reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja mam dziewczyny dość. Poraz kolejny nie poszło tak jak trzeba. Tym razem ciaza pozamaciczna.[emoji24][emoji24][emoji24]

thgflbetbcejy4dc.png
Przykro mi bardzo i tule bardzo

Iza, tak bardzo mi przykro...... :( :( :(

Będę tu sie udzielać bez obaw. [emoji51] za bardzo lubię to szalone towarzystwo ! Poza tym będę obserwować i trzymac kciuki najbardziej za Spark (sorry dziewczyny ale tu solidarność pod względem długości starań ) oczywiście wszystkim życzę tego ale same wiecie ;)
Hej hej, to ja tez sie załapuje, bo ja juz mam 2,5 roku starań. W tabelce podałam cykle po poronieniu, ale jako ze większość podaje całość starań, to muszę zaktualizować ze to juz 31cs trwa. Takze za mnie tez proszę kciuki!! :)

Bertha
No na to wychodzi owulacje mam miedzy 19 a 21 dniem cyklu cykle 31 dniowe dlatego sie noe nastawiam bo wszystko mam poki co rozregulowane
To moze powinnaś suplementowac progesteron po owu? Gin nie mówił ze to źle? chociaz moze 10 to jeszcze nie jest tak zle.

Bertha mam podobnie ;) a testy z jaką czułością kupilaś?

Najczulsze, czyli 10. Mam kilka Nordtest i kilka Doz.

Izabela wiem, że żadne słowa nie przyniosą pocieszenia, ale bardzo bardzo mi przykro. Musisz byc silna i dac radę. Wiem, że nie jest Ci łatwo, jesteśmy z Tobą.

Wlasnie.powinnam luteine brac ale jakos wierze ze wszystko samo sie unormuje bo jak bralam 3 cykle lutke to @ mialam bardzo roznie nawe w 23 dniu i potem to branie bylo bez sensu choc powinnam.sie wstrzymac inpol roku ustawiac cykl moze po nowym roku sie zdecyduje w koncu i to zrobie ale poki co jeszcze czekam choc juz wiem ze @ bedzie mam objawy [emoji25]

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

reklama
Do góry