reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny tyle produkujecie, że ledwo nadrobiłam ale w międzyczasie zapomniałam co i do kogo mam pisać :/

Widzę, że sporo nas z terminem na 31/1. Oby był wysyp kreseczek :laugh2:

Lui przykro mi z powodu @. Oby ta była już ostatnia :*

StorAnia to dobrze, że trafiłaś w końcu na odpowiedniego lekarza. Teraz musi się udać :) ✊

Paraplu super, że tak łatwo poszło :) będę trzymać kciuki za wizytę.

Spark super seksi wdzianko:D mój mąż też uwielbia takie stroje, ale za długo nigdy nie mam ich na sobie :p

Ja boje się grupę ludzi. I to nie ważne czy dorośli czy młodzież. Jak stoją na chodniku to zawsze przechodzę na drugą stronę :oo2:
Jak mam gdzieś dzwonić żeby coś załatwić to w środku mnie trzęsie... ale nie aż tak bardzo...

Ja mam dzisiaj 10 dpo i po powrocie z pracy zrobiłam test ale oczywiście biel vizira. Nie wiem czy jest sens robić jutro bete.

Dobrej nocy kochane :*

reklama
Boże dziewczyny żebyście widzialy moje rozstępy na brzuchu. Masakra. A do tego mam blizne 13cm na brzuchu (wycinali mi woreczek żółciowy ) moja córeczka wczoraj zapytała mnie dlaczego mam takie paski na brzuchu hehehe powiedziałam że tak się w brzuszku rozpychala że paseczków dostałam. Haha dobrze ze mała jeszcze jest i taka odpowiedź jej starczyła.
A co do męża to również wstydzę się przy nim rozebrać,nie jestem szczuplutka i nie mam figury świetnej a brzuch to wielkości gdzieś 5miesiaca ciazy haha ale on mówi że mnie taka kocha i że jest za co złapać.
Woreczka nie robili Ci laparaskopowo?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tyle produkujecie, że ledwo nadrobiłam ale w międzyczasie zapomniałam co i do kogo mam pisać :/

Widzę, że sporo nas z terminem na 31/1. Oby był wysyp kreseczek :laugh2:

Lui przykro mi z powodu @. Oby ta była już ostatnia :*

StorAnia to dobrze, że trafiłaś w końcu na odpowiedniego lekarza. Teraz musi się udać :) ✊

Paraplu super, że tak łatwo poszło :) będę trzymać kciuki za wizytę.

Spark super seksi wdzianko:D mój mąż też uwielbia takie stroje, ale za długo nigdy nie mam ich na sobie :p

Ja boje się grupę ludzi. I to nie ważne czy dorośli czy młodzież. Jak stoją na chodniku to zawsze przechodzę na drugą stronę :oo2:
Jak mam gdzieś dzwonić żeby coś załatwić to w środku mnie trzęsie... ale nie aż tak bardzo...

Ja mam dzisiaj 10 dpo i po powrocie z pracy zrobiłam test ale oczywiście biel vizira. Nie wiem czy jest sens robić jutro bete.

Dobrej nocy kochane :*
Może się jeszcze coś pojawi. :)

Mama jest w paseczki :) urocze. Najważniejsze to, że partner nad akceptuje. Ja czasem tak mam, że na coś ponarzekam chociaż jestem zadowolona że swojego wyglądu. Ale wtedy mam przed oczami ludzi z dedormacjami, chorych, po wypadkach, którzy zostali oszpeceni i potrafią mimo to cieszyć się życiem i nie tracić czasu na takie bzdury.
Ja niestety nie mogłam się przyzwyczaić do wyglądu po dwóch ciazach tyjac po 35 kg z powodu wady nerek. Zarobilam w uk i zrobiłam plastykę brzucha,to było 7 lat temu. Wzrosło moja samoocena tzn powróciła do tej z przed ciąż. Teraz chcę trzecie i spodziewam się koszmaru jak się wszystko rozciagnie [emoji20] no ale cóż [emoji2]

To wróci nad ranem też możesz pokaz zrobić[emoji8]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nad ranem... wraca przed 8, o tej porze to ja mogę co mu zrobić co najwyżej pokaz swoich umiejętności przemieniania się w kokon. :) (mam urlop, przed 1o nie wstaję, poza tym wolę jednak wieczorkiem, po lampce wina :D )

Ja od lat nie akceptuje swojego ciała i w tym jest problem.. nie mam piersi a brzuch jak balon.. typowa figura gruszki.. a teraz dodatkowo brzuch w paski jak zebra.. moj M nie raz mi mówi, że podobam mu się taka jaka jestem, że go kręcę ale ja i tak swoje mam w głowie.. i najchętniej robiłabym to z nim po ciemku [emoji23] albo w ubraniu [emoji23]
Z tym forum to faktycznie coś jest na rzeczy.. może się przyciągamy? [emoji12]

Lui, przykro mi kochana.. rozumiem cię bo sama mam juz 7 cykl i strasznie jestem rozgoryczona [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też nie mam biustu i te seksowne wwdzianka nie wyglądają na mnie tak seksownie... ale po lampce winka trochę odwagi nabieram, a pozs tym po pierwszej reakcji mojego jak się tak ubrałam (miałam takieego stresa, że hohi, całe wino obalilam, się zastnanawiam teraz jak byłam w stanie się ubrać w ogóle ;p ) to wiem, że go to meeeega kręci mimo moich skromnych "walorów" ;)

Ja niestety nie mogłam się przyzwyczaić do wyglądu po dwóch ciazach tyjac po 35 kg z powodu wady nerek. Zarobilam w uk i zrobiłam plastykę brzucha,to było 7 lat temu. Wzrosło moja samoocena tzn powróciła do tej z przed ciąż. Teraz chcę trzecie i spodziewam się koszmaru jak się wszystko rozciagnie [emoji20] no ale cóż [emoji2]

Ja jak najbardziej jestem za takimi zabiegami :) bo co innego tluszczyk a co innego jak zostaje skóra po ciąży i nie chce się wchłonąć.

reklama
Też nie mam biustu i te seksowne wwdzianka nie wyglądają na mnie tak seksownie... ale po lampce winka trochę odwagi nabieram, a pozs tym po pierwszej reakcji mojego jak się tak ubrałam (miałam takieego stresa, że hohi, całe wino obalilam, się zastnanawiam teraz jak byłam w stanie się ubrać w ogóle ;p ) to wiem, że go to meeeega kręci mimo moich skromnych "walorów" ;)
Tak trzymać :) a jak tam samopoczucie?

Do góry