reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki Bulbasek po prostu chyba za bardzo myślę o tych nieudanych staraniach o tym ze jak się udało zobaczyć te wymarzone kreski to zaraz przyszła @ dziś jakoś po tym jak tego guza wyczulam zaczelam przemyslac

Dzięki Bulbasek po prostu chyba za bardzo myślę o tych nieudanych staraniach o tym ze jak się udało zobaczyć te wymarzone kreski to zaraz przyszła @ dziś jakoś po tym jak tego guza wyczulam zaczelam przemyslac
Kochana za mną też tak ciąża, z która 2.12.16 się pozegnalam. pierwsze wymarzone dwie kreski. Musiałam sobie przetłumaczyć, że tak się zdarza. Nie wiem co zawinilo. Obejrzyj sobie film na fb mamaginekolog o poronieniach. Mi pomogło.

Poza tym 6 lat temu miałam dużego guza w piersi, który i wycieli. nie był to nowotwór, ale bardzo rzadki guz. swoje przeżyłam jak czekałam na biopsje,, jej wynik i zabieg.

Głowa do gory! Nie poddajemy się.

Spark nie dziś ostatni 4 dzień @
To poczekaj do zakończenia @, pamiętam jak dziś jak moja mama miała guzka, poszła do lekarza, powiedział, że niestety to może być coś poważnego i ma przyjść za kilka dni... płacz w domu był nieziemski, byłam mała a pamiętam to jak dziś... za jakiś czas mama wróciła do lekarza a po guzie ani śladu, pojawił się przed @ a 2 dni znikł ;) okazało się, że tak się zdarza, a lekarz nie dopytał o @ i nie skojarzył ;) zobaacz. Za. Kilka dni ;)

Moja znajoma miała z pół roku temu identyczną sytuację :)

No wiecie to holenderskie ceny i dostosowane do holenderskich zarobkow. [emoji3] jedna sesja 300 euro na lydki a tak jak czytalam to bede potrzebowac ich okolo 5. Moze uda sie mniej bo jak juz napisalam mam bardzo czarne wlosy i biala skore - idelne polaczenie do zabiegu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety nie do końca to tak działa... tez miałam ciemne włosy na łydkach I byłam pewna że max 3 zabiegi i gotowe. Moim zdaniem to taki chwyt marketingowy.

Po pierwszym zabiegu spoko może i jest duży efekt, ale nadal będą inne włosy (które mają inne fazę wzrostu) i cześć tych które są tylko porazone. I te są najgorsze bo odrastają jaśniejsze i cieńsze. A z nimi już tak łatwo nie ma. Ja zrobiłam 5 zabiegów i przydałoby mi się jeszcze z 2. Mam już minimalna ilość odrastajacych i są bardzo mięciutkie... ale nadal są. Niestety przez atopię musiałam przerwać ;(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety nie do końca to tak działa... tez miałam ciemne włosy na łydkach I byłam pewna że max 3 zabiegi i gotowe. Moim zdaniem to taki chwyt marketingowy.

Po pierwszym zabiegu spoko może i jest duży efekt, ale nadal będą inne włosy (które mają inne fazę wzrostu) i cześć tych które są tylko porazone. I te są najgorsze bo odrastają jaśniejsze i cieńsze. A z nimi już tak łatwo nie ma. Ja zrobiłam 5 zabiegów i przydałoby mi się jeszcze z 2. Mam już minimalna ilość odrastajacych i są bardzo mięciutkie... ale nadal są. Niestety przez atopię musiałam przerwać ;(

U mnie stara dobra maszynka[emoji6]przed sobota pójdzie w ruch[emoji1]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w ogóle nie mogę używać takich specyfików, bo robię sobie prostowanie keratynowe, więc muszę specjalne szampony bez sls, parabenow itp zamawiać.

@Lui :) buu szkoda :-(

Jutro z rana idę na wyniki, zrobię morfologie, żelazo, glukoze, tsh i prolaktyne.

Dzisiaj zdycham, po pracy się położyłam, chłopaki ukladali lego. Znowu mam bóle głowy od kręgosłupa, nic nie pomaga i tak będzie pewnie trzymać przez dwa tygodnie. Nienawidzę tego, po kolejnej wypłacie muszę w końcu iść do fizjoterapeuty, bo nie wyrabiam.

qdkkx1hpzei65q7s.png
A ile płacisz za takie kosmetyki?

Zastanawiam się właśnie nad prostowaniem keratynowym bo rano spędzam zdecydowanie za dużo czasu nad włosami :/

Do góry