reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tru z tymi testami. Mojej przyjaciolce 2 kreski wyszly dopiero w 7tc. Wczesniej robila testy i negatwy, jedynym objawe byl brak malpy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie to zależy od momentu zapłodnienia, a my liczymy od owu. Ależ emocje w tym listopadzie !!! Może pewne miesiące sprzyjają zaciążeniom? W maju był wysyp i ja też z synkami zachodziłam w maju. Może prowadząc wykresy odkryjemy jakąś fascynującą regułę Powodzenia Staraczki!!!

reklama
Dziewczyny ja chyba jakaś niepełnosprawna jestem. Od kilku dni próbuje zbadać szyjkę. I g... mi wychodzi. Nie mogę jej sięgnąć. Normalnie zniknęła. Czytałam ze w czasie płodnych jest wysoko ale... ja nie mam płodnych. Wczoraj udało mi się ją dotknąć i tyle. Dzisiaj znowu jej nie ma. Może mam zbyt krótkie palce. Juz sama nie wiem.

1usavcqgt1dml95x.png
Magda36 kucnij i lekko nogę ugnij i wtedy ją badaj, może tak Ci się uda o_O Ja właśnie w tej pozycji wykonuje badanie szyjki ;)

Ostatnia edycja:
Ewelinia - trzymam kciuki z całej siły!!! Ja też widzę drugą kreseczkę. Daj jutro znać jak się sytuacja rozwinie Lanvin- czytałam, że czasem testy nie wychodzą mimo ciązy. Życzę Ci z całego serca, żeby wyszly dwie kreseczki jutro Wszystkim zafasolkowanym Staraczkom - serdecznie gratuluję, a za walczące trzymam kciuki, bo kto jak nie my?!

Mikaduchna ja bardziej na Ciebie stawiałam i nadal mam nadzieję :blink: heh u mnie to zapewne jakiś barwnik się osadził luz - jutro jak coś tam się pojawi to może uwierzę ;)

Spark też tak czytałam ale oczywiście musiało być inaczej u mnie. Ale może to też być przez clo.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, możliwe, że clo. Ja od 2 cykli go nie biorę i znajome mi mówią, że wyglądam jakby ze mnie wodę wypuścili. Jestem szczupła, a mimo to po clo trochę było widać jakbym "popuchła", mimo brania metforminy właśnie...

Dziewczyny ja chyba jakaś niepełnosprawna jestem. Od kilku dni próbuje zbadać szyjkę. I g... mi wychodzi. Nie mogę jej sięgnąć. Normalnie zniknęła. Czytałam ze w czasie płodnych jest wysoko ale... ja nie mam płodnych. Wczoraj udało mi się ją dotknąć i tyle. Dzisiaj znowu jej nie ma. Może mam zbyt krótkie palce. Juz sama nie wiem.

1usavcqgt1dml95x.png
Ze mną jeszcze gorzej, podejrzewam że w ogóle jej nie mam [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziewczyny, ogłosiłam strajk i protestuję przeciwko pojawieniu się @! Szuja chyba to czuje, bo się jeszcze nie ośmieliła pojawić - choć się już mości w brzuchu. Ponieważ wszystkie moje testy mogą konkurować z pastą Colgate, to piję winko i się totalnie relaksuję. Jeszcze chwila, a włączę "Pamiętniki z wakacji" Uwielbiam te teksty: grupa przyjaciół 29 letni Paweł i 30 letni Iwo spędza wakacje na Majorce... W tym samym pensjonacie wypoczywają 20 letnia Ania i 40 letnia Magda. Powabna 40 latka wpada w oko 29 latka
[emoji23] [emoji23] jak dla mnie i tak nic nie przebije legendarnego odcinka z bidetem na wakacjach [emoji23]
I przyłączam się do protestu!!

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Dziewczyny, ogłosiłam strajk i protestuję przeciwko pojawieniu się @! Szuja chyba to czuje, bo się jeszcze nie ośmieliła pojawić - choć się już mości w brzuchu. Ponieważ wszystkie moje testy mogą konkurować z pastą Colgate, to piję winko i się totalnie relaksuję. Jeszcze chwila, a włączę "Pamiętniki z wakacji" Uwielbiam te teksty: grupa przyjaciół 29 letni Paweł i 30 letni Iwo spędza wakacje na Majorce... W tym samym pensjonacie wypoczywają 20 letnia Ania i 40 letnia Magda. Powabna 40 latka wpada w oko 29 latka

Przyłączam się do strajku :D ja już o tym myślałam, ze trzeba zrobić kukle @@@@ i utopić w Wiśle jak marzanne na wiosnę :D

Do góry