reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A gdzie odpoczywacie? Chyba mnie ominęło coś ciekawego :)

Dostaliśmy od rodziców prezent na gwiazdkę- 3dniowy pobyt w hotelu Europa w Starachowicach [emoji6] wiec korzystamy [emoji3]
Ale wkurzyłam się dzisiaj bo że się staramy o drugie dziecko wie tylko siostra i szwagier ( powiedziałam im bo planujemy wspólne wakacje i nie wiem jak to bedzie z terminem w razie ciąży ) a szwagier dziś palnął przy moich rodzicach, że ja nie pozwalam M isc do sauny bo plemniki się pogorszą [emoji35] oni mieli polewkę a ja sie wkurzyłam!
A wlasnie, co do syfow ! Zawsze wychodzą mi na kilka dni przed @ a wczoraj obudziłam sie z czerwonym pryszczem na nosie i na piersi ! A nawet owu jeszcze nie było ! Tez mi chyba hormony świrują..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie matula zrobiła zamówienie na wnuczke, bo ma dwóch wnuków i dosyć kupowania samochodów [emoji1] jak się nie wstrzele to przekichane [emoji23] moi rodzice też nie wiedzą, ale my bez ślubu i warunki finansowe średnie... Ale stwierdzilismy że damy radę i nie będziemy czekać kij wie ile, bo zawsze będzie coś nie tak. Grunt ze mamy własne mieszkanie, jakoś damy radę [emoji4] no i właśnie od momentu wprowadzki zaczęła mnie aluzjami zasypywac, ja też jej trochę grunt robię na nowiny co by kobita na zawał nie zeszła [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

U mnie matula zrobiła zamówienie na wnuczke, bo ma dwóch wnuków i dosyć kupowania samochodów [emoji1] jak się nie wstrzele to przekichane [emoji23] moi rodzice też nie wiedzą, ale my bez ślubu i warunki finansowe średnie... Ale stwierdzilismy że damy radę i nie będziemy czekać kij wie ile, bo zawsze będzie coś nie tak. Grunt ze mamy własne mieszkanie, jakoś damy radę [emoji4] no i właśnie od momentu wprowadzki zaczęła mnie aluzjami zasypywac, ja też jej trochę grunt robię na nowiny co by kobita na zawał nie zeszła [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Moja mama weźmie obojętnie czy chłopaka czy dziewczynke bo nie ma żadnego wnuka jeszcze ;)

Trzymam za was kciuki dziewczyny ✊✊✊

To by było zaskakujące gdyby pryszcze w czasie około owu zwiastowały małą fasolkę :] no mnie jeszcze masakrycznie chce się pić wieczorami i ten dziwny smak w ustach rano. Prędzej jednak zrzucam winę może na jakieś niestrawności - nawet jeśli to na objawy ciążowe stanowczo za wcześnie :p

To mało bierzesz... fajnie ze na noc bo nie odczuwasz tak skutków ubocznych. Mi lekarz kazał pierwszy tydzień brać pół tabletki rano i wieczorem a po tygodniu 2 razy dziennie po jednej tabletce.

Fajnie ze juz sie przyzwyczailas.
Nie chce zeby mi tylek rósł :(
A czy Wam lekarz też zabronił się starać podczas kuracji?
Tak na początku pierwszy miesiąc
Nie przejmuj się tyłkiem ważne żeby mieć dzidzi:-)

Moja mama weźmie obojętnie czy chłopaka czy dziewczynke bo nie ma żadnego wnuka jeszcze ;)

A u nas jedyne oczekiwanie, to żeby było ZDROWE! I ja też tylko o tym myślę! Oczywiście też nikt nic nie wie o naszych staraniach ;) myśleliśmy że na Święta zrobimy im niespodziankę, ale nie wyszło...

Cześć dziewczyny! Nie mam szans was nadrobić.. teraz dotrwałam telefon bo cały dzień leżał w pokoju hotelowym a my na basenie, placu zabaw itd teraz w końcu idę spać bo padam.. ale jest super [emoji6] chociaż jak na złość mały załapał stan podgorączkowy i kaszle eh.. a stary podrinkował i śpi [emoji35] dziś 13 dc ale nawet nie mam ochoty na seks jak czuje ta woń alkoholu wrr.. jutro go pogonie [emoji12]
Gratuluje wszystkim 2 kreseczek!!
Fajnie tak czytać o wózkach itd.. ja przy synku mogłam wybierać a teraz juz wszystko mam.. od wózka po łóżeczko.. a szkoda [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już z tego wyrosłam bo moje już duże a teraz od podstaw...[emoji16]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas jedyne oczekiwanie, to żeby było ZDROWE! I ja też tylko o tym myślę! Oczywiście też nikt nic nie wie o naszych staraniach ;) myśleliśmy że na Święta zrobimy im niespodziankę, ale nie wyszło...
Nam też wszystko jedno, byle było zdrowe i szczęśliwe [emoji4] wiadomo ze sobie marzę i obstawiam, ale wiadomo ze loteria. Zresztą jakbym miała jeszcze dziewczynę planować to już całkiem chyba posucha i boruta, do menopauzy bym się bie doczekała [emoji1] też myślałam ze w święta będzie test, @ 2 dni spóźniona, przyszła idealnie w wigilijny poranek.., już nie miała cholera kiedy [emoji19] [emoji17]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry