reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nam też wszystko jedno, byle było zdrowe i szczęśliwe [emoji4] wiadomo ze sobie marzę i obstawiam, ale wiadomo ze loteria. Zresztą jakbym miała jeszcze dziewczynę planować to już całkiem chyba posucha i boruta, do menopauzy bym się bie doczekała [emoji1] też myślałam ze w święta będzie test, @ 2 dni spóźniona, przyszła idealnie w wigilijny poranek.., już nie miała cholera kiedy [emoji19] [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Moja @ w grudniu spóźniła się jakiś tydzień!!! Myślałam, że oszaleję! Przyszła tuż przed Wigilią...

reklama
Hej dziewczyny.

Wybaczcie że nie ogarnialam za bardzo ostatnio tabelki, zaglądałam tylko co jakiś czas ale tyle produkowalyscie ze nie dawalam rady przeczytać wszystkiego.
U mnie był stresujacy tydzień, bieganie z małym po badaniach z powodu powiekszonego węzła chlonnego. Oczywiście stres i myśli o najgorszym, ale lekarz uspokaja że wygląda jak z powodu infekcji.
Do tabelki obecnie mam dostęp ja i Spark. Dostałam już info od Izabeli o chęci przejęcia.

U mnie zaczął się 17 tydzień, tsh mi wariuje i znowu poleciało do góry, prawdopodobnie przez stres.
Ale zaczęłam czuć ruchy [emoji173]
23 mam połówkowe i mam nadzieję ze dowiemy się w końcu kto tam tańcuje w środku.

Przewinęło mi się jak przelatywalam pobieżnie kilka kresek :) więc wielkie gratulacje dziewczyny.

I ogromne gratulacje i całuski dla Lux :*
Rosnijcie zdrowo i odoczywajcie.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Gratuluję, ruchy to super sprawa, ja czułam ok 18 tygodnia, najpierw delikatnie bulgotanie, smacznie, a później ostre kopniaki :-D super sprawa :-) przeczuwasz już kogo nosisz pod serduchem?

qdkkx1hpzei65q7s.png

W tygodniu dwa dni tak bolały mnie jajniki, że chyba to była owu- 7 listopada ostatnie krwawienie z odstawienia po tabletkach anty, więc nie wiedziałam czy owu już wróciła czy nie... Ale chyba jednak jest, więc mam nadzieję... To drugi cykl bez tabsów. Nawet nie wiem kiedy mam dni płodne, bo okres nieregularny. Ale próbujemy :-)

W tygodniu dwa dni tak bolały mnie jajniki, że chyba to była owu- 7 listopada ostatnie krwawienie z odstawienia po tabletkach anty, więc nie wiedziałam czy owu już wróciła czy nie... Ale chyba jednak jest, więc mam nadzieję... To drugi cykl bez tabsów. Nawet nie wiem kiedy mam dni płodne, bo okres nieregularny. Ale próbujemy :-)
U mnie to samo, też drugi cykl i nieregularne :-) jutro chwila prawdy :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Lanvin trzymam kciuki! Dawaj znać z rana.
Dzisiaj ostro produkujecie posty. Ja 7 dc i chyba zaczniemy już działać, bo mój M pęknie :D Ale co dwa dni a potem lecimy na całego. Hehe. Co wyjdzie to wyjdzie.

Mikaduchna Kochana jak Ty się czujesz? Co u Ciebie?
Sylwkaq hop hop?

Gratuluję, ruchy to super sprawa, ja czułam ok 18 tygodnia, najpierw delikatnie bulgotanie, smacznie, a później ostre kopniaki :-D super sprawa :-) przeczuwasz już kogo nosisz pod serduchem?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Przeczucia mam na dziewczynę, ale sama do końca w nie nie wierzę [emoji14] więc będzie totalna niespodzianka

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Do góry