Dariana
Fanka BB :)
Dziewczyny tyle produkujecie, że ledwo nadrobiłam ale w międzyczasie zapomniałam co i do kogo mam pisać :/
Widzę, że sporo nas z terminem na 31/1. Oby był wysyp kreseczek
Lui przykro mi z powodu @. Oby ta była już ostatnia :*
StorAnia to dobrze, że trafiłaś w końcu na odpowiedniego lekarza. Teraz musi się udać
Paraplu super, że tak łatwo poszło będę trzymać kciuki za wizytę.
Spark super seksi wdzianko mój mąż też uwielbia takie stroje, ale za długo nigdy nie mam ich na sobie
Ja boje się grupę ludzi. I to nie ważne czy dorośli czy młodzież. Jak stoją na chodniku to zawsze przechodzę na drugą stronę
Jak mam gdzieś dzwonić żeby coś załatwić to w środku mnie trzęsie... ale nie aż tak bardzo...
Ja mam dzisiaj 10 dpo i po powrocie z pracy zrobiłam test ale oczywiście biel vizira. Nie wiem czy jest sens robić jutro bete.
Dobrej nocy kochane :*
Widzę, że sporo nas z terminem na 31/1. Oby był wysyp kreseczek
Lui przykro mi z powodu @. Oby ta była już ostatnia :*
StorAnia to dobrze, że trafiłaś w końcu na odpowiedniego lekarza. Teraz musi się udać
Paraplu super, że tak łatwo poszło będę trzymać kciuki za wizytę.
Spark super seksi wdzianko mój mąż też uwielbia takie stroje, ale za długo nigdy nie mam ich na sobie
Ja boje się grupę ludzi. I to nie ważne czy dorośli czy młodzież. Jak stoją na chodniku to zawsze przechodzę na drugą stronę
Jak mam gdzieś dzwonić żeby coś załatwić to w środku mnie trzęsie... ale nie aż tak bardzo...
Ja mam dzisiaj 10 dpo i po powrocie z pracy zrobiłam test ale oczywiście biel vizira. Nie wiem czy jest sens robić jutro bete.
Dobrej nocy kochane :*