cos Ty, moje dziecko chce pozwolic najesc mi sie w SwietaLuxia, a Ty jeszcze się nie rozpakowałaś ?
reklama
zapmarta
Karolkowa mama
hejka moje ukochane babeczki,
nie sposób was nadrobić, skapitulowałam...
teraz zaczynam od końca, bo nie ma szans przy was. Tempo maratończyka macie
NeSSi- wielkie łał, wielkie gratulacje, a przede wszystkim wspaniały prezent urodzinowy dla synka.
Jak czytam twoje posty nieraz to śmieję się jak wariatka i wcale mi nie przeszkadza, że jestem w autobusie na przykład...
lux, ty to chyba masz tam apartamenty, bo młody za nic nie chce wyjść.
Katarzynka czy moja karteluszka z Mikołajem doszła ???? ja nic jeszcze nie dostałam.
Powiem wam że wyluzowałam do tego stopnia, że jak się zapytacie który mam dzień cyklu to z ręką na sercu nie wiem !
na pewno po owu i to wykorzystanym w 100 % jestem. Dziś zauważyłam na bieliźnie kropkę krwi (wcześniej nie miałam czegoś takiego), pamiętam, że pisałyście o tym że może to być przy zagnieżdżeniu ? niech mi któraś rozjaśni umysł, czy coś sobie uroiłam czy nie.
Ściskam was świątecznie i każdej życzę małego cudu w ramionach i niech się spełniają nasze życzenia.
nie sposób was nadrobić, skapitulowałam...
teraz zaczynam od końca, bo nie ma szans przy was. Tempo maratończyka macie
NeSSi- wielkie łał, wielkie gratulacje, a przede wszystkim wspaniały prezent urodzinowy dla synka.
Jak czytam twoje posty nieraz to śmieję się jak wariatka i wcale mi nie przeszkadza, że jestem w autobusie na przykład...
lux, ty to chyba masz tam apartamenty, bo młody za nic nie chce wyjść.
Katarzynka czy moja karteluszka z Mikołajem doszła ???? ja nic jeszcze nie dostałam.
Powiem wam że wyluzowałam do tego stopnia, że jak się zapytacie który mam dzień cyklu to z ręką na sercu nie wiem !
na pewno po owu i to wykorzystanym w 100 % jestem. Dziś zauważyłam na bieliźnie kropkę krwi (wcześniej nie miałam czegoś takiego), pamiętam, że pisałyście o tym że może to być przy zagnieżdżeniu ? niech mi któraś rozjaśni umysł, czy coś sobie uroiłam czy nie.
Ściskam was świątecznie i każdej życzę małego cudu w ramionach i niech się spełniają nasze życzenia.
NeSSi
Moderatorka
Szogun chce byś się objadła i by Ci lewatywę robili przed porodemcos Ty, moje dziecko chce pozwolic najesc mi sie w Swieta
zapmarta - Trzymam kciuki kochana! Kropka czerwona to dobry znak! U mojego srela w szkole dostają kropki - czerwona to normalnie Święty Graal. Oby i u Ciebie taki był
no ja sie smialam, ze najpierw sie objem a potem lewatywe zrobia hahaSzogun chce byś się objadła i by Ci lewatywę robili przed porodem
zapmarta - Trzymam kciuki kochana! Kropka czerwona to dobry znak! U mojego srela w szkole dostają kropki - czerwona to normalnie Święty Graal. Oby i u Ciebie taki był
NeSSi
Moderatorka
No ja czuję taki spisek młodego ...no ja sie smialam, ze najpierw sie objem a potem lewatywe zrobia haha
powiem Ci, ze najlepsze jaja beda jak rzeczywiscie po wigilii mnie wezmie na porodNo ja czuję taki spisek młodego ...
NeSSi
Moderatorka
Wszystko jest możliwe! Teraz to Ty jesteś cykająca bomba !powiem Ci, ze najlepsze jaja beda jak rzeczywiscie po wigilii mnie wezmie na porod
no a jeszcze dzis moja kumpela mowi Boze Ty jeszcze auto prowadzisz?Wszystko jest możliwe! Teraz to Ty jesteś cykająca bomba !
NeSSi
Moderatorka
Było powiedzieć, że młodego uczysz jeździć Przecież z przodu siedziałno a jeszcze dzis moja kumpela mowi Boze Ty jeszcze auto prowadzisz?
reklama
Emzilka
Fanka BB :)
Maly jest wstawie z nastepnej wizyty.. Mowi ze wczoraj jeszcze nic by nie bylo albo jeszcze mniejTo cudownie!! gdzie zdjecie pecherzyka?? pokazuj!