reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale spamuje ale po prostu jestem w takim szoku ze sie udalo :D jeszcze ten katar cholerny i wczoraj serio tak co jakis czas bolało podbrzusze wrr jak zrobi sie biale tlo na tescie to postaram sie zrobic wyrazniejsze zdjecie jakby ktos nie widzial kreseczki:D moze sama sie boje ze ta kreska zniknie i za szybko sie ciesze[emoji14]w poniedzialek powtorze :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1477718643872.jpg

Jeszcze nie wyschnął ale mam nadzieje ze lepiej widac :D a moze ja mam jakies omamy z rana[emoji14]

Załączniki

• 1477718643872.jpg
    1477718643872.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 382
Zobacz załącznik 780510
Jeszcze nie wyschnął ale mam nadzieje ze lepiej widac :D a moze ja mam jakies omamy z rana
emoji14.png

Megan22 widzę wyraźnie. Gratuluję i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze :)

Jasne. Tylko ponieważ każda ma inny cykl, i ktoś moze miec owu dopiero w 18-20dc, dlatego zeby ktoś nie zapamiętał ze ma brać od 17dc, pisze ze od 3dpo, a każdy musi sobie wyliczyć/zaobserwować kiedy to owu ma.

Bertha ma rację. Mi lekarz kazał brać luteine od 16 dc. owulacje mam zazwyczaj w 18dc wiec brałam poswojemu (cykle 31 dni). W tym cyklu gdybym nie poszła dzień przed owu na wizytę nawet nie wiedziała bym, że owu przesunęła się i była dopiero w 21dc.

Dziękuje wam dziewczyny :* ah tak sie ciesze że no nie wiem co ze sobą zrobić :D w poniedzialek powtorze test i jesli kreska bedzie nadal to dzwonie sie umówic do ginekologa tak zeby termin byl na za 2 tygodnie[emoji14]powinien byc juz 6 tydzien ciazy na wizycie :)

Jezu dziewczyny ledwo pisze tego posta bo rece mi sie trzęsą !!!! K wstal do pracy a mi sie siku chcialo i mowie a sikne se .. I siknęłam !!! Jestem w ciąży !!! Az zaczął mnie z tych emocji jajnik kłuć hahaha boze zaraz wrzuce zdjecie testu :D dopiero 26dc ale kreska nawet wyrazna

Super megan

reklama
Megan22 gratulacje !!! Ja tez widze cień drugiej. Kreski !! To w poniedziałek na betę i wszystko bedzie jasne !! Jak długie masz cykle ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje !! :* oo wlasnie chyba beta bedzie najlepszym wyjściem:) a wiec cykle mam 29 dni a dzisiaj 26dc :) owulka prawdopodobnie 15/16 dc[emoji14]ogolnie zauwazylam ze odkad przestalismy sie zabezpieczac to co drugi miesiac mialam @ punktualnie a tak to byla 2 dni wczesniej albo 1-3 dni pozniej[emoji14]

Do góry