reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Biedna :( mnie lekarze powtazali ze najwiecej ciaz zostaje utraconch wdo 10tc
tak czy siak nie sprawiedliwe to wszystko ;(

Ooo a ja mam takie pytanko.

Kiedy poczulyscie intynkt macierzynski, chec posiadania dzieci itp.?

Do 25 roku zycia nie chcialam miec nigdy dzieci. Wiecie kiedy zmienilam zdanie?
Kiedy do domu przywiozlam 14-tygodniowa Popcie. I zobaczylam ile frajdy sprawia mi opieka nad nia [emoji7] dzieki niej moj instynkt wyszedl ze spiaczki [emoji23]

No w zyciu bym nie pomyslala, ze kiedys dzieku psu zaczne chciec miec dzieci [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dopiero w zeszłym roku, czyli jak 30 mi stuknęła. I nie wiem skąd. Spadło nagle z nieba[emoji2]
Jestem z przypadku, najmłodsza w rodzinie. Nigdy praktycznie nie miałam kontaktu z dziećmi. Raczej się ich bałam, nie szukałam kontaktu, nie widziałam jak się zachować, itp. Co mnie paraliżowało.
A od roku nagle lubię i umiem się bawić. I od roku od brata i siostry męża dzieci słyszę pytania kiedy przyjedziemy i dlaczego już musimy jechać.

tak się zastanawiam, ze jak zajde w ciąże to zrobie tylko test ciążowy, bety nie będę robic bo i tak to nic nie da może dobrze przyrastac a i tak później będzie źle.
ale zastanawiam się bardziej kiedy pójść do lekarza92 ciąże poroniłam)
czy isc dopiero w 2 tyg po terminie miesiączki czy wcześniej
czy iśc od razu po teście , ale gdyby byo źle to i tak nic nie zrobi na początku
jak myślicie?
Trudno mi doradzić...ja test zrobiłam tydzień po terminie @ i były 2 mocne kreski...wizytę miałam w 7 tyg i kilka dni...teraz ani razu nie robiłam testu...nawet jeśli były biochemivze wolę nie wiedzieć...ale @ nigdy się nie spóźniła więc nie podejrzewam...osobiście jednak wolę poczekać z testem po terminie @...ale to ja.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry