reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pomaga żołnierzom zostać na miejscu i odpowiednio sie rozpakować [emoji16]

U nas cykl odpuszczony raczej, 16dc, na owu nie boli... Więc się nie nastawiam, a powiem wam więcej! Nawet lepiej się z tym faktem czuje zbieram siły na luty [emoji1]
Chociaż dzisiaj w nocy bobosexy ze świecą były, mi to sje średnio chciało Ale B się oburzyl że nóg na ścianę nie zarzucam [emoji23]

Lanvin [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Haha i mój marudzil jak wyciekło że co ja tak wyrzucam to z siebie zamiast tam trzymac

reklama
Lekarze się mylą. Mi mój opowiadał jak prowadził ciąże przyjaciela żony i całą ciąże mówił im że chłopak a urodziła się dziewczynką. Przyjaciel spanikowany dzwonił że to nie jego dziecko ta dziewczynka hehe
Ha ha... U mnie zaraz po mnogiej miał być chłopiec a urodziła się dziewczynką więc masz rację mylą się zobaczymy jak to będzie tym razem od Jutra się staramy

Haha i mój marudzil jak wyciekło że co ja tak wyrzucam to z siebie zamiast tam trzymac
No bo kto to widział takie marnotrawstwo [emoji23]

A co do wypłynięcia, u mnie zależy, wydaje mi się ze to kwestia jak bardzo szyjka jest otwarta, bo jak mam płodne i poleze z 15minut to mimo wszystko Sahara, za to w innych dniach cyklu czy po owu (bo świece robię zawsze, pro forma, nirzbadane są zamiary jajników [emoji23] ), to znowu potop... Ale to moje luźne obserwacje, kij wie jak to tam jest [emoji14]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Pomaga żołnierzom zostać na miejscu i odpowiednio sie rozpakować [emoji16]

U nas cykl odpuszczony raczej, 16dc, na owu nie boli... Więc się nie nastawiam, a powiem wam więcej! Nawet lepiej się z tym faktem czuje zbieram siły na luty [emoji1]
Chociaż dzisiaj w nocy bobosexy ze świecą były, mi to sje średnio chciało Ale B się oburzyl że nóg na ścianę nie zarzucam [emoji23]

Lanvin [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

U mnie 15dc i też żadnego kłucia na owu nie czuje, a zawsze było.. może przez wyjazd coś mi się poprzestawiało [emoji849] chyba że owu przyszła do nas tym razem cichaczem? [emoji12] ja jutro zmierzę temp to się okaże [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry