reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wlasnie.powinnam luteine brac ale jakos wierze ze wszystko samo sie unormuje bo jak bralam 3 cykle lutke to @ mialam bardzo roznie nawe w 23 dniu i potem to branie bylo bez sensu choc powinnam.sie wstrzymac inpol roku ustawiac cykl moze po nowym roku sie zdecyduje w koncu i to zrobie ale poki co jeszcze czekam choc juz wiem ze @ bedzie mam objawy [emoji25]

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png
A może to właśnie objaey ciąży?

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Iza, tak bardzo mi przykro...... :( :( :(

Hej hej, to ja tez sie załapuje, bo ja juz mam 2,5 roku starań. W tabelce podałam cykle po poronieniu, ale jako ze większość podaje całość starań, to muszę zaktualizować ze to juz 31cs trwa. Takze za mnie tez proszę kciuki!! :)

To moze powinnaś suplementowac progesteron po owu? Gin nie mówił ze to źle? chociaz moze 10 to jeszcze nie jest tak zle.

Najczulsze, czyli 10. Mam kilka Nordtest i kilka Doz.

No to widze ze tu jesteśmy we trzy fajterki- weteranki ! Trzymam kciuki za Ciebie Bertha tez, tak jak za wszystkie. Ale wiadomo za nasza trójkę muszkieterów szczególnie ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Iza, Kochana jesteśmy z Tobą. Boże, tak mi przykro. Aż mnie zatkało :( :( :( strasznie mi smutno, a co dopiero czujesz Ty to niewyobrażalne. Jak będziesz potrzebowała czegoś to pisz.

Tak bardzo mi smutno :(

Dziewczyny jestem prawie 3 tyg po poronieniu, jutro ide na kotrol do gina i wedle zalecen zrobilam sobie bete... Wyszlo mi 9,85.... Co o tym myslec?

Bertha
No na to wychodzi owulacje mam miedzy 19 a 21 dniem cyklu cykle 31 dniowe dlatego sie noe nastawiam bo wszystko mam poki co rozregulowane

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Tak późno masz owulacje? Ja teraz usrednilam moje ostatnie 4 cykle i wychodzi po 31 dni, ale owulacje mi wyliczył kalendarzyk na 16,17 dc.

reklama
Do góry