reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny niedawno spotkalam sie z koleżanką na kawie :) i tak sobie gadalysmy o ciazy i o dzieciach i ona powiedziala mi, ze poznala na tegorocznych wakacjach jak oblicza sie czy sie bedzie mialo chlopca czy dziewczynke;p jest to takie z przymrużeniem oka oczywiscie hehe.. ale jak zaczelysmy przeliczac u naszych znajomych, u mnie i w rodzinie to wszystkim sie sprawdzilo haha oprocz jednego dziecka mojego brata, ale tutaj akurat nie wiemy czemu tak;p;p wszystkim pozostalym co juz maja dzieci sie sprawdzilo ;))
Chodzi o to ze kobiecie i mezczyznie co jakis czas odnawia sie krew.. nie wiem czy ktoras o tym slyszala:):)
Kobiecie co 3 lata, mezczyznie co 4;) moment w ktorym zachodzi sie w ciaze sie liczy i skonczone lata...
np. ktos ma urodziny w lipcu jak ja i w tym roku mialam 26 lat, a zajdzie sie w ciaze w czerwcu to jeszcze liczy sie jako 25... rozumiecie? u faceta tak samo.. i wiek kobiety dzieli sie przez 3, a wiek mezczyzny przez 4... wyjdzie liczba przecinku... ta liczba, u ktorego jest blizej zera oznacza ze taka bedzie plec.. Napisze to na moim przykladzie. Mialam 19 lat jak zaszlam w ciaze... Obliczam 19:3=6,3, moj maz mial 26 lat, wiec 26:4=6,5. Moja liczba po przecinku jest blizej 0 i urodzila nam sie dziewczynka :) sprobujcie u was... zobaczymy czy wam powychodzilo :) pamietajcie o tym, w ktorym miesiacu zaszlyscie i jakie mialyscie skonczone lata... ;p hehe milej zabawy ;))

Dziewczyny niedawno spotkalam sie z koleżanką na kawie :) i tak sobie gadalysmy o ciazy i o dzieciach i ona powiedziala mi, ze poznala na tegorocznych wakacjach jak oblicza sie czy sie bedzie mialo chlopca czy dziewczynke;p jest to takie z przymrużeniem oka oczywiscie hehe.. ale jak zaczelysmy przeliczac u naszych znajomych, u mnie i w rodzinie to wszystkim sie sprawdzilo haha oprocz jednego dziecka mojego brata, ale tutaj akurat nie wiemy czemu tak;p;p wszystkim pozostalym co juz maja dzieci sie sprawdzilo ;))
Chodzi o to ze kobiecie i mezczyznie co jakis czas odnawia sie krew.. nie wiem czy ktoras o tym slyszala:):)
Kobiecie co 3 lata, mezczyznie co 4;) moment w ktorym zachodzi sie w ciaze sie liczy i skonczone lata...
np. ktos ma urodziny w lipcu jak ja i w tym roku mialam 26 lat, a zajdzie sie w ciaze w czerwcu to jeszcze liczy sie jako 25... rozumiecie? u faceta tak samo.. i wiek kobiety dzieli sie przez 3, a wiek mezczyzny przez 4... wyjdzie liczba przecinku... ta liczba, u ktorego jest blizej zera oznacza ze taka bedzie plec.. Napisze to na moim przykladzie. Mialam 19 lat jak zaszlam w ciaze... Obliczam 19:3=6,3, moj maz mial 26 lat, wiec 26:4=6,5. Moja liczba po przecinku jest blizej 0 i urodzila nam sie dziewczynka :) sprobujcie u was... zobaczymy czy wam powychodzilo :) pamietajcie o tym, w ktorym miesiacu zaszlyscie i jakie mialyscie skonczone lata... ;p hehe milej zabawy ;))
Anik niezła teoria ... dowodzi faktu, że od zawsze rodzi się więcej chłopców (tak to natura stworzyła). Np. U mojej najlepszej przyjaciółki się nie sprawdziło bo ma dziewczynkę to i dla mnie jest nadzieja [emoji6] hehe. Na szczecie I tak nie wiadomo od czego to zależy i będzie jak ma być .... tylko oby juz było hehe [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana :)
Jak tam dzisiejsze testy?
A u mnie wyglada to tak zielony dzis niebieski.z.poniedziak
1479276961-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
u mnie @ przyszła dzisiaj rano..
Ten cykl na straty po całą owu jestem w podróży służbowej..
Spróbuję po nowym roku. Trzymajcie się ciepło Staraczki:)

reklama
Wendy, piękna krecha :-)

Przyłączam się do strajku dziewczyny, precz z @!

Mnie nadal nie odwiedziła, za to wieczorem zaczęły boleć mnie sutki :| zazwyczaj bolą mnie całe piersi, a tu tylko sutki.

Tak mi się dzisiaj spać chce, że ledwo siedzę w pracy. To chyba przez tą pogodę, za oknem szaro, pada od wczoraj, nie miałam siły wstać dziś.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry