reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moja za 5 dni kończy 7lat i na prawdę widać różnice z dziećmi z końca roku nie tylko w nauce ale co najważniejsze emocjonalnie to dzieciaczki którym ciężko skupić się na czymś dłużej. Takie są wnioski naszej pani. My skorzystaliśmy z tego że nie musieliśmy iść do 1 klasy i mimo że młoda zna wszystkie literki umie czytać i pisać a z matematyki jest najlepsza w grupie, podjętej decyzji nie żałuję.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Ja tak samo i też nie żałuję :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Witaj w gronie[emoji1] to teraz czekasz za rezultat?

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję :)
IUI mialam 30 grudnia, więc czekam niecierpliwie na wyniki. Pani dr powiedziała żeby zrobić betę nie wczesniej niż 16 stycznia, ale strasznie mnie korci żeby zrobić wcześniej :)
Raz wydaje mi się, że się uda, a za chwilę popadam w skrajnie czarne myślnie. Standard. Chyba boje się rozczarowania. Ehhhh ...

Dziękuję :)
IUI mialam 30 grudnia, więc czekam niecierpliwie na wyniki. Pani dr powiedziała żeby zrobić betę nie wczesniej niż 16 stycznia, ale strasznie mnie korci żeby zrobić wcześniej :)
Raz wydaje mi się, że się uda, a za chwilę popadam w skrajnie czarne myślnie. Standard. Chyba boje się rozczarowania. Ehhhh ...
Trzeba być dobrej myśli[emoji1] IUI miałaś na NFZ?

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja świecy nie robię po przytulankach bo dla mnie tak dziwnie heh ale zawsze poduszka pod tylek i staram się leżeć ile mogę. Ale dalej wypływa dużo. Mam tylko nadzieję że kilka się zawsze przedrze :biggrin2:

reklama
Dziewczyny, a tak z praktycznego punktu widzenia: macie jakieś przydatne/sprawdzone źródła informacji o przygotowaniu do ciąży/przebiegu ciąży/ciuchy ciążowe/opiece nad noworodkiem? Książki, www, blogi?

Jestem ciągle "zielona" w tym temacie, więc chętnie się doedukuje.

Ja wlasnie sobie kupilam Biblię amerykańskiego towarzystwa pediatrycznego( ma chyba z ponad tysiąc stron) poczynając od porodu do 5 lat dziecka. Połowa z tego to są opisane chyba wszystkie choroby świata które mogą sie zdarzyć.

Kiedyś mialam w Polsce fajna książkę opisująca cała ciąże tydzień po tygodniu, teraz tez dostałam coś takiego na gwiazdkę, książka dość gruba ma tytuł What to expect?
Poza tym apka ciążowa Ovia pregnancy tez jest bardzo fajna.

Ps. Witam nowe staraczki!
Witam sie niedzielne, dziewczynom z negatywami życzę powodzenia w następnym cyklu- aby w koncu ostatnim!!
Marc- dziwna sprawa z tym twoim okresem, to w ogole przyszło o czasie czy wczesniej? Ile dpo?
Zrób test, bo to mogło być plamienie implantacyjne moze[emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry