Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widac kreske, gratulacje moja Kochana!!!!Pink test mnie oszukał
Przed czasem pomiaru po 3 siusiu:
Zobacz załącznik 788688
Po czasie ...
Zobacz załącznik 788689
Zobacz załącznik 788690
no jaka fajna kreska ♥No już dobrze, wierzę, wierzę ...robiony przed chwilą z Rossmana ...
Zobacz załącznik 788737
Super!! Nessi opowiadaj, czy byly jakies objawy?No już dobrze, wierzę, wierzę ...robiony przed chwilą z Rossmana ...
Zobacz załącznik 788737
Aaaaaaaaaaa! Gratulacje! Cudowny prezent na święta! Muwiłam że te są dobreNo już dobrze, wierzę, wierzę ...robiony przed chwilą z Rossmana ...
Zobacz załącznik 788737
Super!! Nessi opowiadaj, czy byly jakies objawy?
Kupiłam mojemu pióro ...wsadzę tam sikacza Zobaczymy czy nie zemdlejeAaaaaaaaaaa! Gratulacje! Cudowny prezent na święta! Muwiłam że te są dobre
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zarąbisty pomysł! To będą nie zapomniane chwile [emoji7]Jakieś 3 dni temu pisałam, że boli mnie jajco ...dużo śluzu białego ..zalewa mnie dosłownie. Co chwila sprawdzam czy to oby nie @ Cycki lejące, troszkę ckliwe sutki i tyle ...Największy objaw to apetyt, zwalałam to na CLO
To która teraz ?
Kupiłam mojemu pióro ...wsadzę tam sikacza Zobaczymy czy nie zemdleje