No właśnie nie. Operacje miałam w wieku 19lat. O tej metodzie dowiedziałam się po operacji. Zła byłam na nich strasznie. No ale cóż. Jak szłam do lekarza i widzieli ta blizne to zdziwieni byli ze taka duża po samym woreczku.
reklama
Spark
Fanka BB :)
@M2b niee znikaj naa długo!
@Lui :) dasz radę, wiem po sobie!
@Dariana na mnie też nie ;p ale dobrze, przynajmniej niee muszę długo w tym paradować ;p
@StorAnia wiem, że to już pisałam, ale uwielbiam jak pozytywnie myślisz!
Ja a ja mam takie rozstępy na tyłku i udach że kiedyś chodziłam tylko w bokserkach na plażę... Mój ogromny kompleks, z którym sobie jakoś poradziłam, gorzej z górą...;p
@Lui :) dasz radę, wiem po sobie!
@Dariana na mnie też nie ;p ale dobrze, przynajmniej niee muszę długo w tym paradować ;p
@StorAnia wiem, że to już pisałam, ale uwielbiam jak pozytywnie myślisz!
Ja a ja mam takie rozstępy na tyłku i udach że kiedyś chodziłam tylko w bokserkach na plażę... Mój ogromny kompleks, z którym sobie jakoś poradziłam, gorzej z górą...;p
Spark
Aa dobrze, objawy śluzu jak zwykle przed @, więc spokojna jestem mimo urlopu zmęczona bardzo bo ta przeprowadzka, ale staram się dawać radęTak trzymać a jak tam samopoczucie?
A Ty jak kochanaa?
Hejka co was przeczytam to znowu naprodukowane . ja tu rzadko pisze może trochę dlatego ze jestem zamknięta w sobie i niesmiala nawet tu. Dziś to się podlamalam nie dość ze nie wychodzi nam z ta ciaza a bardzo pragnę mieć drugie dziecko to dziś w piersi wyczulam guzek nosz kurna mam dosyc
Spark
A jesteś przed @??Hejka co was przeczytam to znowu naprodukowane . ja tu rzadko pisze może trochę dlatego ze jestem zamknięta w sobie i niesmiala nawet tu. Dziś to się podlamalam nie dość ze nie wychodzi nam z ta ciaza a bardzo pragnę mieć drugie dziecko to dziś w piersi wyczulam guzek nosz kurna mam dosyc
M2b
Ja tak widzę że tu każda ma jakieś kompleksy. Babie nie dogodzisz. Ja mam duży biust ale oklaply wolałabym mniejszy jedrny bo duże cyce niestety szybko idą w dół po karmieniu to pewnie jak stara szkapa będę wyglądać
Właśnie wróciłam z pracy w skrzynce czekał na mnie list z przychodni o pierwszej wizycie u poloznej (oczywiście przypada na moj urlop w Polsce i muszę przelozyc). Dostałam też książeczkę o oferowanych badaniach. Tu się robi badanie genetyczne na syndrom downa, edwardsa i patau. Możesz odmówić tych badań będę miała to omawiane z położna na pierwszej wizycie.
Właśnie wróciłam z pracy w skrzynce czekał na mnie list z przychodni o pierwszej wizycie u poloznej (oczywiście przypada na moj urlop w Polsce i muszę przelozyc). Dostałam też książeczkę o oferowanych badaniach. Tu się robi badanie genetyczne na syndrom downa, edwardsa i patau. Możesz odmówić tych badań będę miała to omawiane z położna na pierwszej wizycie.
Spark
Ja nie mam w ogóle, nie ma mi co oklapnąćJa tak widzę że tu każda ma jakieś kompleksy. Babie nie dogodzisz. Ja mam duży biust ale oklaply wolałabym mniejszy jedrny bo duże cyce niestety szybko idą w dół po karmieniu to pewnie jak stara szkapa będę wyglądać
O to super a niee ma problemu z przekładaniem wizyt?
Bulbasek
Dobrze Kochana staram się na nic nie nastawić. Jutro 10 dpo i mnie kusi hehe. Na razie plamien żadnych nie mam przed @ i oby nie było.Aa dobrze, objawy śluzu jak zwykle przed @, więc spokojna jestem mimo urlopu zmęczona bardzo bo ta przeprowadzka, ale staram się dawać radę
A Ty jak kochanaa?
reklama
Bulbasek
Nie martw się. Ja mam ogólnie gruczolowa budowę piersi a Ty możesz mieć jakiegoś niegroznego gruczolako-wlokniaka bardzo popularnego u kobiet spokojnie. jak nie zniknie leć na usgHejka co was przeczytam to znowu naprodukowane . ja tu rzadko pisze może trochę dlatego ze jestem zamknięta w sobie i niesmiala nawet tu. Dziś to się podlamalam nie dość ze nie wychodzi nam z ta ciaza a bardzo pragnę mieć drugie dziecko to dziś w piersi wyczulam guzek nosz kurna mam dosyc