Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieeee Izunia tak mi przykro [emoji17] serce mi pęka...Ja mam dziewczyny dość. Poraz kolejny nie poszło tak jak trzeba. Tym razem ciaza pozamaciczna.[emoji24][emoji24][emoji24]
Mi po 4 tygodniach wyszło jeszcze 8. Może powoli spada.Dziewczyny jestem prawie 3 tyg po poronieniu, jutro ide na kotrol do gina i wedle zalecen zrobilam sobie bete... Wyszlo mi 9,85.... Co o tym myslec?
To fakt. Trzymam kciuki za was dziewczyny. Za siebie zresztą też. Mnie najbardziej niepokoi uciekający czas. Zegar tyka.[emoji12]Pewnie ze tak Magda ! Ale ja pisałam o nas bo my o pierwsze walczymy ;-)! Z tego co widze w tabelce Ty juz masz swój jeden ukochany cud. My jeszcze niestety nie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mogę obiecać na 100% ale może ja moglabym pomocDziewczyny mam prośbę... czy któraś z Was ma na zbyciu duphaston? Odkupie chętnie. Bo zanim ja się doczekam na wizytę u gina to oszaleje...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nataala byłoby super [emoji9][emoji9][emoji9]Nie mogę obiecać na 100% ale może ja moglabym pomoc
Widzę , że wiekiem się nie różnimy i ilością dzieci też mój najstarszy syn ma 12 lat a młodszy synek 5 i pół . Staram się o trzecie tak jak Ty A ty Wanda masz dwóch chłopaków ?O nie ja jak juz sie uda to.dopiero sie roztyje [emoji16] przewaznie w ciazy tyje ok 17-20kg a co raz a dobrze ale potem wracam do siebie,oby i tym razem tak było jezeli sie uda oczywiscie....