reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
hejka moje ukochane babeczki,

nie sposób was nadrobić, skapitulowałam...
teraz zaczynam od końca, bo nie ma szans przy was. Tempo maratończyka macie :)

NeSSi- wielkie łał, wielkie gratulacje, a przede wszystkim wspaniały prezent urodzinowy dla synka.
Jak czytam twoje posty nieraz to śmieję się jak wariatka i wcale mi nie przeszkadza, że jestem w autobusie na przykład... :)
lux, ty to chyba masz tam apartamenty, bo młody za nic nie chce wyjść.

Katarzynka czy moja karteluszka z Mikołajem doszła ???? ja nic jeszcze nie dostałam.

Powiem wam że wyluzowałam do tego stopnia, że jak się zapytacie który mam dzień cyklu to z ręką na sercu nie wiem !
na pewno po owu i to wykorzystanym w 100 % jestem. Dziś zauważyłam na bieliźnie kropkę krwi (wcześniej nie miałam czegoś takiego), pamiętam, że pisałyście o tym że może to być przy zagnieżdżeniu ? niech mi któraś rozjaśni umysł, czy coś sobie uroiłam czy nie.

Ściskam was świątecznie i każdej życzę małego cudu w ramionach i niech się spełniają nasze życzenia.

Szogun chce byś się objadła i by Ci lewatywę robili przed porodem :D:D:D
zapmarta - Trzymam kciuki kochana! Kropka czerwona to dobry znak! U mojego srela w szkole dostają kropki - czerwona to normalnie Święty Graal. Oby i u Ciebie taki był :)
no ja sie smialam, ze najpierw sie objem a potem lewatywe zrobia haha :D

reklama
Do góry