reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
hejka moje ukochane babeczki,

nie sposób was nadrobić, skapitulowałam...
teraz zaczynam od końca, bo nie ma szans przy was. Tempo maratończyka macie :)

NeSSi- wielkie łał, wielkie gratulacje, a przede wszystkim wspaniały prezent urodzinowy dla synka.
Jak czytam twoje posty nieraz to śmieję się jak wariatka i wcale mi nie przeszkadza, że jestem w autobusie na przykład... :)
lux, ty to chyba masz tam apartamenty, bo młody za nic nie chce wyjść.

Katarzynka czy moja karteluszka z Mikołajem doszła ???? ja nic jeszcze nie dostałam.

Powiem wam że wyluzowałam do tego stopnia, że jak się zapytacie który mam dzień cyklu to z ręką na sercu nie wiem !
na pewno po owu i to wykorzystanym w 100 % jestem. Dziś zauważyłam na bieliźnie kropkę krwi (wcześniej nie miałam czegoś takiego), pamiętam, że pisałyście o tym że może to być przy zagnieżdżeniu ? niech mi któraś rozjaśni umysł, czy coś sobie uroiłam czy nie.

Ściskam was świątecznie i każdej życzę małego cudu w ramionach i niech się spełniają nasze życzenia.

Szogun chce byś się objadła i by Ci lewatywę robili przed porodem :D:D:D
zapmarta - Trzymam kciuki kochana! Kropka czerwona to dobry znak! U mojego srela w szkole dostają kropki - czerwona to normalnie Święty Graal. Oby i u Ciebie taki był :)
no ja sie smialam, ze najpierw sie objem a potem lewatywe zrobia haha :D

reklama
Do góry