reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja mam dziewczyny dość. Poraz kolejny nie poszło tak jak trzeba. Tym razem ciaza pozamaciczna.[emoji24][emoji24][emoji24]

thgflbetbcejy4dc.png
Nieeee Izunia tak mi przykro [emoji17] serce mi pęka...
Dziewczyny jestem prawie 3 tyg po poronieniu, jutro ide na kotrol do gina i wedle zalecen zrobilam sobie bete... Wyszlo mi 9,85.... Co o tym myslec?
Mi po 4 tygodniach wyszło jeszcze 8. Może powoli spada.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Izabela współczuje Ci bardzo, przykro mi [emoji17][emoji29]
Wiem że dziś żadne słowa nie pomogą[emoji17]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Mam znajoma co pracuje w aptece i czasem ratuje się u niej. Pogadam jutro cos może będę wiedziala. A bralas juz kiedyś z polecenia lekarza ?

O nie ja jak juz sie uda to.dopiero sie roztyje [emoji16] przewaznie w ciazy tyje ok 17-20kg a co raz a dobrze ale potem wracam do siebie,oby i tym razem tak było jezeli sie uda oczywiscie....

zrz6kqi18quoka1z.png

qdkkx1hp2y9nnokv.png
Widzę , że wiekiem się nie różnimy i ilością dzieci też :laugh2: mój najstarszy syn ma 12 lat a młodszy synek 5 i pół . Staram się o trzecie tak jak Ty ;) A ty Wanda masz dwóch chłopaków ?

reklama
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Czy znacie przypadek, ze @@@ przyszła a była cisza? Zanim przyszła moja @ miałam 3 dni plemienia. Sama @ 3-4 dni i znowu 3 dni plamienia. W sumie wszystko trwało 10 dni. Nigdy tak nie miałam. Wróciłam dziś z tego pilatesu. Zrobiło mi się tak niedobrze. Na wymioty mnie brało i glowa mnie strasznie boli. Nawodnilam się, zjadłam ale i tak jakby mnie ktoś walnął w głowę. W dodatku kluje mnie jajnik. Nie wiem o co chodzi.

Do góry