spokojnie.. to dobry znakJa dzisiaj 19 dc, też czuję jajnik, tylko lewy. I brzuch mnie pobolewa jak na okres prawie, boję się, że to jakiś guzek na jajniku
reklama
Dziewczyny niedawno spotkalam sie z koleżanką na kawie i tak sobie gadalysmy o ciazy i o dzieciach i ona powiedziala mi, ze poznala na tegorocznych wakacjach jak oblicza sie czy sie bedzie mialo chlopca czy dziewczynke;p jest to takie z przymrużeniem oka oczywiscie hehe.. ale jak zaczelysmy przeliczac u naszych znajomych, u mnie i w rodzinie to wszystkim sie sprawdzilo haha oprocz jednego dziecka mojego brata, ale tutaj akurat nie wiemy czemu tak;p;p wszystkim pozostalym co juz maja dzieci sie sprawdzilo )
Chodzi o to ze kobiecie i mezczyznie co jakis czas odnawia sie krew.. nie wiem czy ktoras o tym slyszala
Kobiecie co 3 lata, mezczyznie co 4 moment w ktorym zachodzi sie w ciaze sie liczy i skonczone lata...
np. ktos ma urodziny w lipcu jak ja i w tym roku mialam 26 lat, a zajdzie sie w ciaze w czerwcu to jeszcze liczy sie jako 25... rozumiecie? u faceta tak samo.. i wiek kobiety dzieli sie przez 3, a wiek mezczyzny przez 4... wyjdzie liczba przecinku... ta liczba, u ktorego jest blizej zera oznacza ze taka bedzie plec.. Napisze to na moim przykladzie. Mialam 19 lat jak zaszlam w ciaze... Obliczam 19:3=6,3, moj maz mial 26 lat, wiec 26:4=6,5. Moja liczba po przecinku jest blizej 0 i urodzila nam sie dziewczynka sprobujcie u was... zobaczymy czy wam powychodzilo pamietajcie o tym, w ktorym miesiacu zaszlyscie i jakie mialyscie skonczone lata... ;p hehe milej zabawy )
Chodzi o to ze kobiecie i mezczyznie co jakis czas odnawia sie krew.. nie wiem czy ktoras o tym slyszala
Kobiecie co 3 lata, mezczyznie co 4 moment w ktorym zachodzi sie w ciaze sie liczy i skonczone lata...
np. ktos ma urodziny w lipcu jak ja i w tym roku mialam 26 lat, a zajdzie sie w ciaze w czerwcu to jeszcze liczy sie jako 25... rozumiecie? u faceta tak samo.. i wiek kobiety dzieli sie przez 3, a wiek mezczyzny przez 4... wyjdzie liczba przecinku... ta liczba, u ktorego jest blizej zera oznacza ze taka bedzie plec.. Napisze to na moim przykladzie. Mialam 19 lat jak zaszlam w ciaze... Obliczam 19:3=6,3, moj maz mial 26 lat, wiec 26:4=6,5. Moja liczba po przecinku jest blizej 0 i urodzila nam sie dziewczynka sprobujcie u was... zobaczymy czy wam powychodzilo pamietajcie o tym, w ktorym miesiacu zaszlyscie i jakie mialyscie skonczone lata... ;p hehe milej zabawy )
Emsi*
Fanka BB :)
Anik niezła teoria ... dowodzi faktu, że od zawsze rodzi się więcej chłopców (tak to natura stworzyła). Np. U mojej najlepszej przyjaciółki się nie sprawdziło bo ma dziewczynkę to i dla mnie jest nadzieja [emoji6] hehe. Na szczecie I tak nie wiadomo od czego to zależy i będzie jak ma być .... tylko oby juz było hehe [emoji1] [emoji1] [emoji1]Dziewczyny niedawno spotkalam sie z koleżanką na kawie i tak sobie gadalysmy o ciazy i o dzieciach i ona powiedziala mi, ze poznala na tegorocznych wakacjach jak oblicza sie czy sie bedzie mialo chlopca czy dziewczynke;p jest to takie z przymrużeniem oka oczywiscie hehe.. ale jak zaczelysmy przeliczac u naszych znajomych, u mnie i w rodzinie to wszystkim sie sprawdzilo haha oprocz jednego dziecka mojego brata, ale tutaj akurat nie wiemy czemu tak;p;p wszystkim pozostalym co juz maja dzieci sie sprawdzilo )
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam z rana
Jak tam dzisiejsze testy?
A u mnie wyglada to tak zielony dzis niebieski.z.poniedziak
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Anik na necie masz ten test. Jest dość popularny. Na podstawie kalendarza chińskiego.
Wendy ta zielona jest piękna
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Wendy ta zielona jest piękna
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Morela_87
Pięknie ciemniejsza!Witam z rana
Mikaduchna
u mnie @ przyszła dzisiaj rano..
Ten cykl na straty po całą owu jestem w podróży służbowej..
Spróbuję po nowym roku. Trzymajcie się ciepło Staraczki
Ten cykl na straty po całą owu jestem w podróży służbowej..
Spróbuję po nowym roku. Trzymajcie się ciepło Staraczki
Mikaduchna
termin następnej @ 14.12
Napolka93
Będę trzymać mocno kciukitermin następnej @ 14.12
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Lanvin
Wendy, piękna krecha :-)
Przyłączam się do strajku dziewczyny, precz z @!
Mnie nadal nie odwiedziła, za to wieczorem zaczęły boleć mnie sutki :| zazwyczaj bolą mnie całe piersi, a tu tylko sutki.
Tak mi się dzisiaj spać chce, że ledwo siedzę w pracy. To chyba przez tą pogodę, za oknem szaro, pada od wczoraj, nie miałam siły wstać dziś.
Przyłączam się do strajku dziewczyny, precz z @!
Mnie nadal nie odwiedziła, za to wieczorem zaczęły boleć mnie sutki :| zazwyczaj bolą mnie całe piersi, a tu tylko sutki.
Tak mi się dzisiaj spać chce, że ledwo siedzę w pracy. To chyba przez tą pogodę, za oknem szaro, pada od wczoraj, nie miałam siły wstać dziś.