reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No pewnie,ze jedna mozesz wypic :)
Zalezy,czy tobie bedzie smakowala.
Po jednej jeszcze nikt nie umarl :) ja do samego konca pilam,co prawda z mlekiem ale.musialam bo to juz.nalog ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ciazy tez pilam jedną kawe rano z mlekiem bez kawy chyba nie dalabym rady funkcjonowac bylam strasznie oslabiona

reklama
@Antonia2016 super!super! Super! Tak bardzo sie cieszę z twoich bladzioszkow a z mojego nie potrafię ..... no ale ja juz tak mam strasznie jestem przezorna :):p
@Emzilka brzusio ladnie rośnie a wraz z nim twoja kruszynka....zycze zdrowego przybierania na wadze i samych radosnych wizyt w gabinecie pani doktor @kotek87 &&&&&& zeby @ nie przyszła czasem temp. Nie jest wyznacznikiem .....
mysle że Twoje bladziochy to też wczesna ciążą jak u antonii :)
wiem że nie jest wyznacznikiem ale troche już mierze :p
no nic zobaczymy :)

Witam :)

@Antonia2016 Trzymam kciuki żeby to było to :) wykres obiecujący :)

@kotek87 U Ciebie też temperatury wysoko:) trzymam kciuki :) Ja niby termin @ mam jutro bądź w sobotę ale nie nakręcam się bo temperatura dziś znów w dół :( Jak do soboty nie przylezie to chyba dopiero w niedzielę za testuje.

@Emzilka Piękny brzusio :) Rośnijcie zdrowo :)

@MartaBarbaraWeronika Jak u Ciebie ? Testujesz dziś ? Trzymam kciuki:)

@Jestemblond Powtarzasz test ? Trzymam kciuki :)

@sylwkaq90 czekamy na wieści po wizycie :)
no wysoko niby ale wiesz takie góry doliny...
&&& trzymam kciuki żeby @ do Ciebie nie przyszła
pokaż wykres?

Hej, ja witam sie z @ jak w zegarku. @Lanvin, następna @ 6.04.

Piękna krecha ciemnieje!!!!
Gratuluje nie cicho tylko bardzo głośno!!! :)
Nie ma nic niepewnego, JESTEŚ W CIĄŻY!! Gratki!! :)
Ja bym nie traciła ani jednego dnia, godziny zeby sie nie cieszyć!! :) wiadomo, aż do porodu zawsze moze sie cos zdarzyć, ale po co martwić sie dwa razy? :)

Piękny brzusio!! Ale szczuplutka jesteś :)

Spokojnie możesz jedna nie mocna, moze z mlekiem. Tylko proponuje prawdziwa a nie rozpuszczalna bo rozpuszczalna to większy syf, chemia przetworzona wiec lepiej juz prawdziwa.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Nie podobuje mnie się to :(

A in vitro macie po kolejnej @, czyli w kwietniu tak?

Witam :)

@Antonia2016 Trzymam kciuki żeby to było to :) wykres obiecujący :)

@kotek87 U Ciebie też temperatury wysoko:) trzymam kciuki :) Ja niby termin @ mam jutro bądź w sobotę ale nie nakręcam się bo temperatura dziś znów w dół :( Jak do soboty nie przylezie to chyba dopiero w niedzielę za testuje.

@Emzilka Piękny brzusio :) Rośnijcie zdrowo :)

@MartaBarbaraWeronika Jak u Ciebie ? Testujesz dziś ? Trzymam kciuki:)

@Jestemblond Powtarzasz test ? Trzymam kciuki :)

@sylwkaq90 czekamy na wieści po wizycie :)
Jaka u Ciebie dziś temperatura??

Ja w ciazy tez pilam jedną kawe rano z mlekiem bez kawy chyba nie dalabym rady funkcjonowac bylam strasznie oslabiona
Ha, a ja w ciąży nie mogłam. Nie pamiętam czy takie były zalecenia, czy ja po prostu nie mogłam. Ale z tego, co ostatnio czytam to od 2010 tyle się zmieniło...Jakbym była w ciąży teraz, to wszystkiego od nowa musiałabym się uczyć, dużo zaleceń jest już innych. No. wczoraj mamaginelokog wrzucila ciekawy artykuł o leżeniu w ciąży... Ja musiałam leżeć plackiem, a niby najnowsze zalecenia mówią, żeby być "leniwa królowa", czyli dużo odpoczywać, spotkać się z kimś, nie denerwować, ale przede wszystkim NIE leżeć plackiem :)

A tak poza tym to Antonia, MartaBarbaraWeronika trzymam kciuki za Was :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

upload_2017-3-9_9-40-14.png

@kotek87 Mój wykresik :) no leci temperatura w dół więc jutro pewnie będzie @ . W ogóle to jak patrzę na Wasze wykresy to są takie wyraźne. W sensie jak jest u Was skok po owulacji to temperatura się w miarę równo trzyma a u mnie po dwóch dniach spadło :/ Dziwne to. Zobaczymy w następnym cyklu jak będzie, bo na razie ten był pierwszy i nie mam porównania.

Załączniki

• upload_2017-3-9_9-40-14.png
    upload_2017-3-9_9-40-14.png
    16,9 KB · Wyświetleń: 230
Hej, ja witam sie z @ jak w zegarku. @Lanvin, następna @ 6.04.

Piękna krecha ciemnieje!!!!
Gratuluje nie cicho tylko bardzo głośno!!! :)
Nie ma nic niepewnego, JESTEŚ W CIĄŻY!! Gratki!! :)
Ja bym nie traciła ani jednego dnia, godziny zeby sie nie cieszyć!! :) wiadomo, aż do porodu zawsze moze sie cos zdarzyć, ale po co martwić sie dwa razy? :)

Piękny brzusio!! Ale szczuplutka jesteś :)

Spokojnie możesz jedna nie mocna, moze z mlekiem. Tylko proponuje prawdziwa a nie rozpuszczalna bo rozpuszczalna to większy syf, chemia przetworzona wiec lepiej juz prawdziwa.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
:-) no racja[emoji106]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry