reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Spark o matko,miałaś cykle po 50 dni?? :oo::oo::szok: Masakra jakaś...Ja w poprzednich staraniach o drugie bobo też miewałam 66dc, 56 dc...ale to różnie bywało.
Tak sobie myślę,że może ja te cykle takie nieregularne mam,bo nie mam owulki? :confused: Ale z drugiej strony już przy poprzednich staraniach też takie miałam,a jakoś w końcu w ciążę zaszłam...:szok:
Wiecie co,ja chyba zadzwonię do mojej ginki zapytać kiedy ja dokładnie mam ten termin w lutym,bo zgubiłam karteczkę i jak już u niej będę, to ją podpytam o wszystko itp. Jakiś czas te,u,jak mówiłam,że trzeciego dziecka nie planuję,to proponowała mi spiralę (Mirenę),ale koszt 360 euro jednorazowo...masakra.:no: A jakby się nie przyjęła jak trzeba,to mi tej kasy nikt nie zwróci...
A teraz rozmowa będzie inna ,znowu o starankach. :-) :)

Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale cały czas czytałam:)
dziś mija 6 dzień od owulacji i tak mnie suty "drą", że szok i myślę czy robić test czy nie ? obiecałam sobie, że zrobię 01.02 ale nie wiem czy nie zrobić już:/ wcześniej nigdy nie czułam takiego uczucia w cycach:errr:
Też parę dni temu to czułam, i miałam nabrzmiałe. A wczoraj kuł mnie tak jakby prawy jajnik ..
I nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test, wyszedł negatywny i jeszcze większy mam mętlik w głowie.
"Negatywny bo za wcześnie zrobiłam, czy negatywny bo nie jestem w ciąży. Teraz jeszcze bardziej czekam na @ . Wcześniej było czarne albo białe a teraz już straszne się napięcie zrobiło.

Więc nie radzę Ci wcześniej robić testu. Ja żałuje. czekaj do terminu @.

Ale czesto tak bywa ze owulacja sie przesuwa i jest pozniej, wiec bardzo mozliwe ze teraz to wlasnie owu,nie jest powiedziane ze jak nie bylo do ktoregos dnia cyklu to nie bedzie, czeka sie zawsze na skok, moze byc i 20 jak i 30dc jesli cokolwiek moglo wplynac na przesuniecie owulacji, dziewczyny jak juz mierzycie temperature to poznajcie wszystkie zasady a nie takie kwiatki;)

I to nie ze zlosliwosci ani nic, wiem jak zaszlam w pierwsza ciaze, zaraz po krwawieniu ktore wygladalo jak moesiaczka ale nia nie bylo, bylo krwawieniem po cyklu bezowulacyjnym, i zaraz po krwawieniu byla owu, poczytajcie moze na iner albo rotzera:)

Wydaje mi się, że akurat @Spark nie musi doczytywac nic nigdzie bo doskonale wie o co chodzi.
Napisała wyraźnie, że jeśli nie bierze donga to nie ma u niej owulacji, a wzięła po to, żeby nie czekać na @ bóg wie ile bo niestety tak to jest przy pcos i cyklach bezowulacyjnych, które dość często u nas występują.
A, że bierze leki, na zaliczenie bakterii to nie może zajść w ciążę w tym cyklu, stąd jej obawy. Wystarczy znać historie dziewczyn, żeby wiedzieć o co chodzi.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Też parę dni temu to czułam, i miałam nabrzmiałe. A wczoraj kuł mnie tak jakby prawy jajnik ..
I nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test, wyszedł negatywny i jeszcze większy mam mętlik w głowie.
"Negatywny bo za wcześnie zrobiłam, czy negatywny bo nie jestem w ciąży. Teraz jeszcze bardziej czekam na @ . Wcześniej było czarne albo białe a teraz już straszne się napięcie zrobiło.

Więc nie radzę Ci wcześniej robić testu. Ja żałuje. czekaj do terminu @.
Mam identycznie jak ty test w środę ale popołudniu i czy negatywnie bo za,wcześnie czy jak sama już nw ba kiedy masz termin @

reklama
Do góry