reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ma

Madziu z pewnością tam jest. Powiem Ci, że ja taka trąba jestem, że jakoś przez 40 lat nie byłam świadoma, że ona jest tak głęboko Myliłam ją z pochwą Dopiero jak zdaje się Bertha opisała jak ją badać uświadomiłam sobie, że to co widzę to nie szyjka... A przez 40 lat żyłam z szyjką na wierzchu.

Zabilas mnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny jestem za kawa piłam co rano czarną parzona,dziś 26dc i jestem w szoku mam ciągnący śluz plodny co jest grane,seksik wczoraj był na wieczór,już powinnam testować jutro a tak nie wiem czy mi się cykl przestawił ostatni był 31,czyli 1 po poronieniu,zgłupiałam co robić
Ja taki mialam ciagnacy jak sie okazalo ze jestem w ciazy:) i duzo go mialam:) zycze powodzenia;):*

Dziewczyny, ogłosiłam strajk i protestuję przeciwko pojawieniu się @! Szuja chyba to czuje, bo się jeszcze nie ośmieliła pojawić - choć się już mości w brzuchu. Ponieważ wszystkie moje testy mogą konkurować z pastą Colgate, to piję winko i się totalnie relaksuję. Jeszcze chwila, a włączę "Pamiętniki z wakacji" Uwielbiam te teksty: grupa przyjaciół 29 letni Paweł i 30 letni Iwo spędza wakacje na Majorce... W tym samym pensjonacie wypoczywają 20 letnia Ania i 40 letnia Magda. Powabna 40 latka wpada w oko 29 latka

Ewelinia - trzymam kciuki z całej siły!!! Ja też widzę drugą kreseczkę. Daj jutro znać jak się sytuacja rozwinie Lanvin- czytałam, że czasem testy nie wychodzą mimo ciązy. Życzę Ci z całego serca, żeby wyszly dwie kreseczki jutro Wszystkim zafasolkowanym Staraczkom - serdecznie gratuluję, a za walczące trzymam kciuki, bo kto jak nie my?!

Ewelinia - trzymam kciuki z całej siły!!! Ja też widzę drugą kreseczkę. Daj jutro znać jak się sytuacja rozwinie Lanvin- czytałam, że czasem testy nie wychodzą mimo ciązy. Życzę Ci z całego serca, żeby wyszly dwie kreseczki jutro Wszystkim zafasolkowanym Staraczkom - serdecznie gratuluję, a za walczące trzymam kciuki, bo kto jak nie my?!

Tru z tymi testami. Mojej przyjaciolce 2 kreski wyszly dopiero w 7tc. Wczesniej robila testy i negatwy, jedynym objawe byl brak malpy.

evelinia kurcze ale emocje nam zagwaratnowalas [emoji38] teraz czekaj czlowieku az wstawisz fotke jutrzejszego testu :p

Dziewczynki, nie smutac sie 1 kreska, ciagle jest szansa poki malpiszona nie ma.
[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]

Nie planowałam tego Paraplu :-D
Mam nadzieję , że news nie jest falstartem :D

reklama
U mnie dziś 20 dc. Od tygodnia jakoś czy może trochę dłużej kłuje mnie prawy jajnik :/
Przez kilka dni bolała też szyjka na szczęście już przestała.
Zaprzestałam robienia testów owu, wyrzuciłam te zrobione. Szkoda, ze zdjęcia nie zrobiłam. Od 8tc do dziś, oprócz dwóch testów każdy z dwoma kreskami. Najmocniejsze z 9 i 17 dc. Ja bym się skłaniała ku owu ok. 15 dc ale wg ovufrend miałam tylko przypuszczalna owu bo ani razu nie miałam temp nawet powyżej 36,6.
Idzie zwariować z tym.

Ja dzisiaj 19 dc, też czuję jajnik, tylko lewy. I brzuch mnie pobolewa jak na okres prawie, boję się, że to jakiś guzek na jajniku

Do góry