reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To by było zaskakujące gdyby pryszcze w czasie około owu zwiastowały małą fasolkę :] no mnie jeszcze masakrycznie chce się pić wieczorami i ten dziwny smak w ustach rano. Prędzej jednak zrzucam winę może na jakieś niestrawności - nawet jeśli to na objawy ciążowe stanowczo za wcześnie :p
Ja to ostatnio mam posmak krwii, masakra, już myślałam ostatnio, że cos mi sie dzieje po wyrwaniu osemki, ale to już miesiąc chyba :p.

reklama
Ja to ostatnio mam posmak krwii, masakra, już myślałam ostatnio, że cos mi sie dzieje po wyrwaniu osemki, ale to już miesiąc chyba :p.
A który dc? Bo metaliczny posmak właśnie jakby krew, to dobry znak podobno [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Paraplu, świetny !! [emoji7] nie chcesz wracać? Mieszkacie tam tymczasowo czy na stałe? Ty już po plodnych? Może mała fasolkę z PL sobie przywieziecie [emoji7]

Spark, w sumie to często jestem w Kozłówej Górze u siostry a to blisko [emoji6] umówimy się kiedyś na spacer z brzuchami co? [emoji3] bo ja wierze, że to już za niedługo [emoji110]
Nimitti, prawda jest raka, że jakby nie chciał to by się zabezpieczał ! [emoji6] moj te focha jeden miesiąc strzelił a teraz nie chce sie zabezpieczać i sam mnie goni [emoji12] wiec prawda jest taka że oni to robią świadomie! Moze twój nie spodziewał sie ze to bedzie tak szybko [emoji23]
Windy, ja jutro wyjeżdżam do Starachowic, hotel z basenem i spa to tez sobie użyje trochę, podrinkuje i zobaczymy [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Poważnie?? Ja w KG mam pół rodziny!!! :D haha no taką mam nadzieję :D

Myślę, że to zależy od tego jakie masz potrzeby: jak długo będziesz nosić/jak suche masz oko itd :)

Ja nosiłam AirOptix Day&Night a teraz przerzuciłam się na mało znaną firmę: Horien - są tanie ale bardzo dobre na moje długie noszenie soczewek & suchą spojówkę.
Ja noszę Biofinity, ale zawsze ściągam na noc żeby oko odpoczelo. Jak mam wolne to okularki ☺
@marc ja tam się rodzicami nie przejmuje, mieliby pretensje, ale to jest moje prywatne życie i trudno :-) :) Będzie młodsza, lepsza z nowymi pomysłami ☺

Szalone, chyba Wam sie dzisiaj nudzi, ze tyle postow splodzilyscie [emoji23]

A mnie dzisiaj oswiecilo, ze ja w tamtym cyklu czulam klucie po prawej stronie i bylam pewna, ze owulka z prawego jajnika. A w altualnym cyklu gin mi powiedzial, ze owulka z prawego jajnika a ja nie czuje zadnego klucia.
To ja juz nie wiem, czy owulka byla 2 razy z prawego czy tamto klucie to odezwal mi sie piasek w nerce.
Serio, organizm takie figle potrafi platac, ze az trudno uwierzyc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry