cos Ty, moje dziecko chce pozwolic najesc mi sie w SwietaLuxia, a Ty jeszcze się nie rozpakowałaś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cos Ty, moje dziecko chce pozwolic najesc mi sie w SwietaLuxia, a Ty jeszcze się nie rozpakowałaś ?
Szogun chce byś się objadła i by Ci lewatywę robili przed porodemcos Ty, moje dziecko chce pozwolic najesc mi sie w Swieta
no ja sie smialam, ze najpierw sie objem a potem lewatywe zrobia hahaSzogun chce byś się objadła i by Ci lewatywę robili przed porodem
zapmarta - Trzymam kciuki kochana! Kropka czerwona to dobry znak! U mojego srela w szkole dostają kropki - czerwona to normalnie Święty Graal. Oby i u Ciebie taki był
No ja czuję taki spisek młodego ...no ja sie smialam, ze najpierw sie objem a potem lewatywe zrobia haha
powiem Ci, ze najlepsze jaja beda jak rzeczywiscie po wigilii mnie wezmie na porodNo ja czuję taki spisek młodego ...
Wszystko jest możliwe! Teraz to Ty jesteś cykająca bomba !powiem Ci, ze najlepsze jaja beda jak rzeczywiscie po wigilii mnie wezmie na porod
no a jeszcze dzis moja kumpela mowi Boze Ty jeszcze auto prowadzisz?Wszystko jest możliwe! Teraz to Ty jesteś cykająca bomba !
Było powiedzieć, że młodego uczysz jeździć Przecież z przodu siedziałno a jeszcze dzis moja kumpela mowi Boze Ty jeszcze auto prowadzisz?
Maly jest wstawie z nastepnej wizyty.. Mowi ze wczoraj jeszcze nic by nie bylo albo jeszcze mniejTo cudownie!! gdzie zdjecie pecherzyka?? pokazuj!