reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to widze ze tu jesteśmy we trzy fajterki- weteranki ! Trzymam kciuki za Ciebie Bertha tez, tak jak za wszystkie. Ale wiadomo za nasza trójkę muszkieterów szczególnie ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja to co? 39 cs. .. I kto tu jest weteranką? ??

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Emzilka to naturalne. Beta po poronieniu się jeszcze utrzymuje w organizmie do 4 tyg i powoli się zeruje. Tez tak miałam nie martw się.

Bertha moja kochana fighterka wam dziewczyny naprawdę się już urzędowo należy aż wstyd marudzić po moim raptem 2 cyklu starań przy was.

Sarat a jak z beta robiłaś? Czekam równie niecierpliwie jak ty na wieści od gina.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak późno masz owulacje? Ja teraz usrednilam moje ostatnie 4 cykle i wychodzi po 31 dni, ale owulacje mi wyliczył kalendarzyk na 16,17 dc.
Tak wychodzi z testow owu ze to dopiero ok 20 dc mam.owu jezeli w ogole jest bo tym razem nawer w 24dc wyszla mi dosc mocna kreska. Ostatni cykl grudniowy bede sprawdzac szyjke juz jestem przez Was wyedukowana specjalistka i zobaczymy czy pokryje sie z testami

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Tak wychodzi z testow owu ze to dopiero ok 20 dc mam.owu jezeli w ogole jest bo tym razem nawer w 24dc wyszla mi dosc mocna kreska. Ostatni cykl grudniowy bede sprawdzac szyjke juz jestem przez Was wyedukowana specjalistka i zobaczymy czy pokryje sie z testami

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

No właśnie dlatego ja w tym cyklu regularne przytulanki, bo może się u mnie tak złożyło ze ominelam owu i jak nie było przytulania 3-4 dni to akurat zonk. Już sama nie wiem.

reklama
No właśnie dlatego ja w tym cyklu regularne przytulanki, bo może się u mnie tak złożyło ze ominelam owu i jak nie było przytulania 3-4 dni to akurat zonk. Już sama nie wiem.
Ja tez tak robie. Teraz tak.siedze i mysle czy jest u mnie sens badac szyjke skoro przy 1 porodzie mi pękła. Bylam juz 2 razy w ciazy druga rozwiazana przez cc ale i tak cos z ta moja szyjka.jest chyba mie tak. Na najblizszej wizycie omowie temat z moim ginekologiem.bo cos mi sie to nie podoba :(

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png

Do góry