reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Antonia2016 super!super! Super! Tak bardzo sie cieszę z twoich bladzioszkow a z mojego nie potrafię ..... no ale ja juz tak mam strasznie jestem przezorna :):p
@Emzilka brzusio ladnie rośnie a wraz z nim twoja kruszynka....zycze zdrowego przybierania na wadze i samych radosnych wizyt w gabinecie pani doktor @kotek87 &&&&&& zeby @ nie przyszła czasem temp. Nie jest wyznacznikiem .....
Ja też jeszcze nie skacze z radości,ale przeczuwam [emoji4] tak po cichutku

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już widzę :)

U mnie dzisiaj 36,97 - 10 dpo, czyli wysoko, ale od wczoraj spadło o 0,05, czyli mam rozumieć, że jeśli jutro tendencja spadkowa się utrzyma, to w weekend jestem umówiona z @?

1489049260-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Spokojnie, może sobie trochę poskakac;)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co? Ja to głupia jestem. Zawsze chce wiedzieć jak najwcześniej i zawsze niepotrzebnie się stresuje i tracę nadzieję. Wczoraj po południu se siknelam i dupa blada 23 dc z 26-27. Zdolowalam się niepotrzebnie choć wiem że to za wcześnie

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co? Ja to głupia jestem. Zawsze chce wiedzieć jak najwcześniej i zawsze niepotrzebnie się stresuje i tracę nadzieję. Wczoraj po południu se siknelam i dupa blada 23 dc z 26-27. Zdolowalam się niepotrzebnie choć wiem że to za wcześnie

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jestes sama, ja zawsze tez szybko testuje odkad sie staram a potem wyje w poduszke ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry