nie jest wyznacznikiem .....

reklama
27 dc i trochę ciemnieja :-) mam dobre przeczucie. Hcg delikatnie ciemniejszy niż wczoraj a lh mocniejszy niż w moją owu hihi
1489042615-aaaaaa.jpeg
1489042623-aaaaaa.jpeg
1489042633-aaaaaa.jpeg
1489042641-aaaaaa.jpeg

Aaaaa Antonia super !!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Gratulki ... kup inny test i będą już mocniejsze krechy [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry