reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja też noszę soczewki. I w porodzie mi to nie przeszkadzało. Ani po również. Także nie wiem czemu okulary. Soczewki noszę też od jakiś 10 lat a okularów nie mam. Chociaż ostatnio też pomyślała że może powinnam sobie zrobić.

A ja leżę i umieram z bólu brzucha [emoji20] przy takich bólach tylko czekam aż mnie zaleje..... podpaske założyłam żeby mnie w nocy nie zaskoczyło. Ale pewnie wstanę rano z potopem i "poplyne" do pracy. Mój mąż pyta co mi jest a ja na to że brzuch. A on pyta czy w ciąży jestem. A nic mu nie mówiłam i nie wie kiedy @ powinnam mieć. No ale fajnie ze świadomy tego że coś mogło być.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Miejmy nadzieję że nie przyjdzie

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Te życzenia są denerwujace zwłaszcza od teściowej teraz życzy corci ( bo synka juz mamy) ale ponad 7 lat temu na wiadomosc o ciąży była mega wsckikla nie byliśmy małżeństwem i nie wierzyła ze to była świadoma decyzja to co sluchalam itd omal nie poronilam z nerwow. Oczywiście jak tylko się urodził synek to juz był jej wnusio z rak mi go wyrywala bo musi się wnusiem nacieszyc . juz teraz relacje są poprawne ale jestem zła na siebie ze wtedy tak to przezywalam
To miałaś taka sama sytuację jak ja, tzn u nas czekała na ciąże, ale stosunki kiepskie. Teraz też życzy nam córci;), ale nic nie mówimy, że się staramy.

A u mnie właśnie kilka dni temu wyskoczyly, a teraz o dziwo nic jak zawsze byłam wysypana.

qdkkx1hpzei65q7s.png

@Lanvin brzmi coraz lepiej [emoji3][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

w57v9jcg5391negk.png

reklama
Hej dziewczyny.

Wybaczcie że nie ogarnialam za bardzo ostatnio tabelki, zaglądałam tylko co jakiś czas ale tyle produkowalyscie ze nie dawalam rady przeczytać wszystkiego.
U mnie był stresujacy tydzień, bieganie z małym po badaniach z powodu powiekszonego węzła chlonnego. Oczywiście stres i myśli o najgorszym, ale lekarz uspokaja że wygląda jak z powodu infekcji.
Do tabelki obecnie mam dostęp ja i Spark. Dostałam już info od Izabeli o chęci przejęcia.

U mnie zaczął się 17 tydzień, tsh mi wariuje i znowu poleciało do góry, prawdopodobnie przez stres.
Ale zaczęłam czuć ruchy [emoji173]
23 mam połówkowe i mam nadzieję ze dowiemy się w końcu kto tam tańcuje w środku.

Przewinęło mi się jak przelatywalam pobieżnie kilka kresek :) więc wielkie gratulacje dziewczyny.

I ogromne gratulacje i całuski dla Lux :*
Rosnijcie zdrowo i odoczywajcie.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Do góry