reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ma

Madziu z pewnością tam jest. Powiem Ci, że ja taka trąba jestem, że jakoś przez 40 lat nie byłam świadoma, że ona jest tak głęboko Myliłam ją z pochwą Dopiero jak zdaje się Bertha opisała jak ją badać uświadomiłam sobie, że to co widzę to nie szyjka... A przez 40 lat żyłam z szyjką na wierzchu.

Zabilas mnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny jestem za kawa piłam co rano czarną parzona,dziś 26dc i jestem w szoku mam ciągnący śluz plodny co jest grane,seksik wczoraj był na wieczór,już powinnam testować jutro a tak nie wiem czy mi się cykl przestawił ostatni był 31,czyli 1 po poronieniu,zgłupiałam co robić
Ja taki mialam ciagnacy jak sie okazalo ze jestem w ciazy:) i duzo go mialam:) zycze powodzenia;):*

Dziewczyny, ogłosiłam strajk i protestuję przeciwko pojawieniu się @! Szuja chyba to czuje, bo się jeszcze nie ośmieliła pojawić - choć się już mości w brzuchu. Ponieważ wszystkie moje testy mogą konkurować z pastą Colgate, to piję winko i się totalnie relaksuję. Jeszcze chwila, a włączę "Pamiętniki z wakacji" Uwielbiam te teksty: grupa przyjaciół 29 letni Paweł i 30 letni Iwo spędza wakacje na Majorce... W tym samym pensjonacie wypoczywają 20 letnia Ania i 40 letnia Magda. Powabna 40 latka wpada w oko 29 latka

Ewelinia - trzymam kciuki z całej siły!!! Ja też widzę drugą kreseczkę. Daj jutro znać jak się sytuacja rozwinie Lanvin- czytałam, że czasem testy nie wychodzą mimo ciązy. Życzę Ci z całego serca, żeby wyszly dwie kreseczki jutro Wszystkim zafasolkowanym Staraczkom - serdecznie gratuluję, a za walczące trzymam kciuki, bo kto jak nie my?!

Ewelinia - trzymam kciuki z całej siły!!! Ja też widzę drugą kreseczkę. Daj jutro znać jak się sytuacja rozwinie Lanvin- czytałam, że czasem testy nie wychodzą mimo ciązy. Życzę Ci z całego serca, żeby wyszly dwie kreseczki jutro Wszystkim zafasolkowanym Staraczkom - serdecznie gratuluję, a za walczące trzymam kciuki, bo kto jak nie my?!

Tru z tymi testami. Mojej przyjaciolce 2 kreski wyszly dopiero w 7tc. Wczesniej robila testy i negatwy, jedynym objawe byl brak malpy.

evelinia kurcze ale emocje nam zagwaratnowalas [emoji38] teraz czekaj czlowieku az wstawisz fotke jutrzejszego testu :p

Dziewczynki, nie smutac sie 1 kreska, ciagle jest szansa poki malpiszona nie ma.
[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]

Nie planowałam tego Paraplu :-D
Mam nadzieję , że news nie jest falstartem :D

reklama
U mnie dziś 20 dc. Od tygodnia jakoś czy może trochę dłużej kłuje mnie prawy jajnik :/
Przez kilka dni bolała też szyjka na szczęście już przestała.
Zaprzestałam robienia testów owu, wyrzuciłam te zrobione. Szkoda, ze zdjęcia nie zrobiłam. Od 8tc do dziś, oprócz dwóch testów każdy z dwoma kreskami. Najmocniejsze z 9 i 17 dc. Ja bym się skłaniała ku owu ok. 15 dc ale wg ovufrend miałam tylko przypuszczalna owu bo ani razu nie miałam temp nawet powyżej 36,6.
Idzie zwariować z tym.

Ja dzisiaj 19 dc, też czuję jajnik, tylko lewy. I brzuch mnie pobolewa jak na okres prawie, boję się, że to jakiś guzek na jajniku

Do góry