reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Queen_b ale zostań z nami nigdzie nie idź :)

O boże Iza nie !!!!! Tak mi cholernie przykro ; ((((( dziewczyno tule ciebie mocno

Lux chciałam ci napisać ze czas pędzi ale wstrząsnęła mną informacja od Izy

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Queen_b ale zostań z nami nigdzie nie idź :)

O boże Iza nie !!!!! Tak mi cholernie przykro ; ((((( dziewczyno tule ciebie mocno

Lux chciałam ci napisać ze czas pędzi ale wstrząsnęła mną informacja od Izy

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Będę tu sie udzielać bez obaw. [emoji51] za bardzo lubię to szalone towarzystwo ! Poza tym będę obserwować i trzymac kciuki najbardziej za Spark (sorry dziewczyny ale tu solidarność pod względem długości starań ) oczywiście wszystkim życzę tego ale same wiecie ;)

No i jestem w szoku po tym co Iza napisała. Dlatego właśnie wole obecna sytuacje. Niz zachodzić i miec takie przeboje ...[emoji22][emoji22] to juz lepiej nie byc wcale i czekać cierpliwie ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od miesiecy obiecuje sobie ze zaczne z Chodakowska uwielbiam ja i efekty sa super szybkie ale ciagle mowie sobie ze w nastepnym cyklu ....nastepnym.....nastepnym....

zrz6kqi18quoka1z.png
Wendy....skąd ja to znam [emoji6] ja pisałam Sylwii, że zaczynam w pn z Chodakowska.....a jest hmmm środa ....eh aż mi wstyd [emoji5] Ale w sobotę robie parapety wiec impreza się szykuje, zatem zacznę od następnego pn [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha
No na to wychodzi owulacje mam miedzy 19 a 21 dniem cyklu cykle 31 dniowe dlatego sie noe nastawiam bo wszystko mam poki co rozregulowane

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Ojej przeraszam,
Miałam ostatnio problem ze zniknął mi cały wiersz, mialam 4,5,6,8 może to Ty tam byłaś. Podasz jeszcze raz dane?

Nie mam żadnych przeczuc co do płci, natomiast mama i siostra już zadecydowały ze ma być dziewczynka[emoji14]Synek jak go pytam czy chciałby drugie dziecko w domu odpowiada "tak cinka" czyli dziewczynka, zobaczymy jak się to sprawdzi[emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Ola ... hmm juz od 2 tygodni 35l 2 dziecko, termin następnej @ 04.12, 3 cs
Aha I będę sierpniowka hehe [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry