reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny! Ja już w domku [emoji6] teraz czeka na mnie wypakowanie toreb i sterta prania [emoji33] zaliczyliśmy od razu z małym całodobówkę ale to na szczęście wirus niewymagający antybiotyku.
Witam nowe dziewczyny [emoji6]
Pisałyście o wypływaniu nasienia.. ja jak mamy sex nocą to od razu potem zakładam wkładkę i rano to samo bo wypływa ze mnie aż do południa! I na prawdę jest tego dużo.. a zaraz po stosunku to jak się ruszę to od razu mnie zalewa [emoji33] nie wiem, czy mój M ma tyle nasienia czy może po porodzie mnie za bardzo zszyli ? [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiesz co mi sie wydaje poprostu ze jak lezysz z nogami w gorze to poprostu on wlatuje gdzies glebiej i wylatuje moze pozniej po dluzszym czasie po troszku....:confused:

Jezuniu... ja to chyba jestem nie wyedukowana... o_O Na serio leżycie z nogami do góry po rozrabianiu?? Ja zawsze chwilę się napawam chwilą, a potem normalnie funkcjonuje.

Kochana alkohol na etapie starań na dziecko nie wpływa więc luz. Dopiero jak łożysko sie wytworzy a wtedy już nie tkniesz bo ci mdłości nie pozwolą hehe wyluzuj się i nie stresuj, pewnie masz zwykłego doła po alko i nastrój depresyjny.

Mi się wydaje, że to nie pomaga ja liczę że szybko u mnie pójdzie... W pierwszej ciąży przy pierwszym badaniu lekarz mi powiedział ciąża mnoga a potem się okazało że pod sercem jedna dziewczynka jest

Łatwo mi to przychodzi bo nie podchodzę do tego emocjonalnie w tej chwili a pamiętam jeszcze dobrze jak to wszystko przeżywałam i sama też raz z nogami w górze leżałam. Pamietam też jak robilam internetowe testy ciążowe i szukałam tych objawów na siłe choć one owszem są oznaką ale często już mocno zaawansowanej ciąży hehe

Jezuniu... ja to chyba jestem nie wyedukowana... o_O Na serio leżycie z nogami do góry po rozrabianiu?? Ja zawsze chwilę się napawam chwilą, a potem normalnie funkcjonuje.
Pomaga żołnierzom zostać na miejscu i odpowiednio sie rozpakować [emoji16]

U nas cykl odpuszczony raczej, 16dc, na owu nie boli... Więc się nie nastawiam, a powiem wam więcej! Nawet lepiej się z tym faktem czuje zbieram siły na luty [emoji1]
Chociaż dzisiaj w nocy bobosexy ze świecą były, mi to sje średnio chciało Ale B się oburzyl że nóg na ścianę nie zarzucam [emoji23]

Lanvin [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Mi się wydaje, że to nie pomaga ja liczę że szybko u mnie pójdzie... W pierwszej ciąży przy pierwszym badaniu lekarz mi powiedział ciąża mnoga a potem się okazało że pod sercem jedna dziewczynka jest
Lekarze się mylą. Mi mój opowiadał jak prowadził ciąże przyjaciela żony i całą ciąże mówił im że chłopak a urodziła się dziewczynką. Przyjaciel spanikowany dzwonił że to nie jego dziecko ta dziewczynka hehe

Do góry