reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@M2b niee znikaj naa długo! ;)
@Lui :) dasz radę, wiem po sobie! ;)
@Dariana na mnie też nie ;p ale dobrze, przynajmniej niee muszę długo w tym paradować ;p
@StorAnia wiem, że to już pisałam, ale uwielbiam jak pozytywnie myślisz! ;)

Ja a ja mam takie rozstępy na tyłku i udach że kiedyś chodziłam tylko w bokserkach na plażę... Mój ogromny kompleks, z którym sobie jakoś poradziłam, gorzej z górą...;p

Hejka co was przeczytam to znowu naprodukowane . ja tu rzadko pisze może trochę dlatego ze jestem zamknięta w sobie i niesmiala nawet tu. Dziś to się podlamalam nie dość ze nie wychodzi nam z ta ciaza a bardzo pragnę mieć drugie dziecko to dziś w piersi wyczulam guzek nosz kurna mam dosyc

Hejka co was przeczytam to znowu naprodukowane . ja tu rzadko pisze może trochę dlatego ze jestem zamknięta w sobie i niesmiala nawet tu. Dziś to się podlamalam nie dość ze nie wychodzi nam z ta ciaza a bardzo pragnę mieć drugie dziecko to dziś w piersi wyczulam guzek nosz kurna mam dosyc
A jesteś przed @??

Ja tak widzę że tu każda ma jakieś kompleksy. Babie nie dogodzisz. Ja mam duży biust ale oklaply wolałabym mniejszy jedrny bo duże cyce niestety szybko idą w dół :( po karmieniu to pewnie jak stara szkapa będę wyglądać :-D
Właśnie wróciłam z pracy w skrzynce czekał na mnie list z przychodni o pierwszej wizycie u poloznej (oczywiście przypada na moj urlop w Polsce i muszę przelozyc). Dostałam też książeczkę o oferowanych badaniach. Tu się robi badanie genetyczne na syndrom downa, edwardsa i patau. Możesz odmówić tych badań będę miała to omawiane z położna na pierwszej wizycie.

Ja tak widzę że tu każda ma jakieś kompleksy. Babie nie dogodzisz. Ja mam duży biust ale oklaply wolałabym mniejszy jedrny bo duże cyce niestety szybko idą w dół :( po karmieniu to pewnie jak stara szkapa będę wyglądać :-D
Właśnie wróciłam z pracy w skrzynce czekał na mnie list z przychodni o pierwszej wizycie u poloznej (oczywiście przypada na moj urlop w Polsce i muszę przelozyc). Dostałam też książeczkę o oferowanych badaniach. Tu się robi badanie genetyczne na syndrom downa, edwardsa i patau. Możesz odmówić tych badań będę miała to omawiane z położna na pierwszej wizycie.
Ja nie mam w ogóle, nie ma mi co oklapnąć:rofl::rofl2:

O to super ;) a niee ma problemu z przekładaniem wizyt? ;)

reklama
Nie martw się. Ja mam ogólnie gruczolowa budowę piersi a Ty możesz mieć jakiegoś niegroznego gruczolako-wlokniaka bardzo popularnego u kobiet :) spokojnie. jak nie zniknie leć na usg ;)

Do góry