reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha, mietowajagodka [emoji30] [emoji36] zbierajcie siły na kolejny cykl misiaki, tulę, tulę [emoji8]

Emzilka, widzisz, wszystko się normuje, wyleżysz co twoje i znowu będziesz śmigac ze zdrowa fasoliną [emoji8]

Paraplu, ten twój samochód to faktycznie jakby z morza wylazł [emoji15] dobrze że jesteście na miejscu już, ta pogoda to są jakieś jaja...

Marc, kciuki za test! I za resztę też oczywiście, żeby nie było [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
U mnie 15dc i też żadnego kłucia na owu nie czuje, a zawsze było.. może przez wyjazd coś mi się poprzestawiało [emoji849] chyba że owu przyszła do nas tym razem cichaczem? [emoji12] ja jutro zmierzę temp to się okaże [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie z tymi ostatnimi cyklami na dwoje babka wróżyla... Zawsze 30dc przychodziła @, teraz jej się miesza, 30, 32, 34... Nie wiem czy to owu się opóźnia czy lutealna wydłuża... Ale 16dni lutealnej? [emoji15]
Basia, te nasze jajniki to se z nas ewidentnie jaja robią, co to ma kurna być, ciuciubabka?! [emoji23]
Mnie coś tam zakuło ze 2 razy ale szału ni ma [emoji38]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

U mnie jest tak że to mój mąż pragnie bardzo dziecko ja również ale to on pierwszy był gotowy na 2 dziecko ja miałam zawsze wymówki że praca że angielski i takie Tam.... Wziął mnie na rozmowę i uświadomił mi że nie ma co odkładać że Antoninka ma już 6lat i jak nie teraz to kiedy i uświadomiłam sobie że ma rację
Jakie piękne imię [emoji7] ifealne wprost dla mojej jeszcze / chyba niepoczetej córki [emoji16]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie z tymi ostatnimi cyklami na dwoje babka wróżyla... Zawsze 30dc przychodziła @, teraz jej się miesza, 30, 32, 34... Nie wiem czy to owu się opóźnia czy lutealna wydłuża... Ale 16dni lutealnej? [emoji15]
Basia, te nasze jajniki to se z nas ewidentnie jaja robią, co to ma kurna być, ciuciubabka?! [emoji23]
Mnie coś tam zakuło ze 2 razy ale szału ni ma [emoji38]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja przed porodem miałam jak w zegarku 28 a teraz 26,28,30 i tak w kółko [emoji35] ostatnio było 30 to ciekawe jak teraz.. ogłupiać można !
A bobosexy u was codziennie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
Jestem tu nowa choć od jakiegoś czasu intensywnie przeglądam fora nt. ciąży a właściwie jej pierwszych objawów :( Jestem po pierwszej inseminacji, w związku z czym mam w sobie mnóstwo napięcia, nadzieji i lęku, że znowu się nie uda :( Staramy się od prawie 2 lat.
Mam nadzieję, że w grupie będzie raźniej to przetrwać! :)
Pozdrawiam

Witam
Jestem tu nowa choć od jakiegoś czasu intensywnie przeglądam fora nt. ciąży a właściwie jej pierwszych objawów :( Jestem po pierwszej inseminacji, w związku z czym mam w sobie mnóstwo napięcia, nadzieji i lęku, że znowu się nie uda :( Staramy się od prawie 2 lat.
Mam nadzieję, że w grupie będzie raźniej to przetrwać! :)
Pozdrawiam
Jesteśmy z Tobą

@StorAnia Janusz Nowak, Zbigniew Krawczyk (Ci tylko.prywatnie)
Dr Mikosinski, Budlecka-Woźniak, Andrzej Kwiatkowski (Ci nie wiem jak przyjmują)
Dziewczyny bardzo polecają tych lekarzy, to ginekolodzy-endokrynolodzy bo uważam, że tacy Ci potrzebni :)

@nimitii we wtorek mam dzwonić pytać czy coś się zwolniło :)

Dwóm kreseczkom bardzo gratuluję!!! :-)

Dla całej reszty: DAMY RADĘ :D
@Luxuorius przecudowny!!! <3
Dzięki Spark :) kochana jesteś. Podzwonię, popytam, ale już sama nie wiem czy skorzystam :(
Muszę wyluzować, bo zwariuję. Chyba powtórka z macierzyństwa nie jest mi pisana... za Ciebie trzymam kciuki, oby szybko się udało. Dzięki za wszelką pomoc i wsparcie. Jesteś super , wirtualna koleżanko :)

reklama
Do góry