reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ostatnio nie zaglądam do Was, wybaczcie
U nas trudny czas, bo Babcia nam zmarła w sobotę [emoji17]
Mam nadzieje że następny rok będzie pod każdym wzglědem lepszy

Ten cykl odpuściliśmy ze względu na chorobę męża i troche brak koich chęci
Ale @ 1.01 ma się pojawić i zaczniemy działać

1482523716-1d1mld.jpeg

Dziewczyny życzę Wam
na te Święta spełnienia najskrytszych marzeń, jakich wszystkie wiemy [emoji6]
Spokoju ducha i wytchnienia od codzienności, by po Świętach z nową siłą stawiać czoła przeciwnościom losu.

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

1482523716-1d1mld.jpeg

Dziewczyny życzę Wam
Spokoju ducha i wytchnienia od codzienności, by po Świętach z nową siłą stawiać czoła przeciwnościom losu.

U mnie też 1.1 @... [emoji4]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

No to wkoncu usiadłam. Dzieciaczki śpią. Już mnie wszystko boli od tego latania. A najlepsze to to że mam w domu taki bałagan że masakra. Jutro będę pół dnia sprzątać i kończyć gotować.
U mnie akurat początek płodnych także całe święta będziemy działać.

A więc kochane i ja życzę każdej z was zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia, aby nasze marzenia i pragnienia wkoncu się spełniły, żeby w nowym roku każda z nas ujrzała dwie kreseczki na tescie i oczywiście żeby ta radość trwała aż 9 miesięcy.
Lux a tobie w szczególności życzę szczęśliwego i szybkiego rozwiązania. Jest już coraz bliżej.

Kochane rok 2017 będzie nasz. !!! Musi być nasz. ! Buziaczki. Wesołych Świąt ☺☺

Dziewczynki życzę wam Zdrowych Pogodnych i Radosnych Świąt .Wszystkim nam starającym się życzę żeby się w końcu udało .Rok 2017 jest naszym rokiem !!!:tak: A wszystkim tym co już się udało życzę spokojnej i nudnej ciąży.Jesteście dowodem na to że musi się udać:-D I nie ma rzeczy nie możliwych. Trzymajcie się ciepło.

reklama

1482523716-1d1mld.jpeg

Dziewczyny życzę Wam

Współczuję straty, przezywslismy to w sierpniu:(

Do góry