reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nimitii nie kuś bo ja do Gliwic mam w miarę blisko [emoji23]
Bulbasek, fajnie mi się czyta twoje posty, takie optymistyczne [emoji3] trzymam kciuki i zazdroszczę ale policzyłam, ze jak moj m w następnym cyklu da sie przekonać to termin miałabym na 31.08 wiec w razie czego czekaj tam na mnie haha [emoji23]
Lavin, szkoda.. [emoji27]

Dziękuję Kochana :) ja jestem taka optymistką, ze pół planety bym mogła obdarować. Dużo osób mi mówi, ze mam w sobie ogromny spokój i lubią przy mnie byc. Dlatego będę dla Was oaza spokoju, moje Kochane Staraczki :)

No i Basienko, zaczekam oczywiście na Ciebie!!! :)

reklama
Hej dziewczyny ;) dawno nie pisałam. Zrobiłam test 2 kreseczki :) dziś powinna być @ . Boli mnie żołądek i nie wiem dlaczego :(

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratuluje kolejna lipcówka [emoji4][emoji4] oj przyrost na wykresie ostry zaraz pobijemy maj [emoji106] oby tak dalej ...

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Super gratuluje kolejna lipcówka [emoji4][emoji4] oj przyrost na wykresie ostry zaraz pobijemy maj [emoji106] oby tak dalej ...

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam mogę podbijać [emoji16]
Lanvin, co ta @, jakieś jaja sobie robi [emoji19] może faktycznie powtórz test za kilka dni jak nie przylezie.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dostałam skierowanie na badanie drozności jajowodow. muszę termin sobie zrobić na 20 grudnia jeśli nie będzie miejsca to na stycznia także narazie starania odkładam. takie zalecenie lekarza. Jak dobrze pójdzie to może w styczniu zaczniemy na nowo. trzymam za was wszystkie kciuki i będę zaglądać cały czas.
Izabela powodzenia ... oby szybko zleciło i od razu po tym zaowocowalo....trzymam kciuki [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

evelinia kurcze ale emocje nam zagwaratnowalas [emoji38] teraz czekaj czlowieku az wstawisz fotke jutrzejszego testu :p

Dziewczynki, nie smutac sie 1 kreska, ciagle jest szansa poki malpiszona nie ma.
[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Eh...zdecydowanie za dużo klepiecie kochane [emoji12]
Juz nie wiem co miałam każdej odpisać ...
Zafasolkowanym gratuluję [emoji4]
Lanvin głowa do góry ... [emoji6]

Sylwia przykro z powodu koleżanki :/

Evelka co ja tu widzę ... hmm nieźle nieźle ... powtarzaj i świętujemy sukces [emoji6]

Co do kawy do ja jestem uzależniona od mocnej ... może być jedna dziennie ale mocna. Ale pamiętam, że w pierwszej ciąży mnie odrzuciło wiec pewnie teraz tez by tak było ... zobaczymy.

U mnie ...xx dc bo nie wiem, chyba 10, może 11 ... generalnie wczoraj i dziś stosunki zerowe - jelitowka plus męża brak - zatem mam nadzieję, że od jutra sobie podziałamy w miarę możliwości i będę czekać na Mikołaja [emoji1] [emoji1] [emoji1] zostawcie troszkę fluidkow dla mnie [emoji6]

Aha Lux rozumiem, że kolejny Lewandowski się szykuje [emoji12]

Megan a Ty już nas zostawiłas ... No wiesz [emoji26]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja chyba jakaś niepełnosprawna jestem. Od kilku dni próbuje zbadać szyjkę. I g... mi wychodzi. Nie mogę jej sięgnąć. Normalnie zniknęła. Czytałam ze w czasie płodnych jest wysoko ale... ja nie mam płodnych. Wczoraj udało mi się ją dotknąć i tyle. Dzisiaj znowu jej nie ma. Może mam zbyt krótkie palce. Juz sama nie wiem.

1usavcqgt1dml95x.png

Dziewczyny ja chyba jakaś niepełnosprawna jestem. Od kilku dni próbuje zbadać szyjkę. I g... mi wychodzi. Nie mogę jej sięgnąć. Normalnie zniknęła. Czytałam ze w czasie płodnych jest wysoko ale... ja nie mam płodnych. Wczoraj udało mi się ją dotknąć i tyle. Dzisiaj znowu jej nie ma. Może mam zbyt krótkie palce. Juz sama nie wiem.

1usavcqgt1dml95x.png

Haha nie przejmuj sie, nie masz za krotkich [emoji1] tez tak mam, raz nie musze calego palca wsadzic a za kilka dni to musialabym cala dlon chyba wsadzic [emoji23] aby dosiegnac. Zawsze mnie, tak duza roznica, zadziwia :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ma

1usavcqgt1dml95x.png
Madziu z pewnością tam jest. Powiem Ci, że ja taka trąba jestem, że jakoś przez 40 lat nie byłam świadoma, że ona jest tak głęboko Myliłam ją z pochwą Dopiero jak zdaje się Bertha opisała jak ją badać uświadomiłam sobie, że to co widzę to nie szyjka... A przez 40 lat żyłam z szyjką na wierzchu.

Do góry