reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha, mietowajagodka [emoji30] [emoji36] zbierajcie siły na kolejny cykl misiaki, tulę, tulę [emoji8]

Emzilka, widzisz, wszystko się normuje, wyleżysz co twoje i znowu będziesz śmigac ze zdrowa fasoliną [emoji8]

Paraplu, ten twój samochód to faktycznie jakby z morza wylazł [emoji15] dobrze że jesteście na miejscu już, ta pogoda to są jakieś jaja...

Marc, kciuki za test! I za resztę też oczywiście, żeby nie było [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
U mnie 15dc i też żadnego kłucia na owu nie czuje, a zawsze było.. może przez wyjazd coś mi się poprzestawiało [emoji849] chyba że owu przyszła do nas tym razem cichaczem? [emoji12] ja jutro zmierzę temp to się okaże [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie z tymi ostatnimi cyklami na dwoje babka wróżyla... Zawsze 30dc przychodziła @, teraz jej się miesza, 30, 32, 34... Nie wiem czy to owu się opóźnia czy lutealna wydłuża... Ale 16dni lutealnej? [emoji15]
Basia, te nasze jajniki to se z nas ewidentnie jaja robią, co to ma kurna być, ciuciubabka?! [emoji23]
Mnie coś tam zakuło ze 2 razy ale szału ni ma [emoji38]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

U mnie jest tak że to mój mąż pragnie bardzo dziecko ja również ale to on pierwszy był gotowy na 2 dziecko ja miałam zawsze wymówki że praca że angielski i takie Tam.... Wziął mnie na rozmowę i uświadomił mi że nie ma co odkładać że Antoninka ma już 6lat i jak nie teraz to kiedy i uświadomiłam sobie że ma rację
Jakie piękne imię [emoji7] ifealne wprost dla mojej jeszcze / chyba niepoczetej córki [emoji16]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie z tymi ostatnimi cyklami na dwoje babka wróżyla... Zawsze 30dc przychodziła @, teraz jej się miesza, 30, 32, 34... Nie wiem czy to owu się opóźnia czy lutealna wydłuża... Ale 16dni lutealnej? [emoji15]
Basia, te nasze jajniki to se z nas ewidentnie jaja robią, co to ma kurna być, ciuciubabka?! [emoji23]
Mnie coś tam zakuło ze 2 razy ale szału ni ma [emoji38]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja przed porodem miałam jak w zegarku 28 a teraz 26,28,30 i tak w kółko [emoji35] ostatnio było 30 to ciekawe jak teraz.. ogłupiać można !
A bobosexy u was codziennie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
Jestem tu nowa choć od jakiegoś czasu intensywnie przeglądam fora nt. ciąży a właściwie jej pierwszych objawów :( Jestem po pierwszej inseminacji, w związku z czym mam w sobie mnóstwo napięcia, nadzieji i lęku, że znowu się nie uda :( Staramy się od prawie 2 lat.
Mam nadzieję, że w grupie będzie raźniej to przetrwać! :)
Pozdrawiam

Witam
Jestem tu nowa choć od jakiegoś czasu intensywnie przeglądam fora nt. ciąży a właściwie jej pierwszych objawów :( Jestem po pierwszej inseminacji, w związku z czym mam w sobie mnóstwo napięcia, nadzieji i lęku, że znowu się nie uda :( Staramy się od prawie 2 lat.
Mam nadzieję, że w grupie będzie raźniej to przetrwać! :)
Pozdrawiam
Jesteśmy z Tobą

@StorAnia Janusz Nowak, Zbigniew Krawczyk (Ci tylko.prywatnie)
Dr Mikosinski, Budlecka-Woźniak, Andrzej Kwiatkowski (Ci nie wiem jak przyjmują)
Dziewczyny bardzo polecają tych lekarzy, to ginekolodzy-endokrynolodzy bo uważam, że tacy Ci potrzebni :)

@nimitii we wtorek mam dzwonić pytać czy coś się zwolniło :)

Dwóm kreseczkom bardzo gratuluję!!! :-)

Dla całej reszty: DAMY RADĘ :D
@Luxuorius przecudowny!!! <3
Dzięki Spark :) kochana jesteś. Podzwonię, popytam, ale już sama nie wiem czy skorzystam :(
Muszę wyluzować, bo zwariuję. Chyba powtórka z macierzyństwa nie jest mi pisana... za Ciebie trzymam kciuki, oby szybko się udało. Dzięki za wszelką pomoc i wsparcie. Jesteś super , wirtualna koleżanko :)

reklama
Do góry