reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie czekanie na @, albo na cud...
Kochana ja Ci życzę tego cudu z całego serca! ❤ tym bardziej z takim dobrym ginem jak tu Paraplu opowiada :tak:
Z dobrych wiesci to StorAnia trafila chyba na lepszego gina a ja dostalam skierowania do gina, w czwartek mam wizyte [emoji846]

@Lui :) bardzo mi przykro [emoji26]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) same dobre wieści :) powinnam częściej znikać na dłużej bo potem wracam i same dobre wieści ;)

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :-*
Aż mi się lżej zrobiło na serduchu.
Mój też mnie pociesza że w końcu nam się uda, ale kobieta zawsze starania będzie przechodzić inaczej niż facet. To my później pod sercem nosimy tą małą istotkę :)

Mam złe przeczucia...czuję już jajniki a to dopiero 7 dc...kutwa no. Najpierw pierwszy w życiu cykl 23 dniowy i bolesna @ a teraz jakieś boleści jajników...wtf?
s
StorAnia ale z tymi lekami to czemu tak wyszło? Chyba miało pomóc a zadziałało antykoncepcyjnie?? To może jednak nie będę gina prosić o leki na podkręcenie owu bo jeszcze w ogóle zaniknie czy coś...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzisiaj w ramach dobrych afirmacji przepadłam na allegro w smoczkach, pościelach, podusiach, buteleczkach, śposzkach... :D Nabrałam sił na cykl, trzeba go bedzie obstawic, najwyzej chłop mi padnie z wycieńczenia :D
Co miesiąc sobie wmawiam, że w tym miesiącu co drugi dzień seks żeby się w końcu udało.
Dupa zbita za każdym razem mi z tym
tego wychodzi [emoji52]

@StorAnia co to za gin Łódzki co monitoring na NFZ robi?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Co miesiąc sobie wmawiam, że w tym miesiącu co drugi dzień seks żeby się w końcu udało.
tego wychodzi [emoji52]

Ech, pewnie u mnie tez tak wyjdzie, ale chociaz na początku bede zawzięta :p poza tym jutro wyjezdzam na weekend bez B, zatęskni chłop a tu akurat 10dc będzie jak wróce, plan idealny :D

tego wychodzi [emoji52]

@StorAnia co to za gin Łódzki co monitoring na NFZ robi?

My 3 cykle już działamy co 2 dzień i dupa...albo owu nie ma albo plemniki słabe albo jeszcze coś innego...w tym plan jest na codzienne przytulanie w dni płodne[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boże dziewczyny żebyście widzialy moje rozstępy na brzuchu. Masakra. A do tego mam blizne 13cm na brzuchu (wycinali mi woreczek żółciowy ) moja córeczka wczoraj zapytała mnie dlaczego mam takie paski na brzuchu hehehe powiedziałam że tak się w brzuszku rozpychala że paseczków dostałam. Haha dobrze ze mała jeszcze jest i taka odpowiedź jej starczyła.
A co do męża to również wstydzę się przy nim rozebrać,nie jestem szczuplutka i nie mam figury świetnej a brzuch to wielkości gdzieś 5miesiaca ciazy haha ale on mówi że mnie taka kocha i że jest za co złapać.
I to jest najwazniej
Kiedy test robisz??? :)
Kiedy test robisz??? :)
Jak nie przyjdzie 2dni to zrobie

Do góry