reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny do mnie ma przyjść 28.01 i jestem osłabiona normalnie idę w lutym do gin żeby namierzyć konkretnie owuten miesiąc będzie nasz dziewczyny

Boże dziewczyny żebyście widzialy moje rozstępy na brzuchu. Masakra. A do tego mam blizne 13cm na brzuchu (wycinali mi woreczek żółciowy ) moja córeczka wczoraj zapytała mnie dlaczego mam takie paski na brzuchu hehehe powiedziałam że tak się w brzuszku rozpychala że paseczków dostałam. Haha dobrze ze mała jeszcze jest i taka odpowiedź jej starczyła.
A co do męża to również wstydzę się przy nim rozebrać,nie jestem szczuplutka i nie mam figury świetnej a brzuch to wielkości gdzieś 5miesiaca ciazy haha ale on mówi że mnie taka kocha i że jest za co złapać.
Myślę że Twój brzuszek przy moim jest cudny ;) ciąża, zajadanie stresów i waga 125 kg, spadki wagi, tycie itd...masakra :(
I tym optymistycznym akcentem powiem Wam dobranoc :-* Bo jak ten mój chrapacz wróci i zaśnie pierwszy to pozamiatane... znowu będę liczyć barany do rana ;) a że baranów nie brakuje to do 3:30 zejdzie :D
Kolorowych snów dziewczyny!!! ;)

Boże dziewczyny żebyście widzialy moje rozstępy na brzuchu. Masakra. A do tego mam blizne 13cm na brzuchu (wycinali mi woreczek żółciowy ) moja córeczka wczoraj zapytała mnie dlaczego mam takie paski na brzuchu hehehe powiedziałam że tak się w brzuszku rozpychala że paseczków dostałam. Haha dobrze ze mała jeszcze jest i taka odpowiedź jej starczyła.
A co do męża to również wstydzę się przy nim rozebrać,nie jestem szczuplutka i nie mam figury świetnej a brzuch to wielkości gdzieś 5miesiaca ciazy haha ale on mówi że mnie taka kocha i że jest za co złapać.
Mama jest w paseczki :) urocze. Najważniejsze to, że partner nad akceptuje. Ja czasem tak mam, że na coś ponarzekam chociaż jestem zadowolona że swojego wyglądu. Ale wtedy mam przed oczami ludzi z dedormacjami, chorych, po wypadkach, którzy zostali oszpeceni i potrafią mimo to cieszyć się życiem i nie tracić czasu na takie bzdury.

a ja nie byłam w ciąży, a mam takie rozstępy na pupie, że hoho! Strasznie mi urosła w pewnym momencie, a że zawsze byłam chuda, jak patyk to i się zrobiło to dziadostwo.

@Lui :) Przykro mi, trzymaj się! Damy radę i w końcu się nam uda;)

Są pęcherzyki 2,14 w prawym i lewy 1,9. I1,6,zastrzyk I dzialamy
Jedziesz Docia!!!! [emoji16]
Właśnie dostałam okres :(

Następny termin to 23 luty i 6 cykl. .

Matko, kiedy te 5 miesięcy starań zleciało? Normalnie ryczeć mi się chce. .
[emoji17] bez sensu... Tulę [emoji8] u mnie właśnie 6 się zaczął, też nie wiem kiedy to zlecialo, mam wrażenie że decyzję o dziecku podjęliśmy miesiąc temu... [emoji55] u mnie @ 22.02
własnie pożarłam całe płatki corn flakes !!!! masara ;p hehehehehehe
przed @ mam napady głodu :) :D
Masz rację, dokarmiaj Bąbla, dokarmiaj [emoji16]
Kochana dziękuję :)
Koleżanka, która jest wtajemniczona w moje starania i wszystkie przejścia z lekarzami, uważa że teraz powinno zaskoczyć. Właśnie teraz na złość korpo i w prezencie dla mnie za cały stres, spowodowany przez niedouczonych lekarzy :D
Oby miała rację ;)
Grunt ze już wiesz czeku było nie tak, teraz już będzie z gorki [emoji4] jajca wrócą ci po niechcianej antykoncepcji do roboty to aż wióry będą lecieć [emoji1]
Ja mam znowu rozstępy na udach po niekontrolowanym tyciu... Brzuch i tyłek to szkoda gadać, jeszcze jak mnie wydmie to kaplica [emoji23] a te nasze samce nie takie złe jednak, Mąż mojej koleżanki potrafił jej powiedzieć że za chuda jest a on chudych nie lubi. Chyba widział co bierze...[emoji19]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Myślę że Twój brzuszek przy moim jest cudny ;) ciąża, zajadanie stresów i waga 125 kg, spadki wagi, tycie itd...masakra :(
I tym optymistycznym akcentem powiem Wam dobranoc :-* Bo jak ten mój chrapacz wróci i zaśnie pierwszy to pozamiatane... znowu będę liczyć barany do rana ;) a że baranów nie brakuje to do 3:30 zejdzie :D
Kolorowych snów dziewczyny!!! ;)
Stres zawsze słodyczami zajadałam. I tez waga dość duża. Kiedyś miałam problem żeby siebie zaakceptować. Zawsze coś było nie tak ale któregoś dnia wstałam z myślą że Jak komuś się nie podoba jak wyglądam to niech się nie patrzy na mnie. I tak już trzymam się tego gdzieś z 3 lata.hehehe

Paraplu, sexi wdzianko [emoji3] u mnie niestety odpada bo mam mega kompleksy..
super, że lekarz umówiony! Ja mam w środę [emoji16]
Oczekiwanie, twoje dziecko ma anginę? Dobrze pamietam? Powiedz mi, tez ma taki przeraźliwy kaszel? [emoji33]
Emsi, dokładnie masz racje! Kiedyś jedna sytuacja tak mi utkwiła w głowie, że teraz tak sie dzieje.. ale walczę, walczę [emoji123][emoji6]
Basiu u nas teraz brak gorączki, kaszel jak przy krtani trochę, ale bardziej taki mokry. I dostał wysypki dzisiaj na plecach i brzuchu. Chyba reakcja na antybiotyku.
Dziewczyny we wtorek proszę trzymać kciuki bo jutro idę do gina po skierowanie na zabieg. W pn mam być w szpitalu, mam nadzieję, że wytna to co trzeba i że nic tam więcej nie wyrosło od listopada.

Ostatnia edycja:
reklama
@Lui :) tule mocno. Do mnie zawita @ za jakieś parę dni na bank. Jestem wręcz tego pewna. A to jest już 9 cykl. Jak zaczynaliśmy w marcu rok temu to nawet przez myśl mi nie przeszło że tak długo to może potrwać.

Do góry