reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A gdzie odpoczywacie? Chyba mnie ominęło coś ciekawego :)

Dostaliśmy od rodziców prezent na gwiazdkę- 3dniowy pobyt w hotelu Europa w Starachowicach [emoji6] wiec korzystamy [emoji3]
Ale wkurzyłam się dzisiaj bo że się staramy o drugie dziecko wie tylko siostra i szwagier ( powiedziałam im bo planujemy wspólne wakacje i nie wiem jak to bedzie z terminem w razie ciąży ) a szwagier dziś palnął przy moich rodzicach, że ja nie pozwalam M isc do sauny bo plemniki się pogorszą [emoji35] oni mieli polewkę a ja sie wkurzyłam!
A wlasnie, co do syfow ! Zawsze wychodzą mi na kilka dni przed @ a wczoraj obudziłam sie z czerwonym pryszczem na nosie i na piersi ! A nawet owu jeszcze nie było ! Tez mi chyba hormony świrują..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie matula zrobiła zamówienie na wnuczke, bo ma dwóch wnuków i dosyć kupowania samochodów [emoji1] jak się nie wstrzele to przekichane [emoji23] moi rodzice też nie wiedzą, ale my bez ślubu i warunki finansowe średnie... Ale stwierdzilismy że damy radę i nie będziemy czekać kij wie ile, bo zawsze będzie coś nie tak. Grunt ze mamy własne mieszkanie, jakoś damy radę [emoji4] no i właśnie od momentu wprowadzki zaczęła mnie aluzjami zasypywac, ja też jej trochę grunt robię na nowiny co by kobita na zawał nie zeszła [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

U mnie matula zrobiła zamówienie na wnuczke, bo ma dwóch wnuków i dosyć kupowania samochodów [emoji1] jak się nie wstrzele to przekichane [emoji23] moi rodzice też nie wiedzą, ale my bez ślubu i warunki finansowe średnie... Ale stwierdzilismy że damy radę i nie będziemy czekać kij wie ile, bo zawsze będzie coś nie tak. Grunt ze mamy własne mieszkanie, jakoś damy radę [emoji4] no i właśnie od momentu wprowadzki zaczęła mnie aluzjami zasypywac, ja też jej trochę grunt robię na nowiny co by kobita na zawał nie zeszła [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Moja mama weźmie obojętnie czy chłopaka czy dziewczynke bo nie ma żadnego wnuka jeszcze ;)

Trzymam za was kciuki dziewczyny ✊✊✊

To by było zaskakujące gdyby pryszcze w czasie około owu zwiastowały małą fasolkę :] no mnie jeszcze masakrycznie chce się pić wieczorami i ten dziwny smak w ustach rano. Prędzej jednak zrzucam winę może na jakieś niestrawności - nawet jeśli to na objawy ciążowe stanowczo za wcześnie :p

To mało bierzesz... fajnie ze na noc bo nie odczuwasz tak skutków ubocznych. Mi lekarz kazał pierwszy tydzień brać pół tabletki rano i wieczorem a po tygodniu 2 razy dziennie po jednej tabletce.

Fajnie ze juz sie przyzwyczailas.
Nie chce zeby mi tylek rósł :(
A czy Wam lekarz też zabronił się starać podczas kuracji?
Tak na początku pierwszy miesiąc
Nie przejmuj się tyłkiem ważne żeby mieć dzidzi:-)

Moja mama weźmie obojętnie czy chłopaka czy dziewczynke bo nie ma żadnego wnuka jeszcze ;)

A u nas jedyne oczekiwanie, to żeby było ZDROWE! I ja też tylko o tym myślę! Oczywiście też nikt nic nie wie o naszych staraniach ;) myśleliśmy że na Święta zrobimy im niespodziankę, ale nie wyszło...

Cześć dziewczyny! Nie mam szans was nadrobić.. teraz dotrwałam telefon bo cały dzień leżał w pokoju hotelowym a my na basenie, placu zabaw itd teraz w końcu idę spać bo padam.. ale jest super [emoji6] chociaż jak na złość mały załapał stan podgorączkowy i kaszle eh.. a stary podrinkował i śpi [emoji35] dziś 13 dc ale nawet nie mam ochoty na seks jak czuje ta woń alkoholu wrr.. jutro go pogonie [emoji12]
Gratuluje wszystkim 2 kreseczek!!
Fajnie tak czytać o wózkach itd.. ja przy synku mogłam wybierać a teraz juz wszystko mam.. od wózka po łóżeczko.. a szkoda [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już z tego wyrosłam bo moje już duże a teraz od podstaw...[emoji16]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas jedyne oczekiwanie, to żeby było ZDROWE! I ja też tylko o tym myślę! Oczywiście też nikt nic nie wie o naszych staraniach ;) myśleliśmy że na Święta zrobimy im niespodziankę, ale nie wyszło...
Nam też wszystko jedno, byle było zdrowe i szczęśliwe [emoji4] wiadomo ze sobie marzę i obstawiam, ale wiadomo ze loteria. Zresztą jakbym miała jeszcze dziewczynę planować to już całkiem chyba posucha i boruta, do menopauzy bym się bie doczekała [emoji1] też myślałam ze w święta będzie test, @ 2 dni spóźniona, przyszła idealnie w wigilijny poranek.., już nie miała cholera kiedy [emoji19] [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry