Clo od 5 do 9dc,powinien ci dać duphaston po 1 lepsze endometrium,jest do zagniezdzeniaDocia biorę mioviarian 2x1 metformine 3×2 acart 1×1 olej z wiesiołka od 1 do 15 dc kwas foliowy 1×1 i brałam clo. Jak brać duphaston bo gdybym zaszła w ciążę chce go mieć a mój ginekolog jakoś nie chce tym razem mi go dać :/
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ehh wspólczuje mnie bardziej katar męczy niż to gardło[emoji14]a przypomnij który u ciebie dc ?Mnie też Megan22.. Straciłam głos [emoji5] nic nie pomógł miodzik.. Mnie caly czas kluje jajnik prawy, dzisiaj juz lepiej te plecy dzisiah, nie bolą tak. Piersi dalej takie jakby normalne, co jest dziwne.
Ważne to się nie nakręcić eh!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego mi kazał od 17dc gdyby była pozniejsza owu,2x1Jesli chcesz w trakcie starań brać to najbezpieczniej (zeby nie zahamować przypadkiem opóźnionej owu) od 3dpo przez 10 dni, 2x1, lub 2x2 (ja tak mam przepisane przez gina).
Nadalka, miałam nadzieję że się udało :-( ale przynajmniej będziesz mogła teraz wyczuć w cyklu co i jak [emoji16] trzymam kciuki, Antonina - za ciebie też [emoji1]
Basia89, aktualnie 3 cykl. Więc jeszcze nie swiruje [emoji6] zwalam to na razie na małą ilość bobosexow, bo było ich tyle co kot naplakal... Dlatego teraz wcześniej zabieram się do roboty, nie czekam do samej owu. Jak się trafi to się trafi [emoji1]
Basia89, aktualnie 3 cykl. Więc jeszcze nie swiruje [emoji6] zwalam to na razie na małą ilość bobosexow, bo było ich tyle co kot naplakal... Dlatego teraz wcześniej zabieram się do roboty, nie czekam do samej owu. Jak się trafi to się trafi [emoji1]
Morela_87
Fanka BB :)
Dzięki.. na razie to leżę i kwiczęBulbasek, dziękuje kochana :*
Windy91, ciekawe z czego to wynika.. w pierwsza ciąże zaszłam od razu.. a który to twój cykl starań?
Morela, współczuje.. u mnie w mieście panuje jelitowka..
Nadalka, Antonia, łącze się w bólu i trzymam za nas kciuki na sierpień [emoji3]
sylwkaq90
Megan taki jak u Ciebie chyba;> 25dc a @ 2.11Ehh wspólczuje mnie bardziej katar męczy niż to gardło[emoji14]a przypomnij który u ciebie dc ?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Taakm ja miałam zero płodnego... po braniu przez 3 miesiące się pojawił W poprzednim cyklu nie brałam bo zapomniałam kupić i znów nic ;/Megan zdrówka ! Miałam tak w zeszłym cyklu.
Spark to olej z wiesiołka jest też na poprawę śluzu?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Ja w takim razie też piszę się na sierpieńBulbasek, dziękuje kochana :*
Windy91, ciekawe z czego to wynika.. w pierwsza ciąże zaszłam od razu.. a który to twój cykl starań?
Morela, współczuje.. u mnie w mieście panuje jelitowka..
Nadalka, Antonia, łącze się w bólu i trzymam za nas kciuki na sierpień [emoji3]
reklama