reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny tyle produkujecie, że ledwo nadrobiłam ale w międzyczasie zapomniałam co i do kogo mam pisać :/

Widzę, że sporo nas z terminem na 31/1. Oby był wysyp kreseczek :laugh2:

Lui przykro mi z powodu @. Oby ta była już ostatnia :*

StorAnia to dobrze, że trafiłaś w końcu na odpowiedniego lekarza. Teraz musi się udać :) ✊

Paraplu super, że tak łatwo poszło :) będę trzymać kciuki za wizytę.

Spark super seksi wdzianko:D mój mąż też uwielbia takie stroje, ale za długo nigdy nie mam ich na sobie :p

Ja boje się grupę ludzi. I to nie ważne czy dorośli czy młodzież. Jak stoją na chodniku to zawsze przechodzę na drugą stronę :oo2:
Jak mam gdzieś dzwonić żeby coś załatwić to w środku mnie trzęsie... ale nie aż tak bardzo...

Ja mam dzisiaj 10 dpo i po powrocie z pracy zrobiłam test ale oczywiście biel vizira. Nie wiem czy jest sens robić jutro bete.

Dobrej nocy kochane :*

reklama
Boże dziewczyny żebyście widzialy moje rozstępy na brzuchu. Masakra. A do tego mam blizne 13cm na brzuchu (wycinali mi woreczek żółciowy ) moja córeczka wczoraj zapytała mnie dlaczego mam takie paski na brzuchu hehehe powiedziałam że tak się w brzuszku rozpychala że paseczków dostałam. Haha dobrze ze mała jeszcze jest i taka odpowiedź jej starczyła.
A co do męża to również wstydzę się przy nim rozebrać,nie jestem szczuplutka i nie mam figury świetnej a brzuch to wielkości gdzieś 5miesiaca ciazy haha ale on mówi że mnie taka kocha i że jest za co złapać.
Woreczka nie robili Ci laparaskopowo?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tyle produkujecie, że ledwo nadrobiłam ale w międzyczasie zapomniałam co i do kogo mam pisać :/

Widzę, że sporo nas z terminem na 31/1. Oby był wysyp kreseczek :laugh2:

Lui przykro mi z powodu @. Oby ta była już ostatnia :*

StorAnia to dobrze, że trafiłaś w końcu na odpowiedniego lekarza. Teraz musi się udać :) ✊

Paraplu super, że tak łatwo poszło :) będę trzymać kciuki za wizytę.

Spark super seksi wdzianko:D mój mąż też uwielbia takie stroje, ale za długo nigdy nie mam ich na sobie :p

Ja boje się grupę ludzi. I to nie ważne czy dorośli czy młodzież. Jak stoją na chodniku to zawsze przechodzę na drugą stronę :oo2:
Jak mam gdzieś dzwonić żeby coś załatwić to w środku mnie trzęsie... ale nie aż tak bardzo...

Ja mam dzisiaj 10 dpo i po powrocie z pracy zrobiłam test ale oczywiście biel vizira. Nie wiem czy jest sens robić jutro bete.

Dobrej nocy kochane :*
Może się jeszcze coś pojawi. :)

Mama jest w paseczki :) urocze. Najważniejsze to, że partner nad akceptuje. Ja czasem tak mam, że na coś ponarzekam chociaż jestem zadowolona że swojego wyglądu. Ale wtedy mam przed oczami ludzi z dedormacjami, chorych, po wypadkach, którzy zostali oszpeceni i potrafią mimo to cieszyć się życiem i nie tracić czasu na takie bzdury.
Ja niestety nie mogłam się przyzwyczaić do wyglądu po dwóch ciazach tyjac po 35 kg z powodu wady nerek. Zarobilam w uk i zrobiłam plastykę brzucha,to było 7 lat temu. Wzrosło moja samoocena tzn powróciła do tej z przed ciąż. Teraz chcę trzecie i spodziewam się koszmaru jak się wszystko rozciagnie [emoji20] no ale cóż [emoji2]

To wróci nad ranem też możesz pokaz zrobić[emoji8]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nad ranem... wraca przed 8, o tej porze to ja mogę co mu zrobić co najwyżej pokaz swoich umiejętności przemieniania się w kokon. :) (mam urlop, przed 1o nie wstaję, poza tym wolę jednak wieczorkiem, po lampce wina :D )

Ja od lat nie akceptuje swojego ciała i w tym jest problem.. nie mam piersi a brzuch jak balon.. typowa figura gruszki.. a teraz dodatkowo brzuch w paski jak zebra.. moj M nie raz mi mówi, że podobam mu się taka jaka jestem, że go kręcę ale ja i tak swoje mam w głowie.. i najchętniej robiłabym to z nim po ciemku [emoji23] albo w ubraniu [emoji23]
Z tym forum to faktycznie coś jest na rzeczy.. może się przyciągamy? [emoji12]

Lui, przykro mi kochana.. rozumiem cię bo sama mam juz 7 cykl i strasznie jestem rozgoryczona [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też nie mam biustu i te seksowne wwdzianka nie wyglądają na mnie tak seksownie... ale po lampce winka trochę odwagi nabieram, a pozs tym po pierwszej reakcji mojego jak się tak ubrałam (miałam takieego stresa, że hohi, całe wino obalilam, się zastnanawiam teraz jak byłam w stanie się ubrać w ogóle ;p ) to wiem, że go to meeeega kręci mimo moich skromnych "walorów" ;)

Ja niestety nie mogłam się przyzwyczaić do wyglądu po dwóch ciazach tyjac po 35 kg z powodu wady nerek. Zarobilam w uk i zrobiłam plastykę brzucha,to było 7 lat temu. Wzrosło moja samoocena tzn powróciła do tej z przed ciąż. Teraz chcę trzecie i spodziewam się koszmaru jak się wszystko rozciagnie [emoji20] no ale cóż [emoji2]

Ja jak najbardziej jestem za takimi zabiegami :) bo co innego tluszczyk a co innego jak zostaje skóra po ciąży i nie chce się wchłonąć.

reklama
Też nie mam biustu i te seksowne wwdzianka nie wyglądają na mnie tak seksownie... ale po lampce winka trochę odwagi nabieram, a pozs tym po pierwszej reakcji mojego jak się tak ubrałam (miałam takieego stresa, że hohi, całe wino obalilam, się zastnanawiam teraz jak byłam w stanie się ubrać w ogóle ;p ) to wiem, że go to meeeega kręci mimo moich skromnych "walorów" ;)
Tak trzymać :) a jak tam samopoczucie?

Do góry